رفتن به مطلب

مشکل فیشینگ

ارسال های توصیه شده

سلام من در موقع اجرا در کالی لینوکس بخشش که در فیلم اموزش ساخت فیک پیچ گذاشتین به من ارور میده که مجوز رد لطفا کمک کنین

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام من در موقع اجرا در کالی لینوکس بخشش که در فیلم اموزش ساخت فیک پیچ گذاشتین به من ارور میده که مجوز رد لطفا کمک کنین

سلام

ما الان نه میدونیم شما از چه ابزاری استفاده کردید و نمیدونیم چه فیلمی رو مشاهده کردید لطفا حداقل اطلاعات بیشتری از مشکلتون مطرح کنید

ارور رد مجوز کافی نیست بیشتر توضیح بدید...

با تشکر

لینک به دیدگاه

man ba sistem kali linux          ghesmat       application<kali linux<explotation<socialenginerin<setolkit             vared in ghesmat ke misham behem error mojavez mide  

لینک به دیدگاه

ابتدا لازم میدونم قبل از پاسخگویی به شما موضوع بسیار مهمی رو عرض کنم :

دوست عزیز زبان رسمی کشور عزیزمون و یکی از قوانین انجمن فارسی هست پس لطف کنید فارسی تایپ کنید .

شما یکبار سیستمتون رو ریستارت کنید و مجدد وارد بشین و ببینید که آیا از همون یوزر root وارد شدین یا اینکه با یوزر دیگری وارد شدین ؟

لینک به دیدگاه

بید من موقع نصب کالی لینوکس یوزر خودم رو (يوشی) انتخاب کردم منظورتون همینه

لینک به دیدگاه

و راستی من همین نوشته ای که برای روش هایدرا گذاشتید رو تو هایدرا مینویسم و فایل پسورو هم ۴۰۰ مگ هست ولی همیشه پسورد اشتباه میده دلیلش چی هست؟

لینک به دیدگاه

یه چیزی هم بگم من برای این کالی نصب کردم  چون جیمیل من هک شده و بازی کلش اف کلن من هم روی این جیمیل هست لطفا اگه راهی برای هک جیمیل بلد هستین من را راهنمایی کنین

لینک به دیدگاه

و یه چیز دیگه البته عذر میخوام انقدر سوال میکنم ولی من خودمو کشتم نتونستم فیک پیج را اپلود کنم تو همون سایت های که خودتون هم گفته بودین رفتم ولی بازم نشد

لینک به دیدگاه

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
 اشتراک گذاری

انجمن تیم امنیتی گارد ایران

تیم امنیتی گارد ایران یک گروه مستقل است که قوانین آن با خط مشی جمهوری اسلامی ایران مغایرت ندارد. تیم امنیتی گارد ایران از سال 1393 فعالیت خود را آغاز کرد و هدف این تیم تامین امنیت سایت ها و سرورهای ایرانی است. تیم ما همیشه برای دفاع از مرزهای سایبری سرزمین عزیزمان ایران آماده است.

شرکت گاردایران

پردازشگران ایمن داده ي آدلان

شماره ثبت: 9438

شبکه های اجتماعی

نمادها

logo.aspx?id=56084&Code=ybjZVyBlXag5cNRv logo-samandehi

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

فعالیت شما در این انجمن به منزله تایید قوانین انجمن میباشد! شرایط استفاده