mohammad178 126 گزارش دادن ارسال شده در اسفند 95 سلام دوستان سال نو مبارک من واقعا از مدیران این سایت عذرخواهی میکنم بابت غیبت طولانی امیدوارم که بتونم در کنارتون باشم 7 واکنش ها : 0r0b4s ، Comrade ، DeMoN و 4 نفر دیگر به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1TED 2,478 گزارش دادن ارسال شده در اسفند 95 بنده هم به نوبه خودم فرارسیدن ایام نوروز رو به همه دوستان گارد ایرانی تبریک عرض میکنم امید وارم سال جدید بسیار خوش یوم تر از 95 باشه ... 5 واکنش ها : RT3N ، proxy ، DeMoN و 2 نفر دیگر به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
proxy 3,093 گزارش دادن ارسال شده در اسفند 95 سلام منم عید رو به تمام دوستان عزیز گارد تبریک میگم امیدوارم روزهای خوبی داشته باشین مواظب هم باشید تو این روزها کارهای خطری نکنید که همه دکترا رفتن سفر خدایی نکرده اتفاقی نیوفته, اون وقت کی بیاد آموزشهای منو ببینه 5 واکنش ها : 1TED ، RT3N ، mohammad178 و 2 نفر دیگر به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Asdwerty 212 گزارش دادن ارسال شده در اسفند 95 منم به همه سال نو رو تبریک میگم... فقط ببخشید که از روی عجله شد و چون با jpg زخیره کردم که حجم کمتر باشه کیفیت رو نگه نداشت و خیلی افت کرد... 3 واکنش ها : Comrade ، DeMoN و RT3N به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر