رفتن به مطلب

Cracking Tools

Hassan.R.X
 اشتراک گذاری

ارسال های توصیه شده

با سلام و خسته نباشید

در این موضوع قصد دارم حدودا بالای 100 ابزار مربوط به بحث کرکینگ رو براتون قرار بدم  خیلی از این ابزار ها رو دیگه نمیشه از سطح اینترنت جمع آوری کرد بیشترشون یا دیگه آپدیتی نمیدن یا لینک هاشون خراب است. به همین علت تصمیم گرفتم به صورت پک تمام ابزار ها رو در اختیار تان قرار بدم تا مجبور نباشید به خاطر یک ابزار کل اینترنت رو زیر رو کنید البته ممکن است چند تا از این ابزار ها رو دوستان قبلا زحمتش رو کشیده باشن اما چون من هدفم قرار دادن همه ابزار ها به صورت پک است همه رو براتون قرار میدهم این ابزار ها رو بیشترش رو خودم دارم استفاده میکنم و سعی میکنم نسخه های بدون باگ براتون قرار بدم

توجه: ممکن است بعضی از این ابزار ها به علت ماهیتشون از نظر آنتی ویروس ها تروجان یا ویروس شناخته شوند اما مشکلی ندارن من برای اطمینان لینک های اسکن شده رو برات قرار می دهم اگر موردی رو دیدین که آنتی ویروس گیر میده پیشنهاد میکنم که اون ابزار رو در یک محیط مجازی اجرا کنید که هم در کار با ابزار اختلالی پیش نیاد و هم اطمینان حاصل کنید که به سیستم اصلیتون هیچ آسیبی نمیرسه.

ابتدا قصد داشتم همه ابزار ها رو در یک فایل zip شده قرار بدم اما ممکن است یکسری ها نیاز به همه ابزار ها نداشته باشن و مجبور نشن بخاطر یکی دوتا یک فایل چند گیگی رو دانلود کنن. این ابزار ها رو به چند دسته تقسیم کردم و در هر موضوعی یکی از دسته ها رو براتون قرار می دهم (چون ابزار ها خیلی بیشتر هستن و برای هر کدام یک لینک اسکنر در نظر گرفتم و ممکن است برای بعضی هاشون توضیحی قرار دهم پس همشو یجا قرار نمیدهم) و به علت مشغله های کاری امکان این رو ندارم که همه ابزار ها رو در یک روز قرار بدم. پس هر چند وقت یک بار یک دسته از این ابزار ها رو براتون قرار میدهم

دسته ها:

APK TOOLS,  DEBUGGERS,  DESASSEMBLER,  DOTNET,  EXTRACTOR,  HEX TOOLS,  MDB,  PACHERS,  UNPACHERS,  PATCHER,  REBUILDING,  RESOURCER,  SCANNER,  ZPROTECT, OTHERS ...

توجه: و خواهش من این است . تا زمانی که همه ابزار ها رو کاملا قرار ندادم هیچ سوال یا جواب یا انتقاد و ... در این بخش نکنید. و هر سوال و انتقادی داشتید از بخش خصوصی برام ارسال کنید.

با تشکر  

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

APK TOOLS

ابزار های مربوط به اندروید کرکینگ:

این ابزار ها به ما کمک میکند که کدهای برنامه اندرویدی را باز کنیم تغییرات لازم را بدهیم. اگه لازم شد کد های اسمبلی رو به کد های جاوا تبدیل کنیم تا برای ما قابل فهم تر باشد و سپس یک خروجی apk بگیریم و در نهایت امضای الکتریکی به صورت فیک انجام بدیم تا موقع نصب برنامه اندرویدی با خطا مواجه نشویم.

Android-Cracker-Kit-v0.2.zip_20MB

APK-Easy-Tool-1.541.zip_16MB

apkstudio-d49d3de-windows.zip_16MB

apktool-2.6.0.zip_18MB

dex2jar-2.1-SNAPSHOT.zip_2MB

dirtyjoe-v1.7-(c529)-x86.zip_1MB

jadx-gui-0.9.0.zip_9MB

JByteMod-1.8.2.zip_12MB

jd-gui-1.6.6.zip_1MB

launch4j-3.12.zip_8MB

luyten-0.5.4.zip_3MB

recaf-1.9.0.zip_6MB

rej-v0.7.zip_1MB

signapk.zip_107KB

Smali-Helper.zip_162KB

لینک های اسکن شده:

APK Easy Tool  apkstudio  dex2jar  apktool  dirtyjoe  jadx-gui  JByteMod  jd-gui  launch4j  luyten  recaf  rej  signapk  Smali Helper  Android Cracker Kit

ویرایش شده توسط Hassan.R.X
لینک به دیدگاه

DEBUGGERS

ابزار های مربوط به دیباگ:

این ابزار ها به ما کمک میکنند تا به راحتی بدافزار ها و برنامه های exe را تحلیل کنیم و یا حتی میتوانیم کد ها را به نفع خودمان تغییر بدهیم و از آن خروجی بگیریم. که بیشتر نرم افزار های کرک شده را از همین ابزار ها استفاده میکنند قبلا این ابزار ها رو فقط میتوانستیم در سیستم عامل های 32 بیتی اجرا کنیم اما حالا با آمدن x96DBG میتوانیم عملیات دیباگ و تحلیل را در سیستم عامل های 64 بیتی هم اجرا کنیم. و نرم افزار های 64 بیتی را به راحتی تحلیل و به عملیات کرک آن بپردازیم.(به همراه کامل ترین پلاگین ها)

x96dbg.zip_31MB

odbg110.zip_1MB

AoRE-DBG.zip_78MB

ollydbg-200.zip_900KB

Vmprotect-DBG.zip_14MB

Themida-DBG.zip_8MB

Olly4fr33.zip_10MB

KrzOllyDbg.zip_9MB

plugins.zip_33MB

لینک های اسکن شده:

AoRE-DBG   x96dbg   odbg110.zip   ollydbg 200.zip   Vmprotect-DBG   Themida-DBG   Olly4fr33   KrzOllyDbg   plugins

ویرایش شده توسط Hassan.R.X
لینک به دیدگاه

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
 اشتراک گذاری

انجمن تیم امنیتی گارد ایران

تیم امنیتی گارد ایران یک گروه مستقل است که قوانین آن با خط مشی جمهوری اسلامی ایران مغایرت ندارد. تیم امنیتی گارد ایران از سال 1393 فعالیت خود را آغاز کرد و هدف این تیم تامین امنیت سایت ها و سرورهای ایرانی است. تیم ما همیشه برای دفاع از مرزهای سایبری سرزمین عزیزمان ایران آماده است.

شرکت گاردایران

پردازشگران ایمن داده ي آدلان

شماره ثبت: 9438

شبکه های اجتماعی

نمادها

logo.aspx?id=56084&Code=ybjZVyBlXag5cNRv logo-samandehi

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

فعالیت شما در این انجمن به منزله تایید قوانین انجمن میباشد! شرایط استفاده