Wanted007 127 گزارش دادن ارسال شده در مرداد 95 سلام خدمت اعضای محترم والا سرچ هم کردیم ولی ندیدم که باشه انجمن دیفیسی داره یا نه ؟ 2 واکنش ها : Teodor و johnjones به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
DeMoN 9,462 گزارش دادن ارسال شده در مرداد 95 سلام دیفیس پیج اختصاصی گارد ایران یا علی 3 واکنش ها : johnjones ، Teodor و k.shadow به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.F.B 2 گزارش دادن ارسال شده در مرداد 95 با عرض سلام و خسته نباشید من میخواستم یک سایت رو هک کنم و یک صفحه دیفیس حرفه ایی هم هم دارم ولی بلد نیستم پوزر و پسورد ادمین پیج رو پیدا کنم لطفا راهنمایی کنید ممنون 2 واکنش ها : johnjones و Teodor به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1TED 2,478 گزارش دادن ارسال شده در مرداد 95 با عرض سلام و خسته نباشید من میخواستم یک سایت رو هک کنم و یک صفحه دیفیس حرفه ایی هم هم دارم ولی بلد نیستم پوزر و پسورد ادمین پیج رو پیدا کنم لطفا راهنمایی کنید ممنون درود ../ جهت نفوذ به وبسایت ها میباید از باگ هایی (مشکلات امنیتی ) که در برنامه نویسی سایت ها است ، سو استفاده کنید و به دسترسی های مورد نظر خود برسید ../ جهت نفوذ به باگ ها باید علم اونها رو داشته باشید باگ های زیادی جهت آموختن هست مثل Sql Injection , Xss , Lfi , Rfi , Lfd , Csrf که جهت دریافت آموزش ها میتونید از این بخش انجمن استفاده کنید ! همچنین درصورتی که سوالیس داشتید در تاپیکی جداگانه مطرح کنید تا دوستان بتونند بهتر بهتون پاسخ بدن یا حـ ـق ../ 9 واکنش ها : Comrade ، Reza.Attacker ، k.shadow و 6 نفر دیگر به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Teodor 224 گزارش دادن ارسال شده در مرداد 95 سلام... یه دیفیس ساختم گفتم بذارم ...تا دیگران هم استفاده کنن دمو : Demo سورس : اگه جای درستی قرار ندادم بگید عوض کنم:| 2 واکنش ها : soheyl99 و johnjones به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر