tonybilyy 42 گزارش دادن ارسال شده در مهر 95 سلام دوستان ایا این سایت دارای اسیب پذیری هستش یا نه؟ وقتی تک کوتیشین میزارم این پیغام رو نشون میده! Deprecated: mysql_query(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/.../public_html/include/templates/templates.php on line 3Warning: mysql_query(): Access denied for user '...'@'localhost' (using password: NO) in /home/.../public_html/include/templates/templates.php on line 3Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/.../public_html/include/templates/templates.php on line 3Access denied for user '...'@'localhost' (using password: NO) به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
soheyl99 212 گزارش دادن ارسال شده در مهر 95 دوست عزیز بهتر بود خودتون یه خورده از مراحلو بیشتر پیش میرفتید تا این ک یه تاپیک بزنید ... به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tonybilyy 42 گزارش دادن ارسال شده در مهر 95 ممنون از کمک جامع و کاملتون! شما که اینقدر باهوشید وقتی دارید یه سوالی رو جواب میدید کار به حاشیه نداشته باشید و اگر بلدید جواب سوال رو بدید اگر نه پس دنبال قاتل بروسلی نباشید و اسپم ندید (مجبورم کردی خودمم اسپم بدم)! من order by انجام دادم اما به نتیجه نرسیدم پرسیدم بخاطر این پرسیدم گفتم شاید اصلا اسیب پذیر نیست تا اساتید نظر بدن! به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
s9py 782 گزارش دادن ارسال شده در مهر 95 درود بهتره خود تارگت رو بذارید تا تست کنیم و جواب قطعی بتونیم بدیم. 2 واکنش ها : RT3N و tonybilyy به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tonybilyy 42 گزارش دادن ارسال شده در مهر 95 درود بهتره خود تارگت رو بذارید تا تست کنیم و جواب قطعی بتونیم بدیم. بفرما http://v.ht/0KtE به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
s9py 782 گزارش دادن ارسال شده در مهر 95 من هر چه قدر سعی کردن نتونستم Page رو باز کنم ولی با توجه به لینکی که دادید یعنی این :cagce.sa/index.php?page=clientsمی شه گفت که باگ SQL Injection تو این قسمت سایت نداره ولی احتمالش زیاده که باگ LFI داشته باشه این رو تست کنید اگه برای شما Page لود میشه :cagce.sa/index.php?page=../../../../../../../../../../../../../../../../../etc/passwdاگر فایل passwd و یوزر های سرور برای شما نمایش داده شد باگ LFI داره اگر نه, نمی گم نداره ولی امکانش کمه که داشته باشه . 3 واکنش ها : proxy ، DeMoN و tonybilyy به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tonybilyy 42 گزارش دادن ارسال شده در مهر 95 سلام دوستان این تارگتمم نمیتئنم محل لسیب پذیریش رو پیدا کنم!!! خودش خطای سینتکس داده! http://ga-kh.org.sa/upload/ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر