kingdeface 3,372 گزارش دادن ارسال شده در آذر 93 درود دوستانی که جهت مدیریت هر بخش از انجمن با توجه به تخصص هاشون اعلام آمادگی دارند ابتدا شرایط رو از اینجا مطالعه بفرمایند و سپس در همین تاپیک تخصص خودشون و بخش مورد نظرشون رو اعلام کنند و فعالیت هاشون رو شروع کنند . با تشکر مدیریت تیم امنیتی گارد ایران . 26 1 واکنش ها : sobhannew ، ninja051 ، iranihacker و 24 نفر دیگر به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
XoDiAK 47 گزارش دادن ارسال شده در دی 93 بنده برای قسمت انجمن هک و نفوذ اعلام امادگی میکنم فعالیتم هم شروع کردم با تشکر 10 2 واکنش ها : rosva ، 6pish ، C0d3!Nj3ct!0n و 9 نفر دیگر به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kingdeface 3,372 گزارش دادن ارسال شده در دی 93 درود شما به فعالیت خودتون ادامه بدین اعم از فیلمهای آموزشی در زمینه هکینگ . امنیت . مقالات و... تمامیه فعالیت های شما مورد بررسی مدیریت کل خواهد بود و به زحماتتون ارج نهاده میشه . موفق باشین 7 1 واکنش ها : rosva ، C0d3!Nj3ct!0n ، johnjones و 5 نفر دیگر به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mehran_FLash 1,903 گزارش دادن ارسال شده در بهمن 93 با سلام بنده در بخش امنیت ایمیل های شخصی اعلام آمادگی میکنم 9 1 واکنش ها : johnjones ، shahid.iran ، k.shadow و 7 نفر دیگر به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kingdeface 3,372 گزارش دادن ارسال شده در بهمن 93 درود بسیار عالی و به فعالیتتون ادامه بدین و در طی مدت زمانی فعالیت شما مورد بررسی و ارزیابی قرار خواهد گرفت . تا به اینجا فعالیت خوبی رو از شما مشاهده کردیم و امیدوارم با فعالیت های مستمر و مفیدتون به ارتقاء برسید . با تشکر مدیریت کل تیم امنیتی گارد ایران . 7 1 واکنش ها : SRX ، mahziyar ، morteza69 و 5 نفر دیگر به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
C0d3!Nj3ct!0n 2,998 گزارش دادن ارسال شده در بهمن 93 درود بر شما جناب Mehran_Flash عزیز به فعالیتتون ادامه بدین و تا به اینجاش با استارت خوبی شروع کردین و امید است روزی شمارو در رده همکاری در پروژه های متعدد زیرزمینی نظاره گر باشیم . سربلند باشین 13 واکنش ها : mahziyar ، johnjones ، morteza69 و 10 نفر دیگر به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mr.M0hS3N 30 گزارش دادن ارسال شده در بهمن 93 سلام به همه اساتید ! بنده سایت دیفیس میکنم و توی PC Hacking هم سررشته دارم ! برنامه نویسی هم بلدم (ولی نه حرفه ای !) دیگه نمیدونم هرچی که بخواید دیگه :دی کار رو هم شروع کردم از امشب که Mehran_Flash عزیز دعوتم کرد به اینجا ایشالله در کنار هم پیشرفت میکنیم... موفق باشید..// 6 واکنش ها : kingdeface ، icelord ، morteza69 و 3 نفر دیگر به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kingdeface 3,372 گزارش دادن ارسال شده در بهمن 93 درودبسیار خرسندیم از اینکه شمارو در جمع خودمون می بینیم و امیدوارم روزی برسه در پروژه های زیر زمینی تیم باهم و در کنار هم همکاری داشته باشیم.باتشکرP0!s0nC0d3 2 واکنش ها : icelord و Mehran_FLash به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر