رفتن به مطلب

ارسال sms با کالی

ارسال های توصیه شده

سلام دوستان ایا با استفاده از کالی و ابزار های اون میشه sms  زد 

راستش نمیدونم سوالم رو چه طوری بیان کنم ! :o  :o  :o  :o  :o

دوستان من میخام(هک ) و  کالی لینوکس رو یاد بگیرم اما نمیدونم از کجا باشید شروع کنم 

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

باسلام خدمت شما دوست گرامی

شما میتونید برای اموزش های بخش کالی لینوکس از لینک های زیر استفاده کنید.

http://guardiran.org/forums/topic/2258-اموزش-0-تا-100-کالی-لینوکس/?p=9250

http://guardiran.org/forums/forum/39-%DA%A9%D8%A7%D9%84%DB%8C-%D9%84%DB%8C%D9%86%D9%88%DA%A9%D8%B3-kali-linux/

سوالی بود من در خدمتم

با تشکر

لینک به دیدگاه

بله میشه .

Android emulator نصب کنید .

میتونین باهاش SMS spoofing هم انجام بدین .(دزدیدن اطلاعات اس ام اس قربانی)

لینک به دیدگاه

داخل انجمن درباره نصب emulator توضیح خاصی داده نشده اما بعدا ان شاالله بنده میذارم . نیاز به پر.وک..سی هست که یکم اذیت میکنه .

اما بعد از نصب این شبیه ساز از طریق ابزار SET داخل کالی لینوکس عملیات spoofing رو میشه انجام داد البته کالی لینوکس نسخه های پیشین ۲ اینکار رو انجام میدن.

در مورد یاد گرفتن هک شما باید از یک زبان برنامه نویسی پایه شروع کنید بعد سراغ جاوا و c و c++ و perl و برنامه نویسی های تحت وب برید .

البته اگر میونه خوبی با برنامه نویسی ندارید شما باید ابزار ها و سیستم عامل های ساخته شده مربوط به هکینگ استفاده کنید باید با اون ها اشنا بشید و بهشون تسلط داشته باشید برای اینکار از اموزش های پراکنده داخل نت استفاده کنید که زمان بر هم هست ضمنا اموزش ها یا کامل نیست یا قدیمی و بدردنخور هست البته نه همشون .

با یادگیری سیستم عامل ها و ابزار های هکینگ شما به یه هکر نسبتا خوب تبدیل میشید اما اگر واقعا هک رو میخواین اساسی یاد بگرین یاد گرفتن زبان انگلیسی و برنامه نویسی الزامیه.

لینک به دیدگاه

داخل انجمن درباره نصب emulator توضیح خاصی داده نشده اما بعدا ان شاالله بنده میذارم . نیاز به پر.وک..سی هست که یکم اذیت میکنه .

اما بعد از نصب این شبیه ساز از طریق ابزار SET داخل کالی لینوکس عملیات spoofing رو میشه انجام داد البته کالی لینوکس نسخه های پیشین ۲ اینکار رو انجام میدن.

در مورد یاد گرفتن هک شما باید از یک زبان برنامه نویسی پایه شروع کنید بعد سراغ جاوا و c و c++ و perl و برنامه نویسی های تحت وب برید .

البته اگر میونه خوبی با برنامه نویسی ندارید شما باید ابزار ها و سیستم عامل های ساخته شده مربوط به هکینگ استفاده کنید باید با اون ها اشنا بشید و بهشون تسلط داشته باشید برای اینکار از اموزش های پراکنده داخل نت استفاده کنید که زمان بر هم هست ضمنا اموزش ها یا کامل نیست یا قدیمی و بدردنخور هست البته نه همشون .

با یادگیری سیستم عامل ها و ابزار های هکینگ شما به یه هکر نسبتا خوب تبدیل میشید اما اگر واقعا هک رو میخواین اساسی یاد بگرین یاد گرفتن زبان انگلیسی و برنامه نویسی الزامیه.

سلام و عرض خسته نباشید خدمت دوست عزیزم 

ممنون بابت راهنمایی خوبتون 

اگه میشه اموزش ارسال sms  رو داخل انجمن بگذارید ممنون از لطف شما 

درمورد هکر شدنم اتفاقا از زبان ها خوشم میاد و دوست دارم قبل از اینکه سراغ علم هکینگ بیام قبلش یه برنامه نویس وب و در مرحله دوم هم برنامه نویس دسکتاپ یا موبایل باشم 

اما در مورد زبان انگلیسی : 

من ضعفم در این باره هست و نمیدونم چه طوری باید  تقویت زبان انگلیسی بپردازم 

لطفا در این باره منو راهنمایی کنین 

باز هم تشکر 

لینک به دیدگاه

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
 اشتراک گذاری

انجمن تیم امنیتی گارد ایران

تیم امنیتی گارد ایران یک گروه مستقل است که قوانین آن با خط مشی جمهوری اسلامی ایران مغایرت ندارد. تیم امنیتی گارد ایران از سال 1393 فعالیت خود را آغاز کرد و هدف این تیم تامین امنیت سایت ها و سرورهای ایرانی است. تیم ما همیشه برای دفاع از مرزهای سایبری سرزمین عزیزمان ایران آماده است.

شرکت گاردایران

پردازشگران ایمن داده ي آدلان

شماره ثبت: 9438

شبکه های اجتماعی

نمادها

logo.aspx?id=56084&Code=ybjZVyBlXag5cNRv logo-samandehi

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

فعالیت شما در این انجمن به منزله تایید قوانین انجمن میباشد! شرایط استفاده