رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

سلام.

فیک پیجایی که برای اینستاگرام ساخته شدن چندان شبیه به صفحه ی اصلی نیستند.این فیک پیج رو خودم طراحی کردم . جز فونت تیتلش تفاوتی با صفحه اصلی نداره.

رمز:guardiran.org

insta feke by icelord.rar

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام یه سوال

من این فک بیج رو روی یه هاست بالا آوردم خوب حالا چطوری به طرف بدم بگم چی آخه چطور مخش رو بزنم میشه بگید

لینک به دیدگاه

دوست عزیز به اینکار میگن مهندسی اجتماعی که البته این روزها با اطلاعاتی که مردم دنیاد امروز دارن کار خیلی سختیه.به هر حال شما باید به یک طرفندی بهش بدین.مثلا به عنوان لینک دانلود یک عکس جالب البته گفتم به عنوان مثال.البته طرف باید خیلی خنگ باشه که باور کنه

لینک به دیدگاه

سلام یه سوال

من این فک بیج رو روی یه هاست بالا آوردم خوب حالا چطوری به طرف بدم بگم چی آخه چطور مخش رو بزنم میشه بگید

سلام.

تشکر از DEMON عزیز بایت جوابشون

لطفا سوالات رو در بخش سوال و جواب بپرسید.

مهندسی اجتماعی به هوش خود شما بر می گرده،مثلا برای لاین می تونید بگید چون امروز کریسمسه لاین توی سایتش بعضی استیکراشو رایگان می ده و چیزایی از این قبیل...

یکی از دوستان هم لطف کنه تاپیک رو ببنده

لینک به دیدگاه

حالا اینو رو هاست میریزیم بعد باید چیکار کنیم ؟

فقط لینکو بدیم طرف پسورد و یوزرشو بزنه ؟ بعذش یوزر و پسورد طرف رو از کجا میتونیم ببینیم ؟ 

لینک به دیدگاه

شما که لینک رو به طرف بدین فایلهایی که در داخل هاست آپلود کردین فایلی با پسوند .txt موجوده که تمامی یوزر و پسوردهای وارد شده به این فایل منتقل میشوند.

دوست عزیز همونطور که icelord عزیز گفتم سؤالتتون رو در بخش سؤالات مطرح کنین.

لینک به دیدگاه

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
 اشتراک گذاری

انجمن تیم امنیتی گارد ایران

تیم امنیتی گارد ایران یک گروه مستقل است که قوانین آن با خط مشی جمهوری اسلامی ایران مغایرت ندارد. تیم امنیتی گارد ایران از سال 1393 فعالیت خود را آغاز کرد و هدف این تیم تامین امنیت سایت ها و سرورهای ایرانی است. تیم ما همیشه برای دفاع از مرزهای سایبری سرزمین عزیزمان ایران آماده است.

شرکت گاردایران

پردازشگران ایمن داده ي آدلان

شماره ثبت: 9438

شبکه های اجتماعی

نمادها

logo.aspx?id=56084&Code=ybjZVyBlXag5cNRv logo-samandehi

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

فعالیت شما در این انجمن به منزله تایید قوانین انجمن میباشد! شرایط استفاده