رفتن به مطلب

فرق کالی لینوکس با لینوکس

King2
 اشتراک گذاری

برو به راه حل توسط mortza حل شده,

ارسال های توصیه شده

سلام میخواستم این بدونم فرق کالی لینوکس با بقیه سیستم های لینوکس چیه ؟؟؟

من فرقی نمیبینم هر اسکریپی یا برنامه که در کالی لینوکس هاست تویه بقیه سیستم های هم هاست

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• راه حل

.سلام دوست عزیز حتما قبل از تایپیک زدن سری به گوگل بزنید اگر اونجا نتیجه ایی نگرفتید تایپیک بزنید در هر صورت هر متخصصی اینا رو میدونه

کالی یک توضیح مبتنی بر دبیانه که اصولا هدفش تست نفوذ پیشرفته(اگر وسط کار باگ نزنه 😅)و تحقیقات امنیتیه

با این توصیف میبینید که در کالی بیشتر از 600 تا ابزار برای تست نفوذ قرار داده شده (که میگم اکثرا برای کاربران متوسط رو به بالاست)که خیلی خوبه اگر باهاشون بلد باشین کار کنید 

همچنین ویژگی قابل حمل بودنش یا حتی چند وظیفه اییش نشون میده که کلا برای تست نفوذ طراحی شده

حالا دوست عزیز شما گفتین که چه فرقی داره:

جوابتون سادس مثال عرض میکنم (یک راه متوجه شدن اون بررسی میان یک سیستم عامل دیگس مثلا اوبونتو)

سیستم عاملی مثل اوبونتو از ترمینال گنوم استفاده میکنه 

ولی سیستم عمل کالی از به طور پیشفرض از qterminal استفاده میکنه

اوبونتو شاید بشه گفت ابزار هایه کمی (شاید هم بشه گفت نداره)در زمینه تست نفوذ و شبکه داره

ولی کالی بیشتر از 600 تا ابزار برای همین کار داره(البته سیستم عاملی مثل بلک ارچ تقریبا بیشتر از 2 برابر این رو داره!)

خلاصش رو میگم

گفتن کلمه ی هر برنامه ایی درست نیست!

qtچرا که من یک برنامه نویسم خواستم

رو روش نصب کنم حالا درسته نصب شد ولی حرصه ادمو دراورد تو کامپایل برنامه ها و باگ هاشو نگم اخرشم رفتم یه دونه ارچ گرفتم راحت شدم

اگر شما منظورتون توی اسکریپ هاست هر اسکریپ بش روی تمامی سیستم های سازگار با بش و شل ران میشه چون اونا هم از ترمنیال لینوکس که مبتی بر بش و شله استفاده میکنن مگر در موارد خاص که با نصب یک پکیچ درست میشه

موفق!

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، mortza گفته است:

.سلام دوست عزیز حتما قبل از تایپیک زدن سری به گوگل بزنید اگر اونجا نتیجه ایی نگرفتید تایپیک بزنید در هر صورت هر متخصصی اینا رو میدونه

کالی یک توضیح مبتنی بر دبیانه که اصولا هدفش تست نفوذ پیشرفته(اگر وسط کار باگ نزنه 😅)و تحقیقات امنیتیه

با این توصیف میبینید که در کالی بیشتر از 600 تا ابزار برای تست نفوذ قرار داده شده (که میگم اکثرا برای کاربران متوسط رو به بالاست)که خیلی خوبه اگر باهاشون بلد باشین کار کنید 

همچنین ویژگی قابل حمل بودنش یا حتی چند وظیفه اییش نشون میده که کلا برای تست نفوذ طراحی شده

حالا دوست عزیز شما گفتین که چه فرقی داره:

جوابتون سادس مثال عرض میکنم (یک راه متوجه شدن اون بررسی میان یک سیستم عامل دیگس مثلا اوبونتو)

سیستم عاملی مثل اوبونتو از ترمینال گنوم استفاده میکنه 

ولی سیستم عمل کالی از به طور پیشفرض از qterminal استفاده میکنه

اوبونتو شاید بشه گفت ابزار هایه کمی (شاید هم بشه گفت نداره)در زمینه تست نفوذ و شبکه داره

ولی کالی بیشتر از 600 تا ابزار برای همین کار داره(البته سیستم عاملی مثل بلک ارچ تقریبا بیشتر از 2 برابر این رو داره!)

خلاصش رو میگم

گفتن کلمه ی هر برنامه ایی درست نیست!

qtچرا که من یک برنامه نویسم خواستم

رو روش نصب کنم حالا درسته نصب شد ولی حرصه ادمو دراورد تو کامپایل برنامه ها و باگ هاشو نگم اخرشم رفتم یه دونه ارچ گرفتم راحت شدم

اگر شما منظورتون توی اسکریپ هاست هر اسکریپ بش روی تمامی سیستم های سازگار با بش و شل ران میشه چون اونا هم از ترمنیال لینوکس که مبتی بر بش و شله استفاده میکنن مگر در موارد خاص که با نصب یک پکیچ درست میشه

موفق!

ممنون از جوابتون

به نظرتون میتونم از مانجارو استفاده کنم ؟؟برای نفوذ و امنیت

لینک به دیدگاه

۱۲ ساعت قبل، King۲ گفته است:

ممنون از جوابتون

به نظرتون میتونم از مانجارو استفاده کنم ؟؟برای نفوذ و امنیت

شما از هر چیزی میتونید برای تست نفوذ استفاده کنید ... مهم نیست که چی دارید . اصلا شما با ویندوز کار کن . ملت با کالی کار میکن چون حوصله نصب هر ابزاری رو ندارن . ببین با چی راحتی و لذت میبری .

لینک به دیدگاه

• 10 ماه بعد...

سلام ، اینجا مقاله خوبی هست در مورد سیستم عامل کالی لینوکس که پیشنهاد می کنم مطالعه کنی ، اما واقعیت اینه که درست میگی ، عملا کالی لینوکس با سیستم عامل دبین یا اوبونتو هیچ فرقی نداره و برای آموزش هک و نفوذ به نظرم شما می تونید ابزارها رو بصورت کاستوم هم نصب کنید روش ... اصلا به همین دلیل کلی سیستم عامل متنوع برای هک و نفوذ میاد ، به شخصه توصیه نمی کنم اصلا از کالی لینوکس استفاده کنید ، توزیع های باحالتری هم هستن و برای آموزش لینوکس هم حتی بهترن ... 

لینک به دیدگاه

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
 اشتراک گذاری

انجمن تیم امنیتی گارد ایران

تیم امنیتی گارد ایران یک گروه مستقل است که قوانین آن با خط مشی جمهوری اسلامی ایران مغایرت ندارد. تیم امنیتی گارد ایران از سال 1393 فعالیت خود را آغاز کرد و هدف این تیم تامین امنیت سایت ها و سرورهای ایرانی است. تیم ما همیشه برای دفاع از مرزهای سایبری سرزمین عزیزمان ایران آماده است.

شرکت گاردایران

پردازشگران ایمن داده ي آدلان

شماره ثبت: 9438

شبکه های اجتماعی

نمادها

logo.aspx?id=56084&Code=ybjZVyBlXag5cNRv logo-samandehi

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

فعالیت شما در این انجمن به منزله تایید قوانین انجمن میباشد! شرایط استفاده