رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

دوستان اگر کسی جیمیلش (فقط جیمیل) هک شده به ایدی (k2a7@yahoo.com)من پی ام بده تا کمکش کنم یا همینجا بگه تا من یا اساتید کمکتون کنیم پس بگیرید 17.gif

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• 2 ماه بعد...

دوستان اگر کسی جیمیلش (فقط جیمیل) هک شده به ایدی (k2a7@yahoo.com)من پی ام بده تا کمکش کنم یا همینجا بگه تا من یا اساتید کمکتون کنیم پس بگیرید 17.gif

سلام  . من جیمیلم هک شده رمزمو عوض کردن چکار کنم . جیمیلم برام مهمه کمکم کن لطفا

لینک به دیدگاه

میتونید ریکاوری کنید و یا از فیک پیج و ... استفاده کنید.

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز من جیمیلم با کلی اطلاعات شخصی هک شده اگه امکان داره کمکم کنید خیلی خیلی حیاتیه...

اطلاعات شخصی تمام مقالاتم پایان نامه و ... همش اونجاس لطفا اگه میشه کمکم کنید ممنون میشم

pmasout@yahoo.com

لینک به دیدگاه

سلام دوستان من جیمیلم با کلی اطلاعات شخصی هک شده کسی میتونه کمکم کنه ؟ هزینشو میدم

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

لینک به دیدگاه

سلام من یکی از اکانت کلشمو تو یه جیملی سیو کردمش که بعد پاک شده و روش رو نمیدونم اما جیمل بازیابیش رو میدونم میش جیملمو پیدا کرد و یه نفر جیملمو هک کرده اونم اگه زحمت نشه بهم بگین چه طوری پیدا کنم

لینک به دیدگاه

سلام شما از منو ریکاوری میتونید بازیابی کنید و برای هک اکانت میتونید از فیک پیج و ... استفاده کنید.

لینک به دیدگاه

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
 اشتراک گذاری

انجمن تیم امنیتی گارد ایران

تیم امنیتی گارد ایران یک گروه مستقل است که قوانین آن با خط مشی جمهوری اسلامی ایران مغایرت ندارد. تیم امنیتی گارد ایران از سال 1393 فعالیت خود را آغاز کرد و هدف این تیم تامین امنیت سایت ها و سرورهای ایرانی است. تیم ما همیشه برای دفاع از مرزهای سایبری سرزمین عزیزمان ایران آماده است.

شرکت گاردایران

پردازشگران ایمن داده ي آدلان

شماره ثبت: 9438

شبکه های اجتماعی

نمادها

logo.aspx?id=56084&Code=ybjZVyBlXag5cNRv logo-samandehi

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

فعالیت شما در این انجمن به منزله تایید قوانین انجمن میباشد! شرایط استفاده