رفتن به مطلب

سفارش هک GMail

ارسال های توصیه شده

سلام دوستان .

به دلیل نیاز شدید به هکر مجبور شدم این تاپیک رو بزنم ، دوستانی که هک بلدن لطفا بهم بگن ، بد جوری دنبال هکر هستم .

اگه هزینه ای هم داشته باشه پرداخت میکنم فقط خواهش میکنم کسی که بلده بهم بگه آخه خیلی ضروریه .

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام دوستان .

به دلیل نیاز شدید به هکر مجبور شدم این تاپیک رو بزنم ، دوستانی که هک بلدن لطفا بهم بگن ، بد جوری دنبال هکر هستم .

اگه هزینه ای هم داشته باشه پرداخت میکنم فقط خواهش میکنم کسی که بلده بهم بگه آخه خیلی ضروریه .

دوست عزیز این حرف شما بر خلاف قوانینه.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز این حرف شما بر خلاف قوانینه.

آخه هرجا گشتم هکر پیدا نکردم ، یکی پیدا شد گفت هکره و برای هک پول میگیره ، منم چون مجبور بودم بهش پول رو دادم ولی دیگه جوابم رو نداد ، تورو خدا اگه بلدی بهم بگو ، هزینش هم هرچی باشه میدم ، به خدا خیلی نیاز دارم وگرنه همچین کاری نمیکردم .

لینک به دیدگاه

باید بگم کسی اینجا سفارش قبول نمی کنه و اینکه خودت می تونی یاد بگیری فقط وارد انجمن شو قسمت امنیت ایمیل های شخصی. 

موفق باشید

لینک به دیدگاه

• موسس سایت

سلام

کاربر محترم بنده در پیام خصوصی هم بشما گفتم که اینجا جای این کارها و بحث ها نیست.

در اینجا فقط آموزشات لازم جهت آشنایی کاربران با هک و امنیت قرار میگیره.

موفق باشید.

تاپیک قفل

لینک به دیدگاه

با سلام خدمت داداش گلم C0d3!Nj3ct!0N

بله درسته ایشون به بنده هم درخواست پول و...  رو داشته مبنی بر اینکه برای من هکش کنید اما کامل و شفاف بهشون جواب دادم اما گویا ایشون بدنبال موضوعی دیگه هست و امیدوارم

دست از حرکتشون بر دارند تا مجبور به حرکاتی نشیم که خودمون هم دوست نداریم و علی رغم میل باطنی خودمون هم هست .

لینک به دیدگاه

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
 اشتراک گذاری

انجمن تیم امنیتی گارد ایران

تیم امنیتی گارد ایران یک گروه مستقل است که قوانین آن با خط مشی جمهوری اسلامی ایران مغایرت ندارد. تیم امنیتی گارد ایران از سال 1393 فعالیت خود را آغاز کرد و هدف این تیم تامین امنیت سایت ها و سرورهای ایرانی است. تیم ما همیشه برای دفاع از مرزهای سایبری سرزمین عزیزمان ایران آماده است.

شرکت گاردایران

پردازشگران ایمن داده ي آدلان

شماره ثبت: 9438

شبکه های اجتماعی

نمادها

logo.aspx?id=56084&Code=ybjZVyBlXag5cNRv logo-samandehi

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

فعالیت شما در این انجمن به منزله تایید قوانین انجمن میباشد! شرایط استفاده