رفتن به مطلب

چی شد که هکر شدین؟

DeMoN
 اشتراک گذاری

ارسال های توصیه شده

با عرض پوزش از مدیر عزیز این تاپیک رو گذاشتم تا تمام عزیزان گروه بیان و زندگی نامه هکری خودشون رو بزارن.تاپیک جالبی میشه چون قبلا امتحان خودش رو پس داده.دوستان عزیز لطف کنن بیان و زندگی نامشون رو بگن.اول از همه هم مدیر عزیزمون تاپیک رو استارت میزنن.

دوستان لطف کنن ارسالی غیر از این موضوع نفرستن تا تاپیک قفل نشه.تشکر

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• پاسخ 80
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

خوب مثل اینکه مدیر تشریف ندارن پس خودم شروع میکنم.فقط جون من نخندین
خوب زندگی هکری من شاید باورتون نشه از 10 سالگی استارت خورد.من یادمه اون موقعا زمان ما یک فیلم گذاشته بودن درباره ی هکرا که واقعا فیلم جالبی بود.
این فیلم باعث شد تا من هکر شدنم رو شروع کنم.اون موقع یادمه وقتی میخواستم برم تو اینترنت برای آموزش هک اولین تایپم رو نوشتم نرم افزار هک
بعد دیدم اومد ابزار دیداس.کلی خرکیف شدم دیدمش.راستی اون موقع من با Dialup میومدم اینترنت که حداکثر سرعتش 4کیلوبایت بود.
چند روزی با این دیداسر کار کردم بعد میرفتم جلو دوستام پز میدادم که من هکرم.
کلا اون موقعا خودم با کلاس الکی بالا میبردم.اون موقع شده بودم هکر مدرسه.
بعد از دوسه سال که بر همین روال پیش رفت،یک روز داشتم تو نت میچرخیدم یک دفعه یک سایت دیدم نوشته بودhacked by m.h.s84خیلی  صحنه جالبی بود برام.از اینجا بود که شروع حرفه ای هک رو شروع کردم تا اینکه به گروه اشرار تیم برخوردم. تیم خوبی بود.اون موقع از بهترین گروه ها بود.یادش بخیر.
و این شدم که الان در خدمت شما هستم.
خوب نوبت شماست

لینک به دیدگاه

عزیزان لطف کنن و پست رو ادامه بدن.ممنون میشم.

تمامی دوستان بگن.

لینک به دیدگاه

با تشکر از دوست خوبمون از این تاپیک جذابشون اتفاقا ایده خوبی هست چون خاطرات خیلیها مثل خود من زنده میشه.

فعالیت من برمیگرده به اواخر سال 79 و اون زمان واقعا مشکل بود چون واقعا نه ابزار درست درمون بود ونه adsl و وای فای و... و بیشتر صحبت بر سر ویروس و اینطور مسایل بود نه فراتر و قضیه وباگو وب اپلیکیشن.

گذشت تا سال80 که دیگه بصورت کاملا حرفه ای فعالیت خودم رو در قالب تیمهای متعدد حضور پررنگ و فعالی داشتم که حالا بگذریم کدوما بودن اما ففط اینو بگم هیچ یک ار از اونها امروز نیستند چون یکسری از ایران رفتند یکسری هم متاهل شدن تعدادی کم مثل خودم کلید بودن و موندیم.

ولی موضوعی رو میخوام خیلی به صراحت بگم و میدونم به مزاج خیلی از دوستان که از تیمهای دیگه تشریف اوردن و برای اینکه از مسائل گارد ایران سر در بیارن و سر از زیر زمین و... در بیارن خوش ایند نیست اما بقران اون زمان جاسوسی های امروز و حرکات بچه های امروز اصلا معنی نداشت و جای قشنگ قضیه اینجاست بنده خدا شاهده تمام این عزیزان رو شناسایی کردم و تک تک رو میشناسم و در همین جا لازم میدونم عرض کنم دوست عزیز و خوبم چیزی دستتو نمیگیره و اینجا وقت گذاشتن و دست خالی برگشتن پیش مدیرت خیلی هم کار درستی نیست حالا اگه دست پر هم میرفتی خیالی نبود اما بهت قول میدم چیزی دستتون رو نمیگیره چون کارهای امروزت رو من بعنوان خاطراتم قبلا گذاشتم کنار پس بقول قدیمیها......

بهرحال این فعالیت من بوده که به این شکل گذشت و از سال 1387 هم که سمینارهای امنیتی و مخاطرات شبکه و.... بنده شروع شد که نمونه ای از اون هم مدرس اولین سمینار تخصصی اشنایی با نفوذ و امنیت شبکه در سال 1387 در شمال کشور بودم و در اون زمان در کشور به اینصورت سمینار های تخصصی با حضور این چنین افرادی چهار تا برگذار شده بود و افتخار برگذاری و تدریس پنجمین سمینار تخصصی در کل کشور با من بوده و تا به الان هم بالغ بر 16 همایش و سمینار تخصصی تدریسش رو بعهده داشتم و خدا بخواد در ماه های اتی بابت سمیناری در مورد شناسایی راههای نفوذ به شبکه ها و تامین امنیت در شبکه های اداری و.... از ICT دعوت به تدریسش شدم که تنها برای مدیران ای تی و روسای اداره جات برگذار میشه البته به وقتش تمامیه رزومه های خودم رو بهمراه افتخارات تیم گارد ایران که فعلا به دلایلی نمیشه در اینده ای نزدیک در انجمن قرار خواهم داد.

در کار فنی هیچکس نمیتونه ادعایی داشته باشه که من سر همه هستم و من هم کوچک تمام عزیزان هم قطار خودم در این عرصه پهناور هستم.

دوستان و عزیزان دیگه هم بیان و از خودشون بفرمایند تاپیک جذاب تری میشه.

یاحق

لینک به دیدگاه

ماشالا دوستان همه با سابقن فک کنم فقط من تازه کارم.

هک رو از سال پیش یعنی 14 سالگی شروع کردم.اوائل فقط باگ ها ی sql و lfi و xss و...رو یاد می گرفتم.اما با مشورتی که از چند نفر با سابقه گرفتم شروع کردم به یادگیری برنامه نویسی.برای بار اول ویژوال بیسیک رو انتخاب  کردم. به خاطر دست و پا گیر بودن و قدیمی بودنش بعد نوشتن یکی دو تا کریپتر ولش کردم. سی پلاس پلاس وسی شارپ رو تا حد نوشتن برنامه های ساده یاد گرفتم و بعدش زبان html رو شروع کردم به یادگیری که همچنان  دارم ادامش می دم. php رو از روی کتاب فنی حرفه ای  کتاب سوم دبیرستان یاد گرفتم و یکی دو سایت ساده هم با دیتابیس sql طراحی کردم(پروژه آخر کتاب). 

دلیل اصلیم علاقه به طراحی سایت بود که بعدا بشتر به نفوذ به سایت علاقه پیدا کردم. البته نا گفته نمونه که احترامی که به مهارت یه هکر می ذارن هم خودش محرک بزرگی بود

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

ماشالله همه دوستان خوب فعال بودین و بهتون تبریک میگم.... :wub: 

زندگی نامه نفوذ گر من از این قرار بود که :: B) 

موقعی که بچه بودم (البته الانم زیاد سنی ندارم ) تو خونواده ما فقط پسر داییم کامپیوتر داشت و من چون تازه به شهرمون از تهران نقل مکان کرده بودیم نوقولی بودم و هیشکی باهام کار نداشت ...

منم میرفتم با سیستم اون بازی میکردم بعد یاد گرفتم چطوری از بازی در بیام و برم جاهای دیگه کامپیوتر خیلی خوشحال شده بودم ...ذوق میکردم ...

بعدا دیدم پسر داییم از دستم اعصبانی هستش ازش که پرسیدم میگفت کامپیوترو خراب کردی بهم میگفت اطلاعاتمو پاک کردی

بعد فهمیدم که اون کارایی که از روی کنجکاوی و بدون دانش دارم انجام میدم باعث پاک شدن شده ...

دفات بعد چیزای دیگه رو یاد میگرفتم ...

بعد سه سال از اون ماجرا یه سال 1384 یا کمتر از این بود خریدیم ....

روز اول سیستمو ندونسته فرمت کردم البته درایو c رو که مجبور شدم به پسر داییم بگم بیاد تا برام سیستم عامل نصب کنه ...

چون اون موقع من زیاد خراب کاری میکردم مجبور شدم خودم یاد بگیرم ...

تو یه روز ......

بعد ها که دیدم پسر داییم برا سیستم خودش رمز ورود میزاره تصمیم گرفتم که بتونم رمزو بشکنم از هزار راه وارد میشدم ...

بعد ها که یکم ت کارم خبره شدم ......و برای اولین بار به اینترنت رفتم خیلی حال میکردم ...

میدیدم که بزرگا میگفتن که من این کد نویسی رو بلدم (از این حرفایی که بزرگا میزنن ولی حرف بچگونست )

منم رفتم یه چیزایی یاد گرفتم ...رفتم تو چندتا گروه با همکاری هم کار کردیم ..بعد دیدم که عرضششو نداره که به نام من به کام دیگرا ن...اومدم بیرون و برا خودم شدم گروه تکی ...

هر روز چیزی یاد میگرفتم رو مردم بد بخت یا دوستام امتحان میکردم ...

الام کارایی که میکنم یا چیزایی که یاد گرفتم جوری هست که راحت میتونم از پل ردش کنم ...

الانم تو چندا از این سایتها فعالیت دارم ولی قانع نمیشم ...

میخوام کارای خوبی و بزرگی بکنم که همه حال کنن و اول باشیم نه دوم ...

به سایتهایی که نفوذ میکنم هیچ تغییری نمیدم حتی دیفیس هم نمیکنم فقط یه بک دور میزارم بمونه برای روز مبادا ...

اسم دیجیتالیمم هم همینه KOGO  :ph34r: 

الان خدارو شکر میکنم که یه نفوذ گر خوبی هستم .......

البته تو این دوران که شدم نفوذ گر میلیونها اتفاق برام افتاده ولی اینا گفتنی بود ....

طرحی سایت هم میکنم ...

ولی یه چیزایی تو ذهنم هست اگه انشالله بشه که عالی میشه ....

البته اینم بگم هنوز با همون سیستم سال 1384 دارم کارامو میکنم و هنوز موفقم ... :D 

شاید بگین پول نداره بخره ...نه دارم ولی نیازی ندارم ...

چون با همین سیستم کارامو میکنم ... :wub: 

بقیشم بمونه برای بعد دوستان ....

--------------------------------------------------------

فقط یادم رفت بگم که من رشته تحصیلیم شیمی هستش و هیچ ربطی به کامپیوتر ندارم...........درسته بازندم ولی  بازم من .....

ویرایش شده توسط KOGO
لینک به دیدگاه

درود!!

بهتره منم بگم که چی شد به اینجا رسیدم البته اینجا که میگم زیاد شاخ نیستیم ولی یچیزایی حالیمونه!!

جریان من برمیگرده به هنرستان که رشته طراحی صفحات وب میخوندم و از اونجایی که اون زمانا ساخت چت روم رونق داشت(نه مثل الان که همه طراحن)میخواستم یه چت روم طراحی کنم !!

براهمین به هر دری زدم تا تونستم بالاخره یه چت روم طراحی کنم!!

یادم میاد یروز که داشتم تو گوگل دنبال پلاگین برای چت روم میگشتم با یه تاپیک تو یکی از گروه های امنیتی که اسمشو نمیبرم مواجه شده بودم که نوشته بود هک چت روم و اینا!!

اونموقع چیز زیادی نمیدونستم پس سعی کردم که امتحانش کنم اونجا یه دورک بود که اونو سرچ کردم و چت رومهایی که رمز مدیرشون رو عوض نکرده بودن و همون ادمین ادمین بود رو براتون میاورد

من اونروز چن تا چت روم هک کردم که کار سختی نبود و فقط یه installباید به اخر سایت اضافه میکردی تا رمز رو بگیری ولی این اغاز راهی بود که منو به اینجا رسوند

بعدا که دیدم اینجوریه رفتم دنبال هک و اشنایی با زبان های برنامه نویسی مختلف

که الان با زبانهایhtml.php.js.vbو... اشنایی دارم

امیدوارم سرتونو درد نیاورده باشم

با ارزوی موفق برای تمامی عزیزان

موفق باشید

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

به به به دوستان برای خودشون استادن من هکر نیستم میخوام به کمکتون هکر شم اگه کمکم کنین اما چی شد به این راه اومدم همه ی بچه های محله ما یه پا فیگورن واسه خودشون وهکرهای ماهم که فقط در حد هک کردن وای فای هستن واسه خودشون انگار شخصیتن اولین استارت کارم نخندین لطفا جیمیل معلمم رو کف رفتم خیلی حال کردم بعدش نوبت دوتا از هم کلاسیهام شد اوناروهم هک کردم بعدش تومحلمون یکی بود خیلی فیگور بود واسه خودش همه خواستن حالشو بگیرن رفیقم گفت اخ حال میده حالشو بگیرم گفتم بسپورش به من اقا هیچی دیگه هکش کردم رفت پلیس فتا متا اونجاهم نتونست کاری کن الان جیمیلشو همه بچه ها دارن منم دوست دارم تو زمینه یاهو وجیمیل کارکنم ممنوم میشم کمک کنین

لینک به دیدگاه

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
 اشتراک گذاری

انجمن تیم امنیتی گارد ایران

تیم امنیتی گارد ایران یک گروه مستقل است که قوانین آن با خط مشی جمهوری اسلامی ایران مغایرت ندارد. تیم امنیتی گارد ایران از سال 1393 فعالیت خود را آغاز کرد و هدف این تیم تامین امنیت سایت ها و سرورهای ایرانی است. تیم ما همیشه برای دفاع از مرزهای سایبری سرزمین عزیزمان ایران آماده است.

شرکت گاردایران

پردازشگران ایمن داده ي آدلان

شماره ثبت: 9438

شبکه های اجتماعی

نمادها

logo.aspx?id=56084&Code=ybjZVyBlXag5cNRv logo-samandehi

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

فعالیت شما در این انجمن به منزله تایید قوانین انجمن میباشد! شرایط استفاده