رفتن به مطلب

هک شدن موبایل

ارسال های توصیه شده

سلام خدمت تمام دوستان. یه سوال داشتم من برای پدرم یه اس ام اس اومد از یه خط شخصی که از شما شکایت شده و برای دیدن جزئیات به لینک زیر مراجعه کنید. متاسفانه پدر بنده هم اطلاعاتی از این موارد نداره و روی لینک کلیک کرده و یک نرم افزار رو هم که داخل لینک بود به اسم ثنا رو نصب کرده که معلوم بود نرم افزار یک بدافزار بوده . وارد نرم افزار شد و شماره تلفنشو وارد کرد یک کد براش اومد اونو هم وارد کرد بعد اطلاعات حساب و کد ملیشو داد و 20 هزار تومن هم واریز کرد . بلافاصله متوجه اشتباهش شد و خوشبختانه پولی هم تو حساب نبود چون طرف هکر اومد پولو جا به جا کنه چون حساب خالی بود پول جا به جا نمیشد و فقط اس ام اس درخواست انتقال میومد. و این خبر تو تلوزیون هم من یادمه اومده بود که با پیام شکایت به حساب مردم دسترسی پیدا میکنن . و تو گوگل هم سرچ کنید این مورد زیاده . میخواستم ببینم حالا من باید چیکار کنم که هکر کامل از گوشی خارج بشه ؟ آیا فلش کردن گوشی کافیه؟پدرم کلی عکس تو گوشیش داره که براش مهمن اونا رو میشه نگه داشت ، ویروسی نیستن؟ سیمکارت مشکلی نداره و نیازی نیست بسوزینمش یه دونه جدید با همون خط قبلی بگیریم؟؟؟ کلا بنظرتون چیکار کنم که کلا از شر این هکر خلاص بشیم چون واقعا تو روحیه پدرم تاثیر گذاشته و همش قلبش مشکل پیدا میکنه.

لطفا همه دوستانی که از این موارد اطلاعات دارند پاسخ بدن ممنون از همه..

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• نخبه

28 دقیقه قبل، Rockstarxx گفته است:

سلام خدمت تمام دوستان. یه سوال داشتم من برای پدرم یه اس ام اس اومد از یه خط شخصی که از شما شکایت شده و برای دیدن جزئیات به لینک زیر مراجعه کنید. متاسفانه پدر بنده هم اطلاعاتی از این موارد نداره و روی لینک کلیک کرده و یک نرم افزار رو هم که داخل لینک بود به اسم ثنا رو نصب کرده که معلوم بود نرم افزار یک بدافزار بوده . وارد نرم افزار شد و شماره تلفنشو وارد کرد یک کد براش اومد اونو هم وارد کرد بعد اطلاعات حساب و کد ملیشو داد و 20 هزار تومن هم واریز کرد . بلافاصله متوجه اشتباهش شد و خوشبختانه پولی هم تو حساب نبود چون طرف هکر اومد پولو جا به جا کنه چون حساب خالی بود پول جا به جا نمیشد و فقط اس ام اس درخواست انتقال میومد. و این خبر تو تلوزیون هم من یادمه اومده بود که با پیام شکایت به حساب مردم دسترسی پیدا میکنن . و تو گوگل هم سرچ کنید این مورد زیاده . میخواستم ببینم حالا من باید چیکار کنم که هکر کامل از گوشی خارج بشه ؟ آیا فلش کردن گوشی کافیه؟پدرم کلی عکس تو گوشیش داره که براش مهمن اونا رو میشه نگه داشت ، ویروسی نیستن؟ سیمکارت مشکلی نداره و نیازی نیست بسوزینمش یه دونه جدید با همون خط قبلی بگیریم؟؟؟ کلا بنظرتون چیکار کنم که کلا از شر این هکر خلاص بشیم چون واقعا تو روحیه پدرم تاثیر گذاشته و همش قلبش مشکل پیدا میکنه.

عرض ادب

اول از همه اینکه آرامش خودتون رو حفظ کنید. اتفاق خاصی نیوفتاده.

درمورد شماره تلفن که هیچی. به خط هیچ آسیبی نمی‌رسه و دسترسی مجددا از طریق شماره تلفن امکان پذیر نیست.
در مورد اینکه چطور ویروس رو حذف کنید، بهتره از آنتی‌ویروس های قدرتمندی مثل Avast استفاده کنید. همچین به قسمت "تنظیمات -> برنامه ها" برید و تمام برنامه ها رو یه چک بکنید، اگر مورد مشکوکی دیدید سعی کنید حذفش کنید، اگر نشد برنامه سیستمیه و عادیه که حذف نشه :)
شماره ای هم که با اون براتون پیام ارسال شده رو گزارش کنین تا مسدود کنند.

میتونید لینک رو بفرستید تا ویروس رو چک کنم
ولی با این حال فکر نمی کنم اطلاعات روی تلفن همراهتون آسیبی ببینه
اما با این حال برای اطمینان 100درصدی میتونید تلفن رو فلش کنید. (دقت کنید تنظیمات کارخانه منظورم نیست)

شماره ای هم که با اون بهتون پیام ارسال شده رو به مراجع مربوطه گزارشش کنین. خودشون میدونن چکار کنن

باز هم میگم اصلا جای نگرانی نیست، کاریی که گفتم رو بکنید هیچ مشکلی پیش نمیاد

لینک به دیدگاه

18 دقیقه قبل، Rockstarxx گفته است:

سلام 

فكر ميكنم اين  فيشينگ ولي به صورت برنامه دانلود كرديد ويروس نيست اگر ويروس بود غيب ميزد

برنامه كامل حذف كن و برو شكايت كن لينگ به پليس بديد تا برسي بشه

و يك انتي ويروس نصب كن كه خيلي مفيد است

شماها اطلاعات كامل به اين هكر داديد از كدملي و...... براي همين پيام انتقال به شما امد

شما كه از رمز دوم استفاده كرديد يا پويا؟؟ 

به دوستان هم توي انجمن بزار نظري بدن شايد من يه جايي اشتباه كردم ولي تا جاي كه ميدونم به تو گفتم

لینک به دیدگاه

18 minutes ago, SRX said:

عرض ادب

اول از همه اینکه آرامش خودتون رو حفظ کنید. اتفاق خاصی نیوفتاده.

درمورد شماره تلفن که هیچی. به خط هیچ آسیبی نمی‌رسه و دسترسی مجددا از طریق شماره تلفن امکان پذیر نیست.
در مورد اینکه چطور ویروس رو حذف کنید، بهتره از آنتی‌ویروس های قدرتمندی مثل Avast استفاده کنید. همچین به قسمت "تنظیمات -> برنامه ها" برید و تمام برنامه ها رو یه چک بکنید، اگر مورد مشکوکی دیدید سعی کنید حذفش کنید، اگر نشد برنامه سیستمیه و عادیه که حذف نشه :)
شماره ای هم که با اون براتون پیام ارسال شده رو گزارش کنین تا مسدود کنند.

میتونید لینک رو بفرستید تا ویروس رو چک کنم
ولی با این حال فکر نمی کنم اطلاعات روی تلفن همراهتون آسیبی ببینه
اما با این حال برای اطمینان 100درصدی میتونید تلفن رو فلش کنید. (دقت کنید تنظیمات کارخانه منظورم نیست)

شماره ای هم که با اون بهتون پیام ارسال شده رو به مراجع مربوطه گزارشش کنین. خودشون میدونن چکار کنن

باز هم میگم اصلا جای نگرانی نیست، کاریی که گفتم رو بکنید هیچ مشکلی پیش نمیاد

مرسی از پاسخ گوییتون . بنظرتون اگه عکس ها و فایلای مهمو توی رم بریزم و بعد گوشی رو فلش کنم و  بعد از فلش کردن دوباره رم رو وارد گوشی کنم مشکلی برای گوشی پیش نمیاد؟

لینک به دیدگاه

18 minutes ago, Mr.H said:

سلام 

فكر ميكنم اين  فيشينگ ولي به صورت برنامه دانلود كرديد ويروس نيست اگر ويروس بود غيب ميزد

برنامه كامل حذف كن و برو شكايت كن لينگ به پليس بديد تا برسي بشه

و يك انتي ويروس نصب كن كه خيلي مفيد است

شماها اطلاعات كامل به اين هكر داديد از كدملي و...... براي همين پيام انتقال به شما امد

شما كه از رمز دوم استفاده كرديد يا پويا؟؟ 

به دوستان هم توي انجمن بزار نظري بدن شايد من يه جايي اشتباه كردم ولي تا جاي كه ميدونم به تو گفتم

مرسی از پاسخ گوییتون . اول پدرم از رمز پویا استفاده کرده که ارور داده و بعدش از رمز ثابت رو زده پیامای انتقال هم منظورم ان بود که طرف مثلا میخواست 1 میلیون بکشه بیرون پیامش میومد که انتقال به فلان پرداخت رمز پویا:123456 ینی طرف میخواسته پولو بکشه ولی  پول تو حساب نبود حدود 3 4 بار تلاش کرده با مبالغ مختلف اما چون پول تو حساب نبود برداشت نشده

لینک به دیدگاه

20 دقیقه قبل، Rockstarxx گفته است:

مرسی از پاسخ گوییتون . اول پدرم از رمز پویا استفاده کرده که ارور داده و بعدش از رمز ثابت رو زده پیامای انتقال هم منظورم ان بود که طرف مثلا میخواست 1 میلیون بکشه بیرون پیامش میومد که انتقال به فلان پرداخت رمز پویا:123456 ینی طرف میخواسته پولو بکشه ولی  پول تو حساب نبود حدود 3 4 بار تلاش کرده با مبالغ مختلف اما چون پول تو حساب نبود برداشت نشده

شما بايد رمز دوم عوض كني يا كارت بانكي عوض ميكني تا دسترسي اون به كارت از بين ميره و نگران گوشي شما نباشيد اون دروست بد افزار است ولي مثل ويروس رات يا تروجان نيست فقط چيز هاي كه نوشته به هكر مياد مثلان نام و نام خانودگي تاريخ و چيز هاي ديگه كه پدرتون نوشت به اون ميده شما ها هر چي كه ميتونيد اون عوض كنيد مثل رمز دوم ثابت 

رمز دوم  بايد عوض بشه

توي انجمن درباري حملات فيشينگ ببين و ميدوني شما ها با چه حملهاي گير كردي

لینک به دیدگاه

• نخبه
۵۵ دقیقه قبل، Rockstarxx گفته است:

مرسی از پاسخ گوییتون . بنظرتون اگه عکس ها و فایلای مهمو توی رم بریزم و بعد گوشی رو فلش کنم و  بعد از فلش کردن دوباره رم رو وارد گوشی کنم مشکلی برای گوشی پیش نمیاد؟

خیر مشکلی پیش نمیاد
و همونطور که گفته شد اگه رمز ثابت روی اکانت موجوده حتما در اسرع وقت عوضش کنید

لینک به دیدگاه

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
 اشتراک گذاری

انجمن تیم امنیتی گارد ایران

تیم امنیتی گارد ایران یک گروه مستقل است که قوانین آن با خط مشی جمهوری اسلامی ایران مغایرت ندارد. تیم امنیتی گارد ایران از سال 1393 فعالیت خود را آغاز کرد و هدف این تیم تامین امنیت سایت ها و سرورهای ایرانی است. تیم ما همیشه برای دفاع از مرزهای سایبری سرزمین عزیزمان ایران آماده است.

شرکت گاردایران

پردازشگران ایمن داده ي آدلان

شماره ثبت: 9438

شبکه های اجتماعی

نمادها

logo.aspx?id=56084&Code=ybjZVyBlXag5cNRv logo-samandehi

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

فعالیت شما در این انجمن به منزله تایید قوانین انجمن میباشد! شرایط استفاده