رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

سلام خسته نباشید من وای فای یکی رو هک کردم و الان بهش وصلم . میخواستم برم تو کانفیگش اما پسورد ادمین داره میخواستم پسورد ادمینشو در بیارم میشه یکی راهنمایی کنه؟؟؟؟؟

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست عزیز این کار در اصل جرم هست و استفاده از اینترنت دیگران حرومه .... پیشنهاد میکنم این کارو نکنید و بی خیال بشید ... در ضمن فکر کنم خودتون جواب خودتون رو دادید :)

لینک به دیدگاه

سلام خسته نباشید من وای فای یکی رو هک کردم و الان بهش وصلم . میخواستم برم تو کانفیگش اما پسورد ادمین داره میخواستم پسورد ادمینشو در بیارم میشه یکی راهنمایی کنه؟؟؟؟؟

داداش دمت گرم چطوری هک کردی میشه به منم باد بدی البته میدونم تو پیج چندتا اموزش هست ولی خیلی گنگه...میشه کمک کنی لطفا؟ خیلی اقایی  ;)  :)  :)

لینک به دیدگاه

دوستان قوانین رو لطفا رعایت کنید.تارگت های ایرانی به کل ممنوعه.

تذکری برای دوستان تازه وارد:لطف کنید،لطف کنید هنگام ثبت نام در انجمن ابتدا قوانین رو کامل مطالعه کنید تا بعدا برخوردی نشه که باعث ناراحتی بشه.

و پاسخ شما:پسورد کانفیگ معمولا(تقریبا 90% مواقع)admin هستش.

یا حق

لینک به دیدگاه

• 2 ماه بعد...

دوستان قوانین رو لطفا رعایت کنید.تارگت های ایرانی به کل ممنوعه.

تذکری برای دوستان تازه وارد:لطف کنید،لطف کنید هنگام ثبت نام در انجمن ابتدا قوانین رو کامل مطالعه کنید تا بعدا برخوردی نشه که باعث ناراحتی بشه.

و پاسخ شما:پسورد کانفیگ معمولا(تقریبا 90% مواقع)admin هستش.

یا حق

سلام دوست عزیز من روش اموزش هک مودم ADSL از ۰ تا ۱۰۰ رو انجام دادم 

فقط به 1 مشکل برخوردم که اینجوری  برسی کردم و پرس و جو بعضی از isp های اینترنت مثل shate1-as1a t3ch -h1 w3bو ........ این سطح دسترسی رو بستن 

یعنی من فقط با سرچ ای پی های مخابرات میتونم مورد هایی پیدا کنم که پورت 23-80 مودم سبز باشه (با نرم افزار angry ip scaner) در غیر این صورت تنها ای پی هایی پیدا می کنم که یا ابی هستن یا قرمز و فقط پورت خودم هست که سبزه(اینترنتم مخابرات نیسته)

میشه لطفا راهنمایی کنید

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز من روش اموزش هک مودم ADSL از ۰ تا ۱۰۰ رو انجام دادم 

فقط به 1 مشکل برخوردم که اینجوری  برسی کردم و پرس و جو بعضی از isp های اینترنت مثل shate1-as1a t3ch -h1 w3bو ........ این سطح دسترسی رو بستن 

یعنی من فقط با سرچ ای پی های مخابرات میتونم مورد هایی پیدا کنم که پورت 23-80 مودم سبز باشه (با نرم افزار angry ip scaner) در غیر این صورت تنها ای پی هایی پیدا می کنم که یا ابی هستن یا قرمز و فقط پورت خودم هست که سبزه(اینترنتم مخابرات نیسته)

میشه لطفا راهنمایی کنید

دوست عزیز سوالات رو تو تاپیک مربوط بپرسید پست ها رو اسپم نکنید

لینک به دیدگاه

سلام اینجا تاپیک سوالاته و اسپم نیست...

لینک به دیدگاه

سلام اینجا تاپیک سوالاته و اسپم نیست...

شما دارید زیر تاپیک فرد دیگری اسپم میدید

وقتی شما زیر یه تاپیک که سوال هست حرف خودتون رو بزنید درباره ی چیز دگ ای میگن اسپم ( سوال رو مثال زدم)

امیدوارم تاثیر گزار بوده باشه و رعایت کنید

موفق باشید

لینک به دیدگاه

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
 اشتراک گذاری

انجمن تیم امنیتی گارد ایران

تیم امنیتی گارد ایران یک گروه مستقل است که قوانین آن با خط مشی جمهوری اسلامی ایران مغایرت ندارد. تیم امنیتی گارد ایران از سال 1393 فعالیت خود را آغاز کرد و هدف این تیم تامین امنیت سایت ها و سرورهای ایرانی است. تیم ما همیشه برای دفاع از مرزهای سایبری سرزمین عزیزمان ایران آماده است.

شرکت گاردایران

پردازشگران ایمن داده ي آدلان

شماره ثبت: 9438

شبکه های اجتماعی

نمادها

logo.aspx?id=56084&Code=ybjZVyBlXag5cNRv logo-samandehi

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

فعالیت شما در این انجمن به منزله تایید قوانین انجمن میباشد! شرایط استفاده