itone 93 گزارش دادن ارسال شده در تیر 95 سلام دوستان من حدودا 100 عدد شماره را در یک فایل text ذخیره کردم میخاستم بدونم چه طوری میتونم اونهارو تبدیل کنم به فورمت vcf و سپس اد کنم توی مخاطبین اندرویدم /!!! ممنون اگه راهنماییم کنین خیلی وقت پیش یکی از دوستان دوتا نرم افزار بهم معرفی کرد و نرم افزار اولی فایل تکس رو میگرفت و سپس تبدیل میکرد به اکسل و نرم افزار دومی فایل اکسل رو تبدیل میکرد به vcf و خروجی میداد .... به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
soheyl99 212 گزارش دادن ارسال شده در تیر 95 اول فایل رو ب اکسل تبدیل کنید ( ctrl+V) بعد هم بیاید ب این آموزش 1 واکنش ها : DeMoN به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moji.vampire18 346 گزارش دادن ارسال شده در تیر 95 اول فایل رو ب اکسل تبدیل کنید ( ctrl+V) بعد هم بیاید ب این آموزش برای این کار باید مشخصات ایمیل و شماره تلفن هر شماره داخل فایل اکسل موجود باشه وگرنه گوگل اون رو دریافت و تایید نمیکنه 2 واکنش ها : soheyl99 و DeMoN به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر