رفتن به مطلب

و شروع اولیه ی برنامه نویسی

shima
 اشتراک گذاری

ارسال های توصیه شده

سلام دوستان وقتتون بخیر
 من میخوام تازه برنامه نویسیو شروع کنم و خیلی خیلی سردرگمم واقعا نمیدونم از چه زبانی شروع کنم وچجوری شروعش کنم…

ببینین برای من خیلی اهمیت نداره که توی وب کار کنم یا برنامه دستکتاپی بسازم یا هرچی … خیلیا میگن برو دنبال حوزه ای که علاقه داری نه بازار کار ، ولی خب من که تاحالا وارد هیچ حوزه ای نه اندروید نه وب نه ویندوز نه هیچکدوم نشدم خب از کجا بفهمم به چی علاقه دارم و واقعا نمیدونم توی کدوم استعدادم بیشتره چون اصن شروع نکردم پس اینکه میگن هرکسی باید تو حوزه علاقش فعالیت کنه واسه من و امثال من که اشناییه دقیق با زبانای مختلف ندارن صدق نمیکنه

پس طبق سرچایی که کردم فهمیدم سی شارپو - پی اچ پی - پایتون برای من مناسبه اما پی اچ پی کمتر از همه چون میگن داره ازبین میره در اینده

میگن سی شارپم کم‌کم محبوبیتشو داره از دست میده
میمونه پایتون

اما همین پایتونم به نظر من بی مشکل نیس چون  الان هرکس میخواد شروع کنه میره پایتون و تعداد کسایی که دارن پایتون رو یاد میگیرن روز به روز بیشترو بیشتر میشه بنظرم تا چن وقت دیگه تعداد برنامه نویسای پایتون از تعداد متقاضیا بیشتر میشه و عملا بازار کارش از بین میره ،،، اینطور نیست؟

در اخر ازتون میخوام بهم بگین چه زبانیو شروع کنم که هم توی ایران و هم خارج ایران(خارجو برا این میگم که اگه خواستیم دو سه سال دیگه مهاجرت کنیم بتونیم اونجا از دانش برنامه نویسیمون استفاده کنیم یا در اینده اگر بخایم از همینجا پروژه فریلنسری خارجی بگیریم) بازار کار خوبی داشته باشه و جای پیشرفت توش زیاد باشه …

و در نهایت اگر  برای زبانی که پیشنهاد میکنین بهم یه منبع خوب و دوره اموزشی (رایگانم نبود اوکیه  ولی دوره خوبی باشه لطفا)معرفی کنین خیلی عالی میشه

بابت طولانی شدن متن عذر میخوام و ممنونم از وقتی که گذاشتین و تا اینجا مطالعه کردید ..

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من دارم نظر خودم رو میگم ولی بنظر من اول از یه چیز ساده شروع کن دنبال یک چیز خاص و چیزی که بخوای فقط با همون کارتو راه بندازی

لینک به دیدگاه

• نخبه
21 ساعت قبل، shima گفته است:

سلام دوستان وقتتون بخیر
 من میخوام تازه برنامه نویسیو شروع کنم و خیلی خیلی سردرگمم واقعا نمیدونم از چه زبانی شروع کنم وچجوری شروعش کنم…

ببینین برای من خیلی اهمیت نداره که توی وب کار کنم یا برنامه دستکتاپی بسازم یا هرچی … خیلیا میگن برو دنبال حوزه ای که علاقه داری نه بازار کار ، ولی خب من که تاحالا وارد هیچ حوزه ای نه اندروید نه وب نه ویندوز نه هیچکدوم نشدم خب از کجا بفهمم به چی علاقه دارم و واقعا نمیدونم توی کدوم استعدادم بیشتره چون اصن شروع نکردم پس اینکه میگن هرکسی باید تو حوزه علاقش فعالیت کنه واسه من و امثال من که اشناییه دقیق با زبانای مختلف ندارن صدق نمیکنه

پس طبق سرچایی که کردم فهمیدم سی شارپو - پی اچ پی - پایتون برای من مناسبه اما پی اچ پی کمتر از همه چون میگن داره ازبین میره در اینده

میگن سی شارپم کم‌کم محبوبیتشو داره از دست میده
میمونه پایتون

اما همین پایتونم به نظر من بی مشکل نیس چون  الان هرکس میخواد شروع کنه میره پایتون و تعداد کسایی که دارن پایتون رو یاد میگیرن روز به روز بیشترو بیشتر میشه بنظرم تا چن وقت دیگه تعداد برنامه نویسای پایتون از تعداد متقاضیا بیشتر میشه و عملا بازار کارش از بین میره ،،، اینطور نیست؟

در اخر ازتون میخوام بهم بگین چه زبانیو شروع کنم که هم توی ایران و هم خارج ایران(خارجو برا این میگم که اگه خواستیم دو سه سال دیگه مهاجرت کنیم بتونیم اونجا از دانش برنامه نویسیمون استفاده کنیم یا در اینده اگر بخایم از همینجا پروژه فریلنسری خارجی بگیریم) بازار کار خوبی داشته باشه و جای پیشرفت توش زیاد باشه …

و در نهایت اگر  برای زبانی که پیشنهاد میکنین بهم یه منبع خوب و دوره اموزشی (رایگانم نبود اوکیه  ولی دوره خوبی باشه لطفا)معرفی کنین خیلی عالی میشه

بابت طولانی شدن متن عذر میخوام و ممنونم از وقتی که گذاشتین و تا اینجا مطالعه کردید ..

سلام. وقت بخیر

دلایلی که اوردین برای اینکه یه زبان رو کنار بزارین کافی نیست !  php زبان خوبیه و کسی نگفته قرار از بین بره.

به قول معروف "هرکسی را بهر کاری ساختند". هر زبانی هم کاربرد و مزیت خودش رو داره و توی یه سری قابلیت ها از زبان های دیگه برتری خاص خودش رو داره.

کسی که میخواد وب کار کنه شاید پایتون اونجور که بایدوشاید به کارش نیاد. نه اینکه کارامد نباشه؛ در پایتون جنگو، فلسک و موارد دیگه رو داریم که در این زمینه اتفاقا خیلی کارامد هستند...
سی شارپ هم زبان خیلی قدتمندیه. کی گفته داره محبوبیتشو از دست میده :)) در طراحی نرم افزار و .net و ... (تا به حال یه خط کد سی شارپ نزدم پس شناخت زیادی از این زبان ندارم) از این زبان استفاده میشه. تازه این یه بخش کوچکی از استفاده های این زبانه.

و در آخر میرسیم به پایتون.
خیلی وقته دارم با این زبان کار می کنم. دلایل خودم رو داشتم ولی این زبان هم خیلی‌قوی و فوق العاده انعطاف پذیره.
کار های خیلی زیادی میتونی انجام بدی و دستت بازه (نه اینکه جاهای دیگه بستست !)

سینتکس واقعا ساده ای داره به نسبت خیییلی از زبان ها.
نقص هایی هم داره که این چند وقته عملا دارن خودشون رو جر میدن تا رفعشون کنند.
و یادگیری در حد معمولی هم شاید چند هفته بیشتر زمان نبره.
اما خب خیلیا فکر می کنن داستان همینجا تموم میشه...

درحالی که اینطور نیست. از یه جایی به بعد تازه مفهوم برنامه نویسی رو میفهمی. و این وقتی اتفاق میوفته که واقعا به یه زبان تسلط کامل داشته باشی.
اون موقع حتی یادگیری بقیه زبان ها هم میتونه خیلی برات راحت تر بشه...

من خودم پایتون کارم.
ولی از کسی که بیخود و بی‌جهت از این زبان طرفداری میکنه متنفرم. چون درکی از چیزی که میگه نداره؛ حالا هرچقدر میخواد حرفش درست یا غلط باشه.

بی‌دلیل از این زبان طرفداری نمی کنم.
برای هر کسی که کارش رو درست، تمیز، به موقع و باحوصله انجام بده کار هست.
شما نگران این نباش که برنامه نویسی بیاد و جای شما رو تنگ کنه. چون این اتفاق هیچ وقت نمیوفته.

هیچ کسی اینو ندونه لااقل من میدونم چون به عینه شاهدش هستم.
به لطف گروه ها، کانال ها و این انجمن روزانه با تعداد زیادی برنامه نویس (مبتدی تا حرفه‌ای)(از هر زبان برنامه نویسی) در ارتباطم. و ازنزدیک دارم سطح علمی برنامه نویس ها رو میبینم. متاسفانه خیلی راحت میتونم بهت بگم 60درصد برنامه نویس های ایران صرفا بادهوا هستن. توی پایتون که بدتره؛ حداقل 75درصدشون توی ایران فقط دارن با اسم برنامه نویس پایتون زندگی می کنن ! چون زبان راحتی برای شروع برنامه نویسی هستش و هرکی میاد ستمش و چارخط کد میزنه با خودش میگه من الان بهترین برنامه نویس جهانم و این داستانا که همیشه بوده و هست و خواهد بود.

پس الکی خودت رو نگران اینکه فرصتی برات پیش نیاد نکن.
بنظر من با همین پایتون شروع کن. دوره سایت سبزلرن رو میتونی ببینی. سرفصل خیلی عالی و با جزئیاتی که داره میتونه توی این راه خیلی کمکت کنه.

امیدوارم توی هر راهی که قدم میزاری موفق باشی.

لینک به دیدگاه

در کلیه کشورهای جهان، برنامه نویسی یکی از پردرآمدترین مشاغل است. حال سوال اینجاست که چه زبان برنامه نویسی ای و برای چه پلتفورمی درآمد بیشتری دارد؟

کدام را بهتر است یاد بگیریم تا در کنار شغل در ایران بتوانیم به کارهای سطح بالا در شرکت‌هایی مثل اپل و گوگل نیز فکر کنیم. در ادامه این مقاله به بررسی انواع زبان‌ها برنامه نویسی و میزان درآمد هر کدام خواهیم پرداخت.

درآمد اغلب به معنای موقعیت شغلی بیشتر نیست. روش جمع آوری اطلاعات نیز از طریق سایت‌های کاریابی همچون لینکدین جمع آوری شده است.‌

چرا شما باید اقدام به اموزش برنامه نویسی کنید؟
در حالت کلی برنامه نویسی باعث می‌شود که شما قدرت تحلیل ریاضی و همچنین تحلیل منطقی خود را بهبود ببخشید. یکی از ویژگی‌های اصلی برنامه نویسی این است که می‌توانید به سرعت آن را بیاموزید. روند اندیشیدن در برنامه نویسی در کنار کار، به زندگی شما نیز کمک می‌کند و به صورت ناخودآگاه حل مشکلات اطراف شما را آسان‌تر می‌کند.

لینک به دیدگاه

• نخبه
6 ساعت قبل، dorsa-jabarii گفته است:

در کلیه کشورهای جهان، برنامه نویسی یکی از پردرآمدترین مشاغل است. حال سوال اینجاست که چه زبان برنامه نویسی ای و برای چه پلتفورمی درآمد بیشتری دارد؟

کدام را بهتر است یاد بگیریم تا در کنار شغل در ایران بتوانیم به کارهای سطح بالا در شرکت‌هایی مثل اپل و گوگل نیز فکر کنیم. در ادامه این مقاله به بررسی انواع زبان‌ها برنامه نویسی و میزان درآمد هر کدام خواهیم پرداخت.

درآمد اغلب به معنای موقعیت شغلی بیشتر نیست. روش جمع آوری اطلاعات نیز از طریق سایت‌های کاریابی همچون لینکدین جمع آوری شده است.‌

چرا شما باید اقدام به اموزش برنامه نویسی کنید؟
در حالت کلی برنامه نویسی باعث می‌شود که شما قدرت تحلیل ریاضی و همچنین تحلیل منطقی خود را بهبود ببخشید. یکی از ویژگی‌های اصلی برنامه نویسی این است که می‌توانید به سرعت آن را بیاموزید. روند اندیشیدن در برنامه نویسی در کنار کار، به زندگی شما نیز کمک می‌کند و به صورت ناخودآگاه حل مشکلات اطراف شما را آسان‌تر می‌کند.

کاش یکم برای شعور خوتون ارزش قائل بودید و صرفا برای یه تبلیغ ساده زندگی یه نفر دیگه رو تباه نمی کردید.
دیگه حداقلش این بود که متن پیامتون رو کپی/پیست نمی کردید. که حداقل بگیم سواد نوشتن دارین.

اون سایتی که اینطوری داره واسه خودش مخاطب جمع می کنه دیگه باید به اوج فلاکت رسیده باشه که بیاد چند تا دوره رو به خورد ملت بده.
واقعا براتون متاسفم.

لینک به دیدگاه

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
 اشتراک گذاری

انجمن تیم امنیتی گارد ایران

تیم امنیتی گارد ایران یک گروه مستقل است که قوانین آن با خط مشی جمهوری اسلامی ایران مغایرت ندارد. تیم امنیتی گارد ایران از سال 1393 فعالیت خود را آغاز کرد و هدف این تیم تامین امنیت سایت ها و سرورهای ایرانی است. تیم ما همیشه برای دفاع از مرزهای سایبری سرزمین عزیزمان ایران آماده است.

شرکت گاردایران

پردازشگران ایمن داده ي آدلان

شماره ثبت: 9438

شبکه های اجتماعی

نمادها

logo.aspx?id=56084&Code=ybjZVyBlXag5cNRv logo-samandehi

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

فعالیت شما در این انجمن به منزله تایید قوانین انجمن میباشد! شرایط استفاده