mohamadHacker 4 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 0 سلام من یک کیلاگر با پایتون ساختم اما نمیدونم چیکار کنم که بگه در کدوم سایت یا برنامه این متن رو تایپ کرده لطفا در این قضیه به من کمک کنید به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mmj-sys 593 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 0 در 7 ساعت قبل، mohamadHacker گفته است : سلام من یک کیلاگر با پایتون ساختم اما نمیدونم چیکار کنم که بگه در کدوم سایت یا برنامه این متن رو تایپ کرده لطفا در این قضیه به من کمک کنید راهی وجود نداره میتونید برای تشخیص از اسکرین کپچر استفاده کنید 1 واکنش ها : sparta به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohamadHacker 4 گزارش دادن ارسال شده در پنجشنبه در 13:38 در در 18 فروردین 1400 در 20:27، mmj-sys گفته است : راهی وجود نداره میتونید برای تشخیص از اسکرین کپچر استفاده کنید آخه من قبلا خودم دیدم رت های توی قسمت کیلاگر شون آدرس سایت و مرورگری که باهاش اون باز شده نمایان هستش یه نمونش مثل رات kiler rat به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
KR0N0S 313 گزارش دادن ارسال شده در پنجشنبه در 18:12 در در 18 فروردین 1400 در 12:46، mohamadHacker گفته است : سلام من یک کیلاگر با پایتون ساختم اما نمیدونم چیکار کنم که بگه در کدوم سایت یا برنامه این متن رو تایپ کرده لطفا در این قضیه به من کمک کنید سلام. با استفاده از کد زیر میتونید در ویندوز، تایتل برنامه ای که درحال حاضر اکتیو هست رو بگیرید. from win32gui import GetWindowText, GetForegroundWindow print(GetWindowText(GetForegroundWindow())) اینجوری وقتی یک کلید فشرده شد میتونید تایتل برنامه رو هم بگیرید و متوجه بشید که کلید تو کدوم برنامه فشرده شده. سایت رو هم شاید بشه از رو تایتل مرورگر تشخیص داد، اما اگر بخواهید آدرس سایت رو بگیرید من روشی رو بلد نیستم. 3 1 واکنش ها : MR.MSA ، SRX ، RT3N و 1 نفر دیگر به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohamadHacker 4 گزارش دادن ارسال شده در دیروز در 05:43 در در 26 فروردین 1400 در 22:42، KR0N0S گفته است : سلام. با استفاده از کد زیر میتونید در ویندوز، تایتل برنامه ای که درحال حاضر اکتیو هست رو بگیرید. from win32gui import GetWindowText, GetForegroundWindow print(GetWindowText(GetForegroundWindow())) اینجوری وقتی یک کلید فشرده شد میتونید تایتل برنامه رو هم بگیرید و متوجه بشید که کلید تو کدوم برنامه فشرده شده. سایت رو هم شاید بشه از رو تایتل مرورگر تشخیص داد، اما اگر بخواهید آدرس سایت رو بگیرید من روشی رو بلد نیستم. با تشکر اما اینطوری نمیشه مثلا اگر 3 تا برنامه همزمان روی سیستم قربانی باشه اونوقت این برنامه قاتی میکنه من قبلا توی رات های تلگرامی که با پایتون نوشته شده بودن دیدم که کیلاگرشون سایت هم میفهمه شما خودتون یه سرچ توی گیت هاب بزنید شاید متوجه بشین که بعضی از رات های تلگرامی کیلاگر هایی دارن که آدرس سایت و برنامه ای که توش کلید زده شده رو میفهمه 1 واکنش ها : MrExploit به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mmj-sys 593 گزارش دادن ارسال شده در دیروز در 13:26 در 7 ساعت قبل، mohamadHacker گفته است : با تشکر اما اینطوری نمیشه مثلا اگر 3 تا برنامه همزمان روی سیستم قربانی باشه اونوقت این برنامه قاتی میکنه من قبلا توی رات های تلگرامی که با پایتون نوشته شده بودن دیدم که کیلاگرشون سایت هم میفهمه شما خودتون یه سرچ توی گیت هاب بزنید شاید متوجه بشین که بعضی از رات های تلگرامی کیلاگر هایی دارن که آدرس سایت و برنامه ای که توش کلید زده شده رو میفهمه خب دوست عزیز شما باید دنبال مشکلتون تو گیتهاب باشید ما که نباید دنبال مشکلتون بگردیم ما اگه راه حلی داشتیم ارایه میدیم در نهایت کار خودته 1 1 واکنش ها : KR0N0S و SRX به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر