discord icon
سرور دیسکورد گاردایران

پرچمداران

  1. DeMoN

    DeMoN

    مدیر ارشد


    • امتیاز

      221

    • تعداد ارسال ها

      2,564


  2. MR.MSA

    MR.MSA

    کاربر انجمن


    • امتیاز

      56

    • تعداد ارسال ها

      129


  3. mhdei1380

    mhdei1380

    کاربر تازه وارد


    • امتیاز

      54

    • تعداد ارسال ها

      223


  4. 1TED

    1TED

    کاربر فعال


    • امتیاز

      52

    • تعداد ارسال ها

      532



مطالب محبوب

در حال نمایش مطالب دارای بیشترین امتیاز از زمان یکشنبه, 30 شهریور 1399 در همه بخش ها

  1. 9 امتیاز
    سلام خیلی وقته که این تاپیک به روز رسانی نشده.. اما خب فکر میکنم دیگه باید شروع کنیم یه دستی بکشیم به سر و روش موضوع اینه که شما تو این تاپیک ، با تمرین های مختلف برنامه نویسی اشنا میشید ، یه سری ایده ها رو از همدیگه میگیریم کد هامونو بررسی میکنیم خلاصشون میکنیم و در کل به صورت ((گروهی)) رو تمرین ها و مسائل پایتونی بحث میکنیم. خب همونطور که میدونین خیلی از سایتا و منابع چاپی و کتابا ، برای مسائل پایتون و تمرینات برنامه نویسی مطالب زیادی رو گذاشتن . اینجا دقیقا همونکارو میکنیم منتها با این تفاوت که شما برای یک مسئله ممکنه چند تا راه حل داشته باشید و از بین این راه حل ها یه بهترینی وجود داشته باشه که بهتر از پاسخ اون سایتا و کتابا هست . یعنی کدتون خلاصس ، از حافطه کمتر استفاده میکنه و سریعتر اجرا میشه. مثلا برای بدست اوردن اعداد اول ، خب راه حل های متفاوتی وجود داره ، یکی از تابع استفاده میکنه ، یکی به صورت دلخواه الگوریتم مینویسه ، یکی از حلقه استفاده میکنه و لیست ، یکی از حلقه و متغیر و .... در کل تمام کارای خفنی که شما فکر میکنید راز و رمز خاصی داره و نیاز به هوش انیشتینی داره ، در واقع تنها چیزی که نیاز داره تمرین هست . برنامه های کوچیک و بزرگ طراحی مدار و سخت افزار طراحی سیستم عامل برنامه های کاربردی پر فروش و ... هیچ رمز و رازی نداره توش . برنامه نویسای حرفه ای نمیگن این یه تیکه کد خیلی سادس ، براچی باید اصلا برم برنامه جمع و تفریق بنویسم براچی خودمو درگیر این کنم که عدد اول چطوری تولید میشه و ... ، بلکه مرتب دارن خودشونو تو اینچیزا غرق میکنن . دنبال اینن که بدونن چه الگوریتمی بنویسن که بتونن فایل هارو رمز نگاری کنن .. یکی میگه خب من بلدم اعداد اولو با این روش تولید کنم حالا میام یه سری محاسبات رو انجام میدم که بتونه محتویات فایل هامو رمز نگاری کنه یه کدی مینویسه در حد جمع و تفریق و ضرب و تقسیم مربوط به چند تا عدد اول ، اینطوری تونسته یه متنو به بهترین شکل رمز نگاری کنه. یا همین لیست و تاپل و تمرینات ساده ی برنامه نویسی ای که شما با خودت ممکنه بگی چیه این اخه انقدر سادس که ارزش نداره وقت بذارم روش فکر کنم .در صورتی که چیزی که شما تو ماشین لرنینگ Machine learning نیاز داری برای شروع ، کار با لیست و اعداد و رشته هاس (ترکیب کردنشون ، تبدیل از ی مبنا به مبنای دیگه ، تبدیل بایت به اسکی و استخراج داده ها(داده کاوی) از لیست ها ، ماتریس ها و ... ) و در نهایت شما با این تمرینا به جایی میرسید که پیکسل به پیکسل یه عکسو میخونید و روش محاسباتی انجام میدید که بفهمید توی عکس از چه اشیایی استفاده شده و این میشه نهایت برنامه نویسی یعنی هوش مصنوعی
  2. 5 امتیاز
    با سلام خدمت دوستان عزیز گاردایران در این تاپیک قصد دارم زبان برنامه نویسی CSS رو به شما آموزش بدهم . ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ابتدا کمی با css اشنا شویم :‌ css یک زبان برنامه نویسی تحت وب هست که بیشتر در کنار html استفاده می شود ، این زبان برای طراحی سایت از نظر ظاهری هست . برای مثال رنگ متن ها ، پس زمینه ، نوع اسکرول و ... رو با css طراحی می کنند . امروزه که بیشتر افراد به طراحی وب و برنامه نویسی تحت وب روی اورده اند زبان css می تونه زبان کاربردی باشه . پیش نیاز css ، اشنایی با زبان html هست . دیگه بیشتر از این سرتون رو درد نمیارم . 😄 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- سبک های اضافه کردن css به html : ۱- خارجی و یا External ۲- داخلی و یا internal ۳- درون خطی و یا inline که در تاپیک بعد به همراه مثال خدمتتون عرض می کنم . ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- قوانین تاپیک : اسپم ندید . سوالات رو در پ.خ ارسال کنید . کتاب و مقالات رو در اینجا ارسال نکنید . (مگر اینکه خودتون نوشته باشید) اگر قصد گذاشتن آموزشی در رابطه با css دارید ابتدا به من پیام دهید (در غیر این صورت پست شما حذف می شود ) . موفق و پیروز باشید .
  3. 5 امتیاز
    تمرین 1 - برنامه ای بنویسید که از کاربر ، یک رشته دریافت کند و بزرگترین عدد داخل رشته را در خروجی نمایش دهد. نکته : (استفاده از توابع داخلی یعنی توابعی که در خود پایتون موجود هست - توابع built in مثل int - و استفاده از ماژول هایی مثل re - استفاده از دیگر متد های رشته مانند isdigit - isalpha - join و .... ، در برنامه جایز نیست )
  4. 5 امتیاز
    http://www.zone-h.org/mirror/id/34228752 دوستانی که دوست دارن در دفیس مشارکت کنن در سرور دیسکورد به من پیام بدن .
  5. 5 امتیاز
    http://www.zone-h.org/mirror/id/34228752 دوستانی که دوست دارن در دفیس مشارکت کنن در سرور دیسکورد به من پیام بدن
  6. 5 امتیاز
    http://www.zone-h.org/mirror/id/34225445 موفق و پیروز باشید .
  7. 4 امتیاز
    from keyboard import press_and_release , write from time import sleep command = "echo THIS Command Will Run on the CMD :)" press_and_release("left windows + R") # Press And Release WINDOWS + R -> OPEN Run sleep(0.5) write("cmd") # Write cmd on RUN press_and_release("enter") # Press Enter For Open Cmd sleep(0.5) write(command) # write command in cmd press_and_release("enter") # Run Command in cmd توضیح سورس کد : در ابتدا تابع press_and_release رو برای زدن کلید های کیبورد و تابع write برای نوشتن یک متن توسط کیبورد رو از کتابخونه ی keyboard ایمپورت کردیم . سپس یه متغییر تعریف کردیم به نام command و دستوری که قراره توی cmd اجرا بشه رو ریختیم داخلش . در خط بعدی با استفاده از تابع press_and_release کلید های ترکیبی windows + r رو زدیم تا پنجره run باز بشه . پس از اون نیم ثانیه تاخیر ایجاد کردیم تا پنجره run کامل باز بشه . سپس در خط بعد با استفاده از تابع write عبارت cmd رو داخل پنجره run نوشتیم . پس از اون کلید enter رو با استفاده از تابع press_and_release فشار دادیم تا خط فرمان (cmd) باز بشه . سپس دوباره 0.5 ثانیه صبر کردیم تا خط فرمان کامل باز بشه . در خط بعدی دستوری که قراره اجرا بشه رو در cmd نوشتیم . و نهایتا با استفاده از تابع press_and_release کلید enter رو زدیم تا دستور اجرا بشه و تمام .
  8. 4 امتیاز
    با بخش سوم در خدمت شما دوستان هستم . در تاپیک اول در یکی از کد ها از id و class استفاده کردم که می خواهم توی بخش سوم اونا رو شرح بدم . زمانی که شما می خواهید به صورت داخلی (internal) و یا خارجی (external) کد های css رو فراخوانی کنید از id و class استفاده می کنیم . id : برای استفاده از id در یک تگ html به این صورت عمل می کنیم : <tag id="yor id">......<tag> و برای اجرای کد css در id مورد نظر به این صورت : <html> <head> <style> #msa { /*css code*/ } </style> </head> <body> <p id="msa">guardiran</p> </body> </html> قوانین id : ۱- در یک تگ شما فقط امکان استفاده از یک id را دارید . ۲- اگر در یک صفحه چند بار از یک id در تگ و.. استفاده شود سایت از حالت استاندارد خارج می شود . ۳- قوانین تعریف id : <p id="_s">Guardiran</p> <p id="1">Security</p> <p id="d">Team</p> 1 : درست است اما بهتره که در تعریف id در حرف اول از _ استفاده نکنیم . 2 : اشتباه است و نباید از اعداد در حرف اول استفاده کنیم . 3 : کاملا درست . class : برای استفاده از class در یک تگ html به این صورت عمل می کنیم : <tag class="yor class" >......<tag> و برای اجرای کد css در class مورد نظر به این صورت : <html> <head> <style> .msa { /*css code*/ } </style> </head> <body> <p class="msa">guardiran</p> </body> </html> قوانین class : ۱- بر خلاف id شما می توانید در یک تگ از چند class استفاده کنید . ۲- قوانین تعریف class : <p class="_s">Guardiran</p> <p class="1">Security</p> <p class="d">Team</p> 1 : درست است اما بهتره که در تعریف class در حرف اول از _ استفاده نکنیم . 2 : اشتباه است و نباید از اعداد در حرف اول استفاده کنیم . 3 : کاملا درست . ---------------------------------------------------------- اگر پست های "آموزش زبان برنامه نویسی CSS - به همراه مثال" رو لایک کنید آموزش زبان های html و php هم در اینده میزارم . موفق و پیروز باشید .
  9. 4 امتیاز
    بخش اول سبک های اضافه کردن css به html : همون طور که در تاپیک اول گفتم ما سه سبک برای اضافه کردن css به html داریم : ۱- خارجی و یا External بهترین و پر استفاده ترین سبک اضافه کردن css سبک خارجی یا External هست . که در این روش شما با قرار دادن استایل مورد نظر در یک فایل با فرمت css در هدر سایت اون رو فراخوانی می کنید . که در این روش شما می توانید css خود را به چند صفحه اعمال کنید . کدی که باید برای فراخوانی در html استفاده کنید به این صورت هست (مثال) : <link type="text/css" rel="stylesheet" href="styles.css"> ۲- داخلی و یا internal در این سبک تمامی کدهای css مربوط به صفحه مورد نظر در تگ <head> سایت و در داخل تگ <style> قرار می گیرد . در این سبک کد های css فقط در یک صفحه اجرا می شوند . مثال : <!DOCTYPE html> <html> <!-- HEAD --> <head> <style> body {background-color: black;} h1 {color: green;} #pa {color: green;} .link {color:blue;} </style> </head> <!-- END HEAD --> <!-- BODY --> <body> <h1>Guardiran</h1> <p id="pa">Guardiran Security Team</p> <a class="link" href="https://Guardiran.org/" >Click To Guardiran !</a> </body> <!-- END BODY --> </html> ۳- درون خطی و یا inline در این روش استایل ها در داخل تگ مورد نظر نوشته می شوند برای مثال : <p style="color:Green;" >Guardiran Security Team</p> ---------------------------------------------------------- اگر پست های "آموزش زبان برنامه نویسی CSS - به همراه مثال" رو لایک کنید آموزش زبان های html و php هم در اینده میزارم . موفق و پیروز باشید .
  10. 4 امتیاز
    from http.server import SimpleHTTPRequestHandler as handler from socketserver import TCPServer httpd = TCPServer(("" ,8000) , handler) httpd.serve_forever() خب این کد هست توضیح کد : در ابتدا از ماژول http.server ، کلاس SimpleHTTPRequestHandler رو ایمپورت کردیم . کار این کلاس پردازش درخواست های http هستش که هکر میفرسته . در خط بعد از کتابخونه ی socketserver اومدیم TCPServer رو ایمپورت کردیم . کاربرد این مورد هم برای ساختن و اجرای وب سرور هستش . در خط بعدی اومدیم handler یا همون کنترل کننده ی وب سرورمون رو ساختیم و ریختیم داخل متغییر httpd .دو تا ورودی از ما گرفته . ورودی اول یک تاپل هستش شامل یک رشته خالی و عدد ۸۰۰۰ است. به جای رشته ی خالی باید آِدرس IP لوکال سیستمی که اسکریپت روش اجرا میشه (در اینجا سیستم قربانی) رو بنویسیم که ما خالی گذاشتیم . وقتی خالی بزاریم خود پایتون به طور خودکار اینکارو برامون انجام میده . یعنی به طور خودکار آدرس آی پی لوکال سیستم رو درنظر میگیره . و عدد ۸۰۰۰ هم نشون دهنده ی پورتی هستش که میخوایم وب سرور روی اون پورت اجرا بشه . ورودی دوم هم کلاس هندلری هستش که میخوایم باهاش درخواست های http رو پردازش کنیم که ما همونSimpleHTTPRequestHandler که اول ایمپورت کردیم رو بهش دادیم . در خط آخر با استفاده از متود serve_forever وب سرور رو راه انداختیم و عملا کار اصلی از همینجا شروع میشه . من فایل رو تبدیل به اگزه کردم میتونید فایل ها رو هم باهاش دانلود کنید اگر ابزار ساده بود ما تا همین حد بلد بودیم ScreenRecorderProject4.mkv
  11. 3 امتیاز
    با سلام خدمت شما دوست عزیز شرکت گردو شرکت معتبر و خوبی هست و اینکه می تونید برای سیستم عامل ویندوز از سایت های معتبری که من پیشنهاد می کنم soft98 و سرزمین دانلود هست . -------- موفق و پیروز باشید .
  12. 3 امتیاز
    با بخش چهارم از آموزش در خدمت شما دوستان عزیز گارد ایران هستم . تا الان نحوه استفاده از css در html و نحوه فراخوانی ، قوانین فراخوانی و سبک های استفاده از css رو گفتیم . حالا می خواهیم خود css رو کار کنیم . color : برای تنظیم رنگ یک متن از color استفاده می کنیم . مثال : <p style="color=green;" >Guardiran</p> توجه : سمیکالن رو برای بستن اون استایل گذاشتیم و برای استایل بعدی به این صورت عمل می کنیم : <p style="1=1;2=2;" >Guardiran</p> پس بعد از هر استایل یک ; برای جداسازی از پارامتر استایل قبلی استفاده می کنیم . width : برای دادن عرض یک عکس ، باکس و ... از width استفاده می کنیم . مثال : <img src="image address" alt="not image" style="width:100px;" > دو مقدار اصلی که می توانید به width بدهید px و % هستند . height : حالا برای مشخص کردن ارتفاع مثلا یک عکس از height استفاده می کنیم . مثال : <img src="image address" alt="Error" style="height:100px;" > و دو مقدار اصلی که می توانیم برای height استفاده کنیم px و % هستند . حالا می خواهیم یک مثال رو باهم کار کنیم مثلا می خوهیم سایت در خروجی این رو برای ما نمایش دهد : انجمن تیم امنیتی گاردایران و الان یاد گرفتیم که چنین چیزی بسازیم پس کد ها به این صورت می شود : (طول عرض برای مثال است ) <p style="color:green;" >انجمن تیم امنیتی گاردایران</p> <img style="width:200px;height:100px;" alt="ERROR" src="https://guardiran.org/uploads/set_resources_26/d0e70b4cbb9ab8afb1bc1065a3f8487a_header_logo_info.png" > --------------------------------------------- اگر پست های "آموزش زبان برنامه نویسی CSS - به همراه مثال" رو لایک کنید آموزش زبان های html و php هم در اینده میزارم . موفق و پیروز باشید .
  13. 3 امتیاز
    تمرین 3 -برنامه ای بنویسید که یک عدد اعشاری در مبنای 10 را به مبنای 2 ببرد.
  14. 3 امتیاز
    با بخش دوم در خدمتتون هستم توی این قسمت با مقدمات اشنا می شویم . نحوه کامنت گذاری در css : برای کامنت گذاری در css از */ استفاده می کنیم و کامنت قرار می گیرد و سپس برای بستن از /* استفاده می کنیم . مثل : /* yor comment */ استفاده از css در html : برای اینکه بتوانید از سبک inline استفاده کنیم و در یک تگ از کد های css استفاده کنیم از style استفاده می کنیم . مثال : <p style="CSS CODE">HACK</p> برای اینکه بتوانیم به صورت داخلی (internal) کد های css رو بنویسیم از تگ style در تگ head استفاده می کنیم . مثال : <html> <head> <style> /* css code... */ </style> </head> <body> <!-- code... --> </body> </html> برای اینکه به صورت خارجی (External) کد های css رو فراخوانی کنیم از این کد در قسمت head سایت استفاده می کنیم : <link rel="stylsheet" type="text/css" href="styles.css" > به جای styles.css ادرس فایل css خودتون و رو میدید. (با فرمت css ) ---------------------------------------------------------- اگر پست های "آموزش زبان برنامه نویسی CSS - به همراه مثال" رو لایک کنید آموزش زبان های html و php هم در اینده میزارم . موفق و پیروز باشید .
  15. 2 امتیاز
    اگر امکا خرید رو دارید پیشنهاد میشه از این دو VMprotect themida + winlicense استفاده کنید با این حال پک ، جلوی کرک رو نمیگیره شما در هر حالت میتونید loader بنویسی در صورتی که دانش کافی داشته باشی یا دوره trial رو ریست کنی
  16. 2 امتیاز
    با بخش ششم در خدمت شما دوستان عزیز هستیم . امروز می خواهیم باهم Font رو کار کنیم . Font Size همون طور که از اسمش پیدا هست برای تعریف اندازه ی فونت به کار می رود و اندازه ی فونت در طراحی سایت خیلی پر کاربرد و مهم هست . حالا یک مثال رو کار می کنیم : h1 { font-size:30px; } a { font-size:20px; } حالا چه پارامتر های دیگه ای می تونیم برای اندازه فونت استفاده کنیم : پارامتر های px , pt , % ,em مثال : h1 { font-size:50px; /* PX */ } h2 { font-size:25pt; /* PT */ } h3 { font-size:20%; /* % */ } h4 { font-size:3em; /* EM */ } نکته در رابطه با em : برای تبدیل px به em می توانید از این فرمول استفاده کنید : 40px / 16 = 2.5em --------------------------------- Font Family ساده ترین نحوه تعریف فونت به این صورت است ‌: font-family: tahoma; و نام فونت خود را تایپ می کنید . حالا شاید در یک مرورگر اون فونت وجود نداشته باشد یا به هر دلیلی در دسترس نباشد ، شما به این صورت عمل می کنید : font-family:tahoma,erial; می گوییم که اگر فونت tahoma نبود از erial استفاده کن و برای فونت های بعدی به همین صورت با کاما جدا می کنید . مثال : font-family: WYekan, tahoma, arial; نکته : اگر یک زمان فونت شما چند کلمه بود از دابل کتیشل و یا کتیشن استفاده می کنیم . مثال : font-family:"yor font"; font-family:'yor font'; --------------------------------- Font Style حالا میرم سراغ استایل فونت . چند مقداری که Font Style میگیرد : ۱- normal : در این مقدار متن به صورت عادی نمایش داده می شود . ۲- italic در این مقدار متن به صورت کج نمایش داده می شود . ۳- oblique فونت به صورت مورب نمایش داده می شود. ۴- initial فونت به صورت پیش فرض و یا اولیه نمایش داده می شود . مثال کامل : <html> <head> <style> #a { font-style:normal; } #b { font-style:italic; } #c { font-style:oblique; } #d { font-style:initial; } </style> </head> <body> <p id="a" >Guardiran</p> <p id="b" >Security</p> <p id="c" >Team</p> <br> <p id="d" >Mr.MSA</p> </body> </html> مثال کلی : font-style:normal; font-style:italic; font-style:oblique; font-style:initial; ---------------------------------------------------------- اگر پست های "آموزش زبان برنامه نویسی CSS - به همراه مثال" رو لایک کنید آموزش زبان های html و php هم در اینده میزارم . موفق و پیروز باشید .
  17. 2 امتیاز
    تمرین 2 -تابعی بنویسید که اعداد مبنای 2 را بگیرد و سپس آن را در مبنای 4 برگرداند.
  18. 2 امتیاز
    با سلام خدمت کاربران و مدیران گارد ایران " پست رو پیشنهاد می کنم تا آخر بخوانید . " در این پست قصد دارم یک افزونه رو به شما معرفی کنم که در خیلی جاها مورد استفاده قرار می گیرد ، افزونه BigBlueButton (برای وردپرس ) که شما می توانید با استفاده از این افزونه، کلاس انلاین ، آموزش های آنلاین و ... برگذار کنید ؛ تقریبا نود درصد از امکانات یک کلاس آنلاین (اسکای روم و...) رو دارد و میزان عملکردش هم میشه گفت متوسطه رو به بالا هست و ترافیک خوبی دارد . بهتون پیشنهاد می کنم . این افزونه رایگان است و فقط کافی در وردپرس عبارت BigBlueButton رو جست و جو کنید و افزونه رو دانلود کنید . استفاده کردن ازش خیلی ساده هست و دو نوع دسترسی دارد : استاد و دانشجو ؛ اگر بخواهم ویژگی هاش رو بگم پست خیلی طولانی میشود خودتون بروید و ببینید . یک نکته در رابطه با ترافیک : چند روز پیش این افزونه رو برای یک دانشگاه گذاشتم که ۳ کلاس تقریبا ۲۰ نفره در یک ساعت داشت برگذار می شد و گزارش دادن که بعضی دانشجویان صفحه برایشان لود نمی شد و با فیلتر شکن وارد شدن این نکته رو گفتم که اگر یک نفر با این مشکل روبرو شد نگران نباشد . "امیدوارم لذت برده باشید و خوشتون اومده باشه ." bigbluebutton.zip
  19. 2 امتیاز
    با ویدئوی ششم در خدممتون هستم . وب سایت منچستر سیتی اسرائیل ! (VPN یادتون نره ) فقط ویدئوی دسترسی گرفتم و خرابکاری هست 🤣 دیگه ادامه sqli رو ضبط نکردم همین ۴۰ مگ شد . ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ توضیحات در رابطه با cms : نام سی ام اس 2link هست که ویدئوی چهارم که گذاشتم مربوط به همین هست . در اون ویدئو سایت اصلی cms یعنی 2link.co.il رو زدم و از نمونه کار هاش چند تا سایت پیدا کردم که با همین cms بود و همشون باگ sql داشتن توی اون دو تا سایت تونستم شل بریزم ولی این نه ، اگر دوستی می تونه به صورت خصوصی پیام بده تا یوزر و پس رو بهش بدم . موفق و پیروز باشید . ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ توضیحات در رابطه با ویدئو : این ویدئوی این سایت هست که در سایت های هک شده توسط انجمن تیم امنیتی گاردایران گذاشتم : ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ zone-h : http://www.zone-h.org/mirror/id/34224971
  20. 2 امتیاز
    http://www.zone-h.org/mirror/id/34224974 http://www.zone-h.org/mirror/id/34224971 سایت اول سایت منچستر سیتی اسرائیل هست که ویدئوی دسترسی رو در این قسمت قرار دادم :‌ سایت دوم هم که عکس حاج قاسم سلیمانی رو گذاشتم تا بدونن دنیا دست کیه . دوستانی که دوست دارن در دفیس مشارکت کنن به سرور دیسکورد گاردایران مراجعه کنند . موفق باشید .
  21. 2 امتیاز
    از دستور زیر استفاده کنید: apt-get install gnome-core kali-defaults kali-root-login desktop-base با یکم جستجو میتونید به نتیجه برسید....
  22. 2 امتیاز
    شما باید وقت بذاری رو این مسئله فکر کنی. تحقیق کنی . و مطمئنا به جوابش میرسی . یه سری روشا هر کسی برا خودش داره و پرایوت هست و طبیعتا نباید بگه.. اما شما چجوری میتونی رمز نگاری کنی؟ تو بهترین حالت شما باید تک به تک کاراکترای داخل اسکریپتتو تبدیل به یک کاراکتر دیگه ای بکنی و یه کلمه بسازی . مثلا این متنو hello world تبدیل کنی به این JkMMnlP این یعنی رمز نگاری.. حالا این چجوری اتفاق میوفته ؟ شما باید محاسبات ریاضیاتی بلد باشی حالا تو ابتدایی ترین حالت ، جمع و تفریق و ضربو بلد باشی . یه سری محاسبات اولیه رو بلد باشی . باید بدونی رمزنگاری چه اصولی داره چه روشایی داره . بعد شروع کنی محتویات اسکریپتتو رو بهش تبدیل کنی... کار با ord و chr پایتونو بلد باشی ... میتونی از الگوریتمای اماده استفاده کنی . میتونی ازز ابزار های اماده استفاده کنی اما تضمینی وجود نداره که انتی ویروس پاکشون نکنه.. چون بالاخره پابلیک شده... اما این چیزی که گفتم میشه چیزی که "خودت" بدستش اوردی.. هر چقدر این محاسباتت قوی تر باشه . شکستن رمز سخت تر میشه و شاید تا یه مدتی غیر ممکن.. توصیه من اینه که شما راجبش تحقیق کنی راجبش فکر کنی یه برنامه نویس حرفه ای در درجه اول باید ریاضیات قوی ای داشته باشه.. و این هم جز با فکر و تمرین و تمرین و تمرین ، بدست نمیاد.. برای بایندر از ابزار های امده استفاده کنین تو انجمن موجود هست ، مشکلی درست نمیکنه اما رمز نگاری رو خودتون انجام بدید ..
  23. 2 امتیاز
    در این بخش میخوایم از یک سایت با پایتون whois بگیریم و محتویات سایت رو نمایش بدیم : خب مفسر را اجرا کنید : در پایتون 2: python یا python2.7 خب دستور نصب ماژول whois رو در پوسته cmd یا ترمینال جدید وارد کنید: pip install whois خب حالا این ماژول رو در مفسر ایمپورت کنیم import whois قطعه کد زیر تابع whois رو از ماژول مورد نظر فراخوانی میکنه و سایت guardiran رو به تابع میده تا ماژول (برنامه) whois در سرور به دنبال سایت مورد نظر بگرده و اطلاعات اونرو در اسم rec_data ذخیره کنه . rec_data = whois.whois("guardian.org") #basic e.g حالا اطلاعات گرفته شده رو نمایش میدیم : n\ : به این معنی هست که اشاره گر بره خط بعدی و با این کار ادامه کلمه Whois اطلاعات سایت نمایش داده نشه بلکه در خط بعدیش نشون داده بشه print "Whois : \n", rec_data # Print The Contents Of Guardiran print " Contents :\n", rec_data.text یا میتونید مقدار دلخواه از محتویات رو slice کنیم و نمایش بدیم با اینکار تعداد دلخواهی از کاراکتر هارو نمایش میدیم در مثال زیر صد کاراکتر از اول نمایش داده میشه print " Contents :\n", rec_data.text[:100] # slicing Contents در پایتون ۳ python3 import whois rec_data ,...... فقط در دستور پرینت باید هرچی جلوشه داخل پرانتز قرار بدید (ارگومان های الزامی) دستور پرینت در پایتون ۳ ، یک تابع هست و به ارگومان های کلیدی نیاز داره.
  24. 2 امتیاز
    سلام خب تو مرحله های اول و مقدماتی هستیم کد زیر ای پی یک سایت رو پیدا میکنه و در اسم address اون رو ذخیره میکنه میتونید برنامش کنید و در هر دو نسخه پایتون کار میکنه ماژول socket رو راه میندازیم خب اول مسیر مفسر رو درخط اول برنامه که shebang نامیده میشه ، وارد میکنیم . #!/python27 ماژول socket روایمپورت میکنیم برای استفاده از توابع ، دستورات و کلاس های این ماژول . import socket حالا کد اصلی رو مینویسیم : address = socket.gethostbyname('yahoo.com') # basic code تابع gethostbyneme رو از ماژول socket فراخوانی کردیم و مقدار سایت رو در پرانتز قرار دادیم تا برنامه از ماژول socket اول تابع ذکر شده رو فراخوانی کنه و سایت رو به تابع بده و تابع هم بوسیله برقراری ارتباط با سرورسایت ای پی رو در اسم address ذخیره کنه . برای نمایش ای پی از دستور پرینت استفاده میکنیم تا خروجی اسم رو نشون بده: print address میتونیم یذره تنوع به خرج بدیم #!/python27 from socket import gethostbyname print "Enter The URL :\n" URL = raw_input("@> ") # example addr = gethostbyname(URL) print "IP :",addr خطا ها رو میتونید except بزنید.
  25. 1 امتیاز
    R3DN4X314

    جستجو اشخاص

    نکته ای که در مورد این سبک از جمع اوری اطلاعات همیشه جلب توجه میکنه اینه که در حالت پیش فرض محدود میشن به سطح کلیر وب ، و معمولا بحث به دارک وب نمیرسه ، ما میتونیم از بخش های اطلاعاتی مختلفی که در روش های قبلی به دست اوردیم در راستای کشف فعالیت یا اطلاعات بیشتر در دارک نت هم استفاده کنیم ، برای این منظور علاوه بر لینک های مرسوم لینک های زیر هم میتونن مفید باشن : http://gjobqjj7wyczbqie.onion/ http://hss3uro2hsxfogfq.onion/ http://tor66sezptuu2nta.onion/ http://darkfailllnkf4vf.onion/ https://ahmia.fi/ http://eqt5g4fuenphqinx.onion/ https://onionltd.github.io/ http://www.onion.link/ https://onion.cab/ https://oint.ctrlbox.com/ https://darkweb.hunch.ly/ http://www.torscan.io/ https://github.com/k4m4/onioff https://github.com/DedSecInside/TorBot https://github.com/s-rah/onionscan
  26. 1 امتیاز
    سلام سیتم عامل کالی 64بیت رو روی مجازی ساز virtual box نصب و کانفیگ کردم روی سیستم میزبان که ویندوز هست ، نرم افزار du meter دارم که برنامه های در حال استفاده از اینترنت رو در لحظه نشون میده. وقتی کالی رو روی ماشین مجازی استارت میکنم و واردش میشم، شرو میکنه به دانلود یک سری محتوا در پس زمینه که داخل این نرم افزار du meter اینو تایید میکنه چطوری بفهمم کالی در حال دانلود چی هست و اگه ضروری نیست جلوی دانلود خودکارشو بگیرم (این کالی رو به صورت ready image نصب کردم، کلی برنامه از قبل روی این سیستم نصب بود، اگه این فرایند دانلود مربوط به یکی از برنامه هایی هست که استفاده نمیکنم جلوشو بگیرم و اگه مربوط به برنامه های مورد نیازه یا خود سیستم عامل بزارم کارشو بکنه)
  27. 1 امتیاز
    اگر هم یک موقع دیدید که اینترنت ندارید و در هر کادر خاصی از پنجره ها بودید . حتی وقتی که یه جا پسوردتون ذخیره هست ولی یادتون رفته و میخواید ببینیدش که چی ذخیره شده میتونید با google chrome یا mozilla firefix روی کادر پسورد کلیک راست کنید و و Inespect رو بزنید. توی کدهای اون کادر میبینید که این عبارت نوشته شده: type=password این یعنی اینکه اون کادر موظف هست هر ورودی که داره رو به شکل پسورد با علامت ستاره نشون بده. شما هم عبارت password رو به text تغییر بدید و اینتر بزنید. میبینید که متن رو واضح نشون میده. این هم مال مواقعی که بخواید بصورت دستی، یه پسورد رو بخونید. موفق باشید
  28. 1 امتیاز
    سلام دوست عزیز. توی نسخه ی تست و ارزیابی که همون evaluation باشه شما بیشتر از 2 تا سی پی یو برای هر هاست نمیتونی بذاری، نهایتا هشت تا ماشین مجازی بتونی بسازی و در کل از vcenter هم نمیتونی استفاده کنی. یه جا دیگه هم خونده بودم که بیشتر 32 گیگ رم نمیتونی روی سرور سوار کنی.
  29. 1 امتیاز
    1TED

    کرکر Psn

    درود ../ لطفا جهت تشکر فقط روز گزینه لایک زیر پست استفاده کنید .../ یا حـ ـق ../
  30. 1 امتیاز
    mownten

    هویج

    سلام خدمت شما دوست عزیز. نرم افزار هویج از خوراکی که بهش میدید برای شناسایی خطای دیتابیس استفاده میکنه و معمولا از روی یک شناسه شروع به کار میکنه. فرضا شما از دورک index.php?id= استفاده میکنید و نتیجتاً توی گوگل به یک سری لینک برمیخورید. حالا شما برای صرفه جویی در زمان از نرم افزارهای اسکن sql injection استفاده میکنی و یه نوع دورک رو میذاری روی اسکن. نرم افزار هم فرضا بعد یه مدتی نتایجش رو به شما میده. شما باید لینکی رو به هویج بدی که آخرش شناسه (معمولا عدد) داشته باشه و بشه روی اون کار کرد. نمونه لینک خدمت شما: http://www.icdcprague.org/index.php?id=10 موفق باشید
  31. 1 امتیاز
    Wise Auto Shutdown خاموش کردن رایانه در زمان مشخص اگر کامپیوتر شما در حال انجام یک کار طولانی باشد (مثل دانلود یا تبدیل فرمت فیلم)، شاید دوست داشته باشید سر ساعت مشخصی به صورت اتوماتیک خاموش شود. در این صورت میتوانید از نرم افزارهایی که مخصوص این کار هستند استفاده کنید. یکی از این نرم افزار ها، Wise Auto Shutdown است. این نرم افزار میتواند کامپیوتر را طبق زمان بندی که شما تعیین میکنید به صورت اتوماتیک خاموش کند. این نرم افزار امکان زمان بندی روزانه را نیز دارد. مثلا تنظیم کنید که هر روز سر ساعت مشخصی خاموش شود. به این ترتیب دیگر نیازی نیست که هر روز آن را تنظیم کنید. همچنین میتوانید تعیین کنید که سر ساعت مشخصی (مثلا 3 صبح) خاموش شود. و یا بعد از گذشت مدت زمان معینی (مثلا 10 ساعت دیگر) خاموش شود. علاوه بر امکان خاموش کردن اتوماتیک، این نرم افزار قابلیت ریستارت، Log off ، و Sleep کردن کامپیوتر را نیز به صورت خودکار دارد . دانلود
  32. 1 امتیاز
  33. 1 امتیاز
    نام افزونه:Checker Plus for Gmail™ مرورگر:گوگل کروم کاربرد:افزونه ای بسیار کاربردی.وقتی که شما ایمیلی رو دریافت میکنید دیگه لازم نیست تا صفحه میلتون رو باز کنید و ببینید پیامی دارید یا خیر.این افزونه هر گاه ایمیلی دریافت کردید بهتون هشدار میده و باخبر میکنه. https://chrome.google.com/webstore/detail/checker-plus-for-gmail/oeopbcgkkoapgobdbedcemjljbihmemj/related
  34. 1 امتیاز
    سلام این Repositories ها رو داخل فایل sources.list کپی کردم و دستور apt-get update را زدم یکسری آپدیت ها رو انجام داد ولی بازم ارور میده ! این عکس قبل از کپی Repositories های شماست این عکس بعد از کپی Repositories های شماست که قرار دادین
  35. 1 امتیاز
    GERMANY pw:guardiran.org IP germany.rar
  36. 1 امتیاز
    ويروس نويسا بهترين برنامه نويسان جهان اند ، چون ياد گرفتند طوري كرم بنويسند كه سريع و سبك باشه و هيچ ىقت دچار خطا نشه!
  37. 1 امتیاز
    sajad325

    کرکر یاهو [جدید]

    چطوری باید با این ها کار کرد
  38. 1 امتیاز
    درستش کردم اما نه اونجوری که شما گفتید میخام خودکار نوشته بشه وقتی صفحه باز میشه باید چیکار کنم؟؟ <html> <head> <title>Hacked By Jen avare(Hichkas)</title> <stylebody { background: url 555.jpg center center no- repeat fixed; background-size: 100%; background-size: cover; -webkit-background-size: cover; -moz-background-size: cover; -o-background-size: cover; -ms-background-size: cover; } <div id="wrapper"> <div id="header" class="BannerBgLeft" style="background-position: 50px -95px;"></div> <center><font face="Harlow Solid Italic" font color="#FF1493" size="+5"<br>Hacked By Jen avare(Hichkas) <style type> img{ -webkit-transform:scale(0.9); -moz-transform:scale(0.9); -o-transform:scale(0.9); -webkit-transition-duration: 0.5s; -moz-transition-duration: 0.5s; -o-transition-duration: 0.5s; opacity: 1; margin: 0 10px 9px 0;} img:hover{ -webkit-transform:scale(1.2); -moz-transform:scale(1.2); -o-transform:scale(1.2);} </style> </font> <font face="Algerian" font color="#8B0008B" size="+3"<br>bebakhsid Admin ke saitet Hack shood <br>By Jen avare(Hichkas)<br> dige shakh bazi nakon Amin joooooooooooooon<br> Hacked By Jen avare (hichkas)<br> :):):):):):)<br>:0:0:0:0 <style type> img{ -webkit-transform:scale(0.9); -moz-transform:scale(0.9); -o-transform:scale(0.9); -webkit-transition-duration: 0.5s; -moz-transition-duration: 0.5s; -o-transition-duration: 0.5s; opacity: 1; margin: 0 10px 9px 0;} img:hover{ -webkit-transform:scale(1.2); -moz-transform:scale(1.2); -o-transform:scale(1.2);} </style> </head> </html>
  39. 1 امتیاز
    http://8pic.ir/images/sj7fx64ncrmzj6agmxth.png
  40. 1 امتیاز
    سلام خدمت دوستان عزیز گارد ایران.خوب میدونم اینجا جاش نیست ولی خوب جای شوخی خالی بود.خخخخخ خوب بریم سراغ آموزش.ابتدا نت پد را باز کنید و کدهای زیر را قرار بدین. @echo off Color 2 :start Echo random Goto start خوب دوستان شما هر چقدر تعداد random رو افزایش بدین ماتریکسی که ساختین جالب تر میشه.با تشکر.
  41. 1 امتیاز
    amirsash

    هک بازی گارنا

    من اون 4 رو می رو می خوام اگه خواستی کمک کنی ممنون می شم داش ی وی پی اس برای دیداس
  42. 1 امتیاز
    sezar1370

    در خواست کریپتر

    باسلام دوستان اگه کسی یک کریپتر خوب داره بهم بده برای تروجان میخام مرسی
  43. 1 امتیاز
    alizombie

    رات

    با سلام خدمت شما دوست گرامی متاسفانه فعلا در انجمن این فایل رو نداریم ولی من برای شما و دوستان در منابع مختلف به جست و جو میپردازم و اگر که موضوعی همانند این در خواست یافتم برایتان ضمیمه میکنم و در جواب به سوال اصلیتون هم باید بگویم که شما برای استفاده از این فایل باید همه ی فایل هارو دانلود کنید و انرا در یک پوشه اکسترک کنید و.....در سیستم خودتون نرم افزار جاوا را نصب کنید تا کار کند البته من به شما اندرورت(androrat)را پیشنهاد میکنم که نرم افزار قدرتمندی است و هم کار با ان راحت است اگر هم سوالی داشتید خوش حال میشوم که بتوانم به شما کمک کنم با تشکر از شما دوست گرامی
  44. 1 امتیاز
    proxy

    برنامه ی andro rat builder

    خود رات یک بخش بلیندر داره ولی من که نتونستم باهاش کار کنم هر فایلی که بهش میدی خرابش میکنه
  45. 1 امتیاز
    want3d

    بانک شل

    سلام بر همه جدیترین شل سال فکر کنم داشته باشید ولی حالا ضرر نداره (بهترین شل برای سرور هگینک) لینک پسورد : gurdiran.org
  46. 1 امتیاز
    mr.mini

    adsl hacking

    داداش دمت گرم چطوری هک کردی میشه به منم باد بدی البته میدونم تو پیج چندتا اموزش هست ولی خیلی گنگه...میشه کمک کنی لطفا؟ خیلی اقایی
  47. 1 امتیاز
    DeMoN

    بانک شل

    نام شل:(BlOOder(priv8 پسوند:php یا حق Bl0od3r Priv8 Shell.zip
  48. 1 امتیاز
    DeMoN

    بانک شل

    سلام به همه... همراه شما هستیم با بقیه شل ها اینم شل بعدی:SyRiaN Sell یا حق SyRiAn Shell.rar
  49. 1 امتیاز
    IP: 177.139.230.61 موقعیت: Engenharia USER: usuario PASS: 123
  50. 1 امتیاز
    آموزش تصویری حمله داس DOS توسط متاسپلویت Metasploit بر روی سرور آپاچی Apache و از دسترس خارج کردن سرور Server Down رو بشما آموزش میدم . پسورد فایل : guardiran.org . DOS attack with Metasploit.rar