رفتن به مطلب

سوال در مورد Ddos

ارسال های توصیه شده

سلام

من نحوه دیداس کردن رو یاد گرفتم فقط یه چندتا سوال دارم :

باید چقدر صبر کنیم تا یه سایت Down بشه؟؟؟

آدرس سایت رو بای دحتما با www بزنیم ؟؟؟ نمیشه خود اسم سایت و دامینش رو بزنیم؟؟؟

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• موسس سایت

درود

بترتیب به سوال هاتون جواب میدم تا متوجه بشین .

۱- اینکه چقدر زمان لازم هست برای down شدن تنها بستگی به تارگت مورد نظرتون دارد .

۲- اینکه آدرس تارگت چطور باید وارد بشه بستگی به اسکریپت یا ابزار مورد نظر شما داره که از شما چه اطلاعاتی خواسته جهت برپایی حمله در این اسکریپت شما میتوانید بدین صورت هم www آدرس تارگت را وارد کنید .

۳- حملات داس بدین صورت است که شما باید بار ترافیکی بالاتر از میزان پاسخ گویی تارگتتون وارد کنید تا تارگت مورد نظر قادر به پاسخگویی نباشد.

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

الان تو اسکریپت slowloris باید با www وارد کنم ؟؟؟

من طبق دستورهایی که تو ویدیو آموزشی دادید جلو رفتم.

لطفا یه جور واضح بگید که چطور قوی ترش کنم تا سایت مقابل سریع down بشه

لینک به دیدگاه

سلام

ببینید من نميدونم شما تا چه حد با این حملات آشنایی دارین اما اینو بدونید باید که حجم پکتهای ارسالی شما باید بیش از پکتهایی باشه که سرور میتونه پاسخگو باشه.

راه دیگه اینه که از طریق vps حمله رو انجام بدین.

بازهم سوالی بود درخدمتم.

لینک به دیدگاه

همونطور که گفتم من یه تازه کار هستم و آشنایی زیادی ندارم. فقط با آموزش هایی که میدید دارم جلو میرم.

حجم پاکت ها رو من چطوری باید بیشتر کنم؟؟؟

شما کلا تو ویدیو آموزش دستور های زیر رو گفتین :

CD Desktop > slowloris.pl -dns sitename.com -timeout i -httpready

درضمن کار با وی پی اس چطوریه؟؟؟

لینک به دیدگاه

ابتدا لازم میدونم نکاتی رو خدمتتون عرض کنم تا سریعا برای ویرایش سوالتون اقدام کنید وگرنه اخطار دریافت خواهید کرد به دلایل زیر :

1- هرگز در آموزشی که داده شده از تارگت ایرانی استفاده نشده و شما نوشتین :

CD Desktop > slowloris.pl -dns sitename.ir -timeout i -httpready 

هرگز هیچ کدم از اعضاء اجازه حتی عنوان سوالات در مورد ارگت ایرانی رو ندارند و بشدت برخورد خواهد شد .

=================================================

2- حجم پکت ها در حمله داس بصورت دستی میشه بطور مثال حمله های Ping Of Dealth که هکر میاد و تعداد ping هایی ک به سرور ارسال می کنه رو

بصورت سیلاب انجام میده و سرور قادر به پاسخگویی نیست و اگر بخوام براتون موضوعش و دلیلش رو توضیح بدم کلی مطالب هست که در این صفحه نمیشه عنوانش

کرد ( مبحث ICMP و.. رو باید براتون توضیح بدم که نشدنی نیست و طولانیه  )

=================================================

3- این موضوع رو هم بدونید که تنها با VPS نیست بلکه حتی اگر شل هم داشته باشین شدنیه حالا شاید بپرسین به چه صورت ؟

جواب :

بدین صورت که شما میاین و از میزان ترافیک بالای اون سروری که ازش شل دارین استفاده می کنید و تارگت مورد نظرتون رو DOwn می کنید و همچنین VPS

ها هم دسته بندی هایی داره و تا جایی که بنده خبر دارم VPS از هر کشوری که بخرین سرویس دهی برای هکینگ بدین صورت که شما بیاین و داس بزنین خدمات نمیدن

البته من خودم زمانیکه بخاطر یکسری از پروژه های خودم داس میزدم اکثرا از VPS های کشورد هلند استفاده می کردم تا خدماتی رو بتونم ازش برای ارهای هکینگ

که دارم استفاده کنم .

مبحث داس و دیداس Dos & DDos بسیار گشترده هست و احتیاج به دانش هم داره و فکر نکنید در علوم هکینگ تنها اسکنرها میان و کل کارهای مارو انجام میدن وگرنه اگر

به اینصورت بود پس دیگه چرا در انجمن گارد ایران و انجمن ای دیگه بخش زیر زمین داریم ؟ یکی از مسایل  بای پس ها و روشهای نوین و اعمل نفوذ و روشهای مختلف بر روی

وب سایت . شبکه . سرور و..  هست و بنظر بنده سعی کنید علمتون رو بالا ببرین و مطالعه کنید و بدونین همین حمله داس بطور مثال :

حمله داس توسط Ping Of Dealth

حمله dos مبتنی بر Syn Flooding

و...

به چه صورت هستند و سعی می کنم انشاا..  بر همین اساس آموزشهای تصویری حمله های مختلف داس و دیداس Dos - DDOS رو در انجمن ضبط کنم و قرار بدم

تا هم شما و هم دوستان دیگری که سوالاتی بر این اساس دارند سوالاتشون برطرف بشه و آشنایی پیدا کنند .

موفق باشین

لینک به دیدگاه

اون بالا رو همین طوری نوشتم. معذرت میخوام. تصحیح کردم.

فقط لطفا اگه میشه یه اموزش صفر تا صد از Ddos بزارید. بخدا ما الان آماتور هستیم هیچ اصلا نمیدونیم شل چیه ؟!

اگه آموزش جامعی رو بزارید ممنونتون میشم

لینک به دیدگاه

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
 اشتراک گذاری

انجمن تیم امنیتی گارد ایران

تیم امنیتی گارد ایران یک گروه مستقل است که قوانین آن با خط مشی جمهوری اسلامی ایران مغایرت ندارد. تیم امنیتی گارد ایران از سال 1393 فعالیت خود را آغاز کرد و هدف این تیم تامین امنیت سایت ها و سرورهای ایرانی است. تیم ما همیشه برای دفاع از مرزهای سایبری سرزمین عزیزمان ایران آماده است.

شرکت گاردایران

پردازشگران ایمن داده ي آدلان

شماره ثبت: 9438

شبکه های اجتماعی

نمادها

logo.aspx?id=56084&Code=ybjZVyBlXag5cNRv logo-samandehi

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

فعالیت شما در این انجمن به منزله تایید قوانین انجمن میباشد! شرایط استفاده