رفتن به مطلب

راه اندازی سرور

Root95
 اشتراک گذاری

ارسال های توصیه شده

سلام

سوالم مربوط به قسمت http://guardiran.org/forums/index.php?/topic/1157-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%B3%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%B3-ipam-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-2012-ip-address-managment/#entry3802 میباشد

میخواستم بدونم با این آموزشی که شما لطف کردین گذاشتین میشه یه سرور رو راه انداخت یعنی خودمون اراء هاست کنم(هاست درست کنم به زبان ساده تر :D )

آیا میشود؟؟

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

روش پولیش هست که فک نکنم برای من و شما کاربردی داشته باشه :D

روش رایگان:

شما با رفتن به سایتyou hosting.com میتونید یک هاست رایگان اما قدرتمند با امکانات زیر بسازید;فقط یک دامنه لازم دارین که اونو باید بخرین :D از این سایت میتونین domain خریداری کنید. http://tanihost.ir

ارائه10گیگ به هرکاربر

ارائه سی پنل

ارائه سرویس وبمیل

امکان ارتقاء پلن ها

100در100 رایگان

امکان ارائه هاست پولی

سرورهای مختلف

بدون تبلیغات

نامحدود

مادام العمر بودن

و امکاناتی که پس از عضویت با آنها آشنا خواهید شد

یا حق

لینک به دیدگاه

خیلی ممنون

شما لطف دارین

اره حواسم نبود لینک اون پست رو اشتباهی دادم میخواستم یه چیز دیگه رو بگم که این شد و متوجه نشدم که الان دیدم خیلی معذرت میخوام

ولی در کل سوال من اینه که میشه سیستمم رو سرور کنم یا ن چون یه چند جایی دیده بودم که گفته بودند میشه؟؟؟ حالا دقیق نمیدونم!!!

لینک به دیدگاه

سیستمتون رو سرور کنید!!!

عزیز من منظورتون رو واقعا نفهمیدم سرور و هاست دوتا مقوله جدا از هم هستن.چه ربطی به هم دارن؟؟

شما عنوان پست رو نوشتین راه اندازی سرور،بعد الان میگین ارائه هاست!!!

راه اندازی سرور نیاز به هزینه های زیادی داره،اما برای ارائه هاست میتونین رایگان هم اقدام کنید.

لطفا قبل از ارسال پست خوب روی موضوع مورد نظرتون فکر کنین بعد تاپیک رو ایجاد کنید.

یا حق

لینک به دیدگاه

اگر منظورتون اینه که در سیستم شخصی خودتون سرور راه بندازین برای تمرینات بله شدنی هست از طریق ابزارهایی مثل :

Wamp Server

Xampp

,...

که این ابزار شبیه ساز سرور روی سیستم خودمون هستند و بنام لوکال هاست میشناسیم.

اما اگر منظورتون راه اندازی سرور و شبیه سازی های تخصصی شبکه ای هست اونهم بله می تونید دانلود ویندوز سرور 2012 کنید و سپس ادامه کار مانند نصب اکتیو دایرکتوری و دامین بندی و.... .

لطفا عنوان سوالتون و همچنین متن سوالتون رو واضحتر بفرمایید تا بتونیم دقیقتر راهنماییتون کنیم.

لینک به دیدگاه

با توجه به آشنایی که بنده نسبت به شما دارم پیشنهاد میکنم(البته نظر شخصی بنده هست، شاید دوستان نظر دیگه ای داشته باشن)ابتدا شما مباحث شبکه رو به خوبی یاد بگیرین،بعدش برین سراغ مدیریت سرور.

یا حق

لینک به دیدگاه

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
 اشتراک گذاری

انجمن تیم امنیتی گارد ایران

تیم امنیتی گارد ایران یک گروه مستقل است که قوانین آن با خط مشی جمهوری اسلامی ایران مغایرت ندارد. تیم امنیتی گارد ایران از سال 1393 فعالیت خود را آغاز کرد و هدف این تیم تامین امنیت سایت ها و سرورهای ایرانی است. تیم ما همیشه برای دفاع از مرزهای سایبری سرزمین عزیزمان ایران آماده است.

شرکت گاردایران

پردازشگران ایمن داده ي آدلان

شماره ثبت: 9438

شبکه های اجتماعی

نمادها

logo.aspx?id=56084&Code=ybjZVyBlXag5cNRv logo-samandehi

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

فعالیت شما در این انجمن به منزله تایید قوانین انجمن میباشد! شرایط استفاده