رفتن به مطلب

اجرا نشدن py. در ویندوز .

اشتراک گذاری

ارسال های توصیه شده

درود .

شرمنده من مرتب تاپیک میزنم .

من یه مشکل دارم . مشکلم اینه که نمیتونم فایل py. رو داخل ویندوز اجرا کنم . کلیک که میکنم روش یه لحظه cmd باز میشه و بعد بسته میشه . موقعی هم که cmd رو باز میکنم و فایل py. رو میکشم داخل cmd بازم ارور میده . خداییش بد رو اعصابه اگه میشه راهنمایی کنید ممنونتون میشم

ارور :

Unable to create process using /bin/python C:/Users........./.py 

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود .

شرمنده من مرتب تاپیک میزنم .

من یه مشکل دارم . مشکلم اینه که نمیتونم فایل py. رو داخل ویندوز اجرا کنم . کلیک که میکنم روش یه لحظه cmd باز میشه و بعد بسته میشه . موقعی هم که cmd رو باز میکنم و فایل py. رو میکشم داخل cmd بازم ارور میده . خداییش بد رو اعصابه اگه میشه راهنمایی کنید ممنونتون میشم

ارور :

Unable to create process using /bin/python C:/Users........./.py 

با سلام دوست عزیز

اینطوری نمیشه

بهش بگو خودش باز میکنه فارسی بلده

مرد مومن اول اون پایتونو تو کامند بالا بیار{python file.py}

اکه باز اورو گرفتی دوباره بنصب شاید مشکلی تو نصب داشته

بعد انجمن نیس که شده مهد کودک واسه هرچی تاپیک بالا میاد

راستی اول و اخر ادرسم پاک کن

شرمنده بد حرف میزنم

لینک به دیدگاه

سلام

دوست عزیز اینجا جای بد حرف زدن نیست . این بنده خدا واسش مشکل پیش اومده بعد شما اینجوری رفتار میکنید .

در رابطه با مشکل :

شما باید مسیر مفسر پایتون را از طریق Environment variables موجود در تب advanced قسمت system properties به path بدهید تا مفسر بتونه به راحتی در محیط cmd پچ و اجرا بشه.

خیلی از اسکریپت ها و برنامه های پایتون اگر در محیط command prompt یا ترمینال ها اجرا بشن سریع ممکنه از همون محیط خط فرمان خارج بشن و دلیل اون میتونه خیلی چیزا باشه :

از جمله :

مغایرت syntax یا نحو دستورات نوشته شده در اسکریپت با نحو تفسیری interpreter یا مفسر پایتون . یعنی دستورات مثلا با پایتون 2 نوشته شده و شما میخواین در محیط خط فرمان با مفسر پایتون 3 اون رو اجرا کنید . (این مشکل در محیط ide رفع شدنیه)

اشتباه و خطای نحوی موجود در اسکریپت

این ها رایج ترین دلایل اینگونه مشکلاته.

لینک به دیدگاه

سلام

دوست عزیز اینجا جای بد حرف زدن نیست . این بنده خدا واسش مشکل پیش اومده بعد شما اینجوری رفتار میکنید .

در رابطه با مشکل :

شما باید مسیر مفسر پایتون را از طریق Environment variables موجود در تب advanced قسمت system properties به path بدهید تا مفسر بتونه به راحتی در محیط cmd پچ و اجرا بشه.

خیلی از اسکریپت ها و برنامه های پایتون اگر در محیط command prompt یا ترمینال ها اجرا بشن سریع ممکنه از همون محیط خط فرمان خارج بشن و دلیل اون میتونه خیلی چیزا باشه :

از جمله :

مغایرت syntax یا نحو دستورات نوشته شده در اسکریپت با نحو تفسیری interpreter یا مفسر پایتون . یعنی دستورات مثلا با پایتون 2 نوشته شده و شما میخواین در محیط خط فرمان با مفسر پایتون 3 اون رو اجرا کنید . (این مشکل در محیط ide رفع شدنیه)

اشتباه و خطای نحوی موجود در اسکریپت

این ها رایج ترین دلایل اینگونه مشکلاته.

بنده تو ترمینال همچین مشکلی رو ندارم دوست عزیز. خیلی از اکسپلویت ها از جمله اون اکسپلویت کرکر اینستایی که قرار دادید رو تست کردم رو لینوکس قشنگ اومد بالا .ولی متاسفانه رو ویندوز بالا نمیاد . 

ادرس مفسر رو هم دادم متاسفانه نیومد بالا . حتی چندین فایل پایتون رو تست کردم نیومد بالا . ورژن پایتون 3.5 هست . 

لینک به دیدگاه

با سلام دوست عزیز

اینطوری نمیشه

بهش بگو خودش باز میکنه فارسی بلده

مرد مومن اول اون پایتونو تو کامند بالا بیار{python file.py}

اکه باز اورو گرفتی دوباره بنصب شاید مشکلی تو نصب داشته

بعد انجمن نیس که شده مهد کودک واسه هرچی تاپیک بالا میاد

راستی اول و اخر ادرسم پاک کن

شرمنده بد حرف میزنم

اینجا یک انجمن امنیتیه و بخش های مختلفی از جمله بخش های اموزشی و پرسش داره ! پس همه میتونن سوالاتشون رو در بخش بخصوصی بپرسن  شما اگه از این بابت ناراحتی میتونی وارد انجمن نشی ! 

در ضمن مرسی بابت پاسخدهی

لینک به دیدگاه

عرض کردم خیلی از اسکریپت ها تو ترمینال و خط فرمان مشکل دارند... نه همشون. اینم برای اگاهی بود نه اینکه حتما شما این مشکل رو دارید.

شما اطمینان دارید که حتما نحو مفسر شما با نحو اسکریپت یکیه؟؟؟

همونطور که گفتم میتونه مغایرت این دو باهم موجب اجرا نشدن اسکریپت بشه.

نسخه مفسر هایی که عدد کلی اونا یکیه(به باینری و جزیی کاری نداریم) و اسکریپت هم با همونا نوشته شده میتونه هم خونی کنه و در نهایت اسکریپت اجرا بشه یعنی اگر اسکریپت با نسخه 2 ساخته شده با مفسر پایتون نسخه 3 قابل ترجمه و تفسیر نیست . باید اپشن رو در محیط ide تعریف کنید اما باز هم فقط در محیط مفسر میتونید هر دستور یا بسته از دستور هارو اجرا کنید تک به تک نه به صورت فایل اسکریپتی.

فایل رو پیوست کنید

لینک به دیدگاه

• 4 سال بعد...

سلام اگه کد های پایتون رو خودتون مینویسید میتونید یه متغیر اخر کدتون بصورت اینپوت بنویسید تا برنامه خودکار بسته نشه

مثلا:

quit = input()

لینک به دیدگاه

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
 اشتراک گذاری

انجمن تیم امنیتی گارد ایران

تیم امنیتی گارد ایران یک گروه مستقل است که قوانین آن با خط مشی جمهوری اسلامی ایران مغایرت ندارد. تیم امنیتی گارد ایران از سال 1393 فعالیت خود را آغاز کرد و هدف این تیم تامین امنیت سایت ها و سرورهای ایرانی است. تیم ما همیشه برای دفاع از مرزهای سایبری سرزمین عزیزمان ایران آماده است.

شرکت گاردایران

پردازشگران ایمن داده ي آدلان

شماره ثبت: 9438

شبکه های اجتماعی

نمادها

logo.aspx?id=56084&Code=ybjZVyBlXag5cNRv logo-samandehi

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

فعالیت شما در این انجمن به منزله تایید قوانین انجمن میباشد! شرایط استفاده