رفتن به مطلب

چندتا سوال مبتدی

ارسال های توصیه شده

سلام ببخشید این سوال ها رو می پرسم...می دونم که خیلی مبتدی هستش

ولی برام سوال هستش

ممنون میشم اگر کسی ج بده...

1- فرق cpanel  و admin page چیه؟؟؟ و برای هک سایت و شل گرفتن از کدومش باید استفاده کنیم؟؟؟ اگه admin page هستش ، چطور باید پیدا کنیمش؟؟؟؟

توی نرم افزار ها معمولا cpanel رو نمایش میدن!!!(مثلا هویج)

2-کلاینت چیه؟؟آیا رببطی به سرور داره؟؟ اگه ربط داره ،‌ ربطش چیه؟؟؟؟

و در آخر می خواستم لینوکس رو دانلود کنم چند نوع بود!!! کسی می تونه لینک دانلود لینوکس نسخه 32بیتش رو برام بزاره؟؟؟

باتشکر فراوان

یا حق

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

پاسخ سوال اول:ادمین پیج صفحه ورود به سایت است که مدیر سایت از اون برای ورود به سایت استفاده میکنه.cpanel یا کاملش کنترل پنل صفحه کنترل سایت است که از اون میتونید به کل سایت دسترسی کامل داشته باشین.

برای شل گرفتن هم راه های زیادی وجود داره ولی اینکه بخواین با نفوذ به ادمین پیج دسترسی داشته باشین و کنترل سایت رو در دست خودتون بگیرین و شل آپلود کنین باید بعد از نفوذ به دنبال جای. یا بخشی برای آپلود فایل داشته باشین.

و ادمین پیج هم با همون ابزاری که درپ.خ بهتون لینکش رو دادم میتونید پیدا کنید ولی للزم به ذکره که بعضی از سایت ها یا ادمین پیج ندارند یا اگر هم دارند فیک هستش یعنی تقلبیه.

پاسخ دوم: کلاینت به سیستمی گفته میشود که از سرور

تقاضایی دارد.کلاینت در لغت به معنای مشتری است و مشتری(بازدیدکننده)از سرور تقاضاهایی دارد.سرور نیز باید پاسخی به درخواست ها بدهد،اگر کلاینت(بازدیدکنندها)زیاد بشوند سرور و در نتیجه سایت های بر روی سرور دچار کندی میشود.

هکرها از همین ضعف برای حملات خود استفاده میکنند که با نام حملات دیداس از آنها یاد میشود.

لینوکس هم در انجمن لینکش موجوده و همچنین روش نصب آن.

لینک دانلود:

http://guardiran.org/forums/index.php?/topic/452-دانلود-کالی-لینوکس-نسخه-ی-جدید-ورژن-110-ِdownload-free-kali-linux-last-version/

آموزش نصب کالی در ماشین مجازی Vmware

http://guardiran.org/forums/index.php?/topic/1033-آموزش-نصب-کالی-لینوکس-در-vmware-آموزش-نصب-kali-linux/

یا حق

لینک به دیدگاه

پاسخ سوال اول:ادمین پیج صفحه ورود به سایت است که مدیر سایت از اون برای ورود به سایت استفاده میکنه.cpanel یا کاملش کنترل پنل صفحه کنترل سایت است که از اون میتونید به کل سایت دسترسی کامل داشته باشین.

برای شل گرفتن هم راه های زیادی وجود داره ولی اینکه بخواین با نفوذ به ادمین پیج دسترسی داشته باشین و کنترل سایت رو در دست خودتون بگیرین و شل آپلود کنین باید بعد از نفوذ به دنبال جای. یا بخشی برای آپلود فایل داشته باشین.

و ادمین پیج هم با همون ابزاری که درپ.خ بهتون لینکش رو دادم میتونید پیدا کنید ولی للزم به ذکره که بعضی از سایت ها یا ادمین پیج ندارند یا اگر هم دارند فیک هستش یعنی تقلبیه.

پاسخ دوم: کلاینت به سیستمی گفته میشود که از سرور

تقاضایی دارد.کلاینت در لغت به معنای مشتری است و مشتری(بازدیدکننده)از سرور تقاضاهایی دارد.سرور نیز باید پاسخی به درخواست ها بدهد،اگر کلاینت(بازدیدکنندها)زیاد بشوند سرور و در نتیجه سایت های بر روی سرور دچار کندی میشود.

هکرها از همین ضعف برای حملات خود استفاده میکنند که با نام حملات دیداس از آنها یاد میشود.

لینوکس هم در انجمن لینکش موجوده و همچنین روش نصب آن.

لینک دانلود:

http://guardiran.org/forums/index.php?/topic/452-دانلود-کالی-لینوکس-نسخه-ی-جدید-ورژن-110-ِdownload-free-kali-linux-last-version/

آموزش نصب کالی در ماشین مجازی Vmware

http://guardiran.org/forums/index.php?/topic/1033-آموزش-نصب-کالی-لینوکس-در-vmware-آموزش-نصب-kali-linux/

یا حق

سلام ببخشید این سوال ها رو می پرسم...می دونم که خیلی مبتدی هستش

ولی برام سوال هستش

ممنون میشم اگر کسی ج بده...

1- فرق cpanel  و admin page چیه؟؟؟ و برای هک سایت و شل گرفتن از کدومش باید استفاده کنیم؟؟؟ اگه admin page هستش ، چطور باید پیدا کنیمش؟؟؟؟

توی نرم افزار ها معمولا cpanel رو نمایش میدن!!!(مثلا هویج)

2-کلاینت چیه؟؟آیا رببطی به سرور داره؟؟ اگه ربط داره ،‌ ربطش چیه؟؟؟؟

و در آخر می خواستم لینوکس رو دانلود کنم چند نوع بود!!! کسی می تونه لینک دانلود لینوکس نسخه 32بیتش رو برام بزاره؟؟؟

باتشکر فراوان

یا حق

سلام دوست عزیز ..

ببینید من در مورد سوال شماره آخر شما میخواستم یکم مطلعتون کنم !

ببینید ، ما چیزی به اسم لینوکس نداریم ، لینوکس هسته هستش ، هر کدوم از این اسم هایی که میگم خودشون یه توزیع از لینوکس هستن ! ( در ضمن استفاده از کلمه لینوکس هم درست نیست ، باید گفت گنو / لینوکس )

کالی لینوکس - اوبونتو - دبیان - ردهت

لطفا برین و اطلاعاتتون رو در گوگل درباره نسخه های لینوکس بیشتر کنید چون مقوله ای هستش که در اینجا بحث نمیشه !

و در ضمن سوال شما " لینک دانلود لینوکس نسخه 32 بیتش " اشتباه هستش ، چون لینوکس هسته هستش و با هسته هم هیچ کاری نمیشه کرد ، باید یک توزیع لینوکس رو دانلود کنید !!

لینک به دیدگاه

• 3 ماه بعد...
http://soft98.ir/os/virtual-machine/1232-vmware-workstation.html با سلام...این لینک ماشین مجازی...من رفتم داخلش اما نمیدونم 32 یا 64 بیت دانلود کنم یا ورژن 10 یا 12 رو دانلود کنم...درضمن لینک های کمکی که کنارش هست واسه چی گذاشتن...یه جدا ساز هم اخرش کذاشتن کاربردش چیه...ممنونم بابت کمک
لینک به دیدگاه

سلام.

قطعا نسخه 12 بهتر و جدیدتره.

لینک های کمکی برای مواقعی هست که کسی نتونی با لینک مستقیم دانلود کنه

و شما با توجه به مدل ویندوزتون باید نسخه 64 یا 32 رو دانلود کنید.

مسیر زیر رو دنبال کنید و نسخه سیستمتون رو ببنید و با توجه به اون دان کنید.

Control Panel>All Control Panel Items>System>System Type

موفق باشید

لینک به دیدگاه

با سلام...ببخشید من ماشین مجازی رو دانلود کردم ولی اجرا نمیشه...برا اجرا چیز خاصی میخواد؟؟؟دسترسی به اینترنت چه طور؟؟لطفا راهنمایی کنید..ممنون

لینک به دیدگاه

با سلام...ببخشید من ماشین مجازی رو دانلود کردم ولی اجرا نمیشه...برا اجرا چیز خاصی میخواد؟؟؟دسترسی به اینترنت چه طور؟؟لطفا راهنمایی کنید..ممنون

بفرمایید چه نسخه رو دان کردید 32 یا 64 بیت و همچنین نیاز به اینترنت نداره و دقیقا مثل سیستم عادی عمل میکنه فقط با قابلیت حذف و ... که مربوط به خودشه

بیشتر توضیح بدید تا راهنماییتون کنیم

لینک به دیدگاه

باسلام....ببخشید در قسمت نفوذ به سیستم شخصی با rat در قسمتی که باید IP را وارد کنیم فقط نیازه داره که IP قربانی را وارد کنیم؟ یعنی فقط IP قربانی رو بدست بیاریم بسه ؟در فیلم اموزش برای وارد کردن IP از بوشه استفاده میکنه...اون بوشه چیه؟در قسمت pass بسورد رو که وارد میکنیم برای سیستم قربانی وارد میشود یا فقط برای بروفایل خود است؟و اینکه فایل رو به تارگت وارد میکنیم یعنی چه؟لطفا کامل توضیح دهید.......با تشکر فراوان

لینک به دیدگاه

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
 اشتراک گذاری

انجمن تیم امنیتی گارد ایران

تیم امنیتی گارد ایران یک گروه مستقل است که قوانین آن با خط مشی جمهوری اسلامی ایران مغایرت ندارد. تیم امنیتی گارد ایران از سال 1393 فعالیت خود را آغاز کرد و هدف این تیم تامین امنیت سایت ها و سرورهای ایرانی است. تیم ما همیشه برای دفاع از مرزهای سایبری سرزمین عزیزمان ایران آماده است.

شرکت گاردایران

پردازشگران ایمن داده ي آدلان

شماره ثبت: 9438

شبکه های اجتماعی

نمادها

logo.aspx?id=56084&Code=ybjZVyBlXag5cNRv logo-samandehi

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

فعالیت شما در این انجمن به منزله تایید قوانین انجمن میباشد! شرایط استفاده