police110 76 گزارش دادن ارسال شده در دی 95 بسم الله الرحمن الرحیم داشتم در مورد یک مطلب در مورد ویندوز تحقیق می کردم که یک دفعه به سایتی رسیدم که نوشته بود بستن پنجره های ویندوز به یک روش بسیار عجیب . کلیک کردم و حالا دارم این موضوع ارسال می کنم به نظر شما وقتی زبان ویندوزتون انگلیسیه می تونید با کلیک بر قسمت چپ ویندوز خارج بشید برای اینکه بفهمید چی شد ابتدا مای کامپیوتر رو باز کنید و سپس به قسمت چپ مای کامپیوتر دقیقا یا یکم کمتر معادل ضربدر بستن پنجره دوبار کلیک کنید (البته سریع دوبار کلیک کنید) دیدید که پنجره بسته شد. این قابلیت در ویندوز 7 وجود داره و فکر کنم در همه ی ویندوز فعال باشه حتما امتحان بکنید. و دلیل این کار مایکروسافت هم بخاطر کابران مکینتاش بوده که پنجره های مک از سمت چپ بسته میشه The End 5 1 واکنش ها : johnjones ، mehdi501 ، abarestan و 3 نفر دیگر به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
DeMoN 9,451 گزارش دادن ارسال شده در دی 95 درود. آموزش ها و ترفند های ویندوز رو در این تاپیک بزنید. یا علی 5 واکنش ها : faylor ، abarestan ، johnjones و 2 نفر دیگر به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر