رفتن به مطلب

جنگ سایبری: این بار بین اوکراین و روسیه

mortza
 اشتراک گذاری

ارسال های توصیه شده

russia-ddos-attack.jpg.a5b04ee7f558f90a2f389582cbcfc584.jpg

.همزمان با شروع جنگ در اوکراین موجی از حملات سایبری راه افتاده که غالبا از نوع دی داس بوده

بعد از شروع جنگ بین اوکراین و روسیه  موجی از حملات سایبری بین دو کشور روسیه و اوکراین صورت گرفت که این حملات بیشتر به روسیه نسبت داده شده اما واقعیت چیه؟

قبل از شروع جنگ مسلحانه بین اوکراین و روسیه  موجی از حملات دی داس به سازمان های دفاعی و بانکی علیه اوکراین به راه انداخته شد که با توجه به گفتگو های دیپلماتیکی که در ان زمان انجام داده میشد همه مضنون به روسیه شدن و جمع کثیری از شبکه های ارتباطی جمعی  این حمله رو به روسیه نسبت دادن و روسیه رو عامل اجرای این حملات میدونستن.

البته که این حملات در ابتدا توسط مقامات اوکراینی مورد تایید نبود اما در ادامه با فشار ایالات متحده و از جمله بریتانیا از نسبت دادن این حملات به روسیه حمایت شد و نتیجه ایی جز محکومیت .روسیه نبود

راستش رو بخواین نمیخوام جانب داری کنم ولی درسته واقعا بدون دلیل محکم به یک کشور اینطور مظنون شد؟

تقریبا در هر سایت خارجی وارد میشین(سایت های اوکراینی امریکایی بریتانیایی خصوصا امریکایی...)این حملات رو بی توجهی مداوم روسیه قبل از جنگ علیه حکمیت اوکراین میدونن و همه علیه روسیه دست به قلم شدن و از این منظر شکی نمیمونه که این ها هم با حمایت های مداوم امریکا و ناتو صورت گرفته.

حالا قصد من جانب داری نیست

!!اینکه چرا برخی از شبکه ها سازمان ها و حتی گیت هاپ

از دی داس علیه روسیه جانب داری میکنن چی؟!

امروز  طبق معمول وارد صفحه گیت هاپ شدم و چیزی که به وضوح دیدم این بود

Capture.PNG.44f82a5d0c56950968f0912caa9bf7c4.PNG

و به وضوح این رو متوجه شدم که همه علیه روسیه بسیج شدن  و دی داسر های خودشون رو علانا و عمدتا متن باز با نام هایی همچون 

no russianو....

Capture.thumb.PNG.d96ac2681ade0d05191040ad51a50fb7.PNG

به اشتراک گذاشته و از همه میخوان سهمشون رو از دفاع علیه روسیه بگیرن 

خیلی برای من جالب بود

!حتی برخی از سایت ها به طور عموم از دی داس حمایت کرده و از مردم کمک خواستن

760559554_siterussan.thumb.PNG.9afbe9e4e101d26ce6f1926bdbf5a7d1.PNG

البته که این اقدامات زیاد دور از انتظار نبود

اما واقعا عقل و منطق رو در پیش بگیریم 

چطور میشه اوکراینی که تنها 9 روز وارد جنگ شده (البته که کشته هاش کم نبوده ....)و  بعد یمنی که حدودا 7 سال وارد جنگ شده و هر روز مردمش کشته میشن بچه هایی رو که توی یمن به دلیل سوعه تغذیه هر روز جونه خودشون رو از دست میدن چه فرقی با بچه هایه به اصطلاح چشم ابی اوکراینی دارن این مثال تبعیع نیست که این عکس رو میزارن زیر دی داسر؟

Capture.PNG.41c058225fb926347484a058af475656.PNG

(افتخار برای اوکراین)

حالا با بعد سیاسی این قضیه کاری نداریم 

ولی خیلی نکته وجود داره چجور میشه در کمتر از 2 هفته از شروع جنگ در اوکراین گیت هاپ هشتگی مبنی بر اوکراین تشکیل میده و تمامی اقدامات علیه روسیه توی اونجا شکل میگیره خیلی بحث برانگیزه

Capture.thumb.PNG.76b02c1818bb08820a0d8b6c1e6f3044.PNG

این اقدامات علیه روسیه (گفتم که جانب داری نمیکنم...)به اینجا ختم نمیشه

تحریم هایی که علیه روسیه انجام شده بیشتر از این هاست

دیروز بود که سازمان سیا(3 دسامبر..)لیستی از حملات علیه اوکراین رو قرار داد که در اون وب سایت هایی رو منتشر کرد که به گفته (حالا .شایدم بود)....خودشون روسیه مقصر اون بود

در هر صورت این اقدامات صورت گرفته و در این روز ها شدت بیشتری یافته

Capture.thumb.PNG.ae2a0e2c7aafc5d79e0a10ba475f2967.PNG

در این عکس میتونید لیست کوتاهی از دیداسر های روسیه رو مشاهده کنید

برای دیدن کامل به لینک زیر مراجعه کنید

https://gist.github.com/sergeyzenchenko/a6ec03e1a9f9ffdee4a1562c49a853ef

با توجه به بروز این واقعه و افزایش روز افزورن حملات دی داس این مطلب جنبه اگاهی هم داره

چرا که افرادی از دی داس ممکنه در جهت اهدافشون استفاده کنن لذا اگر مدیر سایتی یا امنیت بخش انلاینی رو در اختیار دارین کمی بیشتر مراقبت کنید

....ممکنه این ابزار ها در جهتی که هدف گیت هاپ بوده قرار نگیره

انتشار این خبر به دور از مباحث سیاسی بوده وقصد اطلاع رسانی داشته لذا خواهشمندم اگر اخبار بیشتر در این خصوص داشتین این

...تایپیک رو کامل کنید با تشکر

!موفق

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اشتراک گذاری

انجمن تیم امنیتی گارد ایران

تیم امنیتی گارد ایران یک گروه مستقل است که قوانین آن با خط مشی جمهوری اسلامی ایران مغایرت ندارد. تیم امنیتی گارد ایران از سال 1393 فعالیت خود را آغاز کرد و هدف این تیم تامین امنیت سایت ها و سرورهای ایرانی است. تیم ما همیشه برای دفاع از مرزهای سایبری سرزمین عزیزمان ایران آماده است.

شرکت گاردایران

پردازشگران ایمن داده ي آدلان

شماره ثبت: 9438

شبکه های اجتماعی

نمادها

logo.aspx?id=56084&Code=ybjZVyBlXag5cNRv logo-samandehi

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

فعالیت شما در این انجمن به منزله تایید قوانین انجمن میباشد! شرایط استفاده