arhacker 15 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 96 با سلام. من میخواستم بدونم که چجوری میتونم تو اندروید بیسیمی رو شنود کنم.فک کنم با همین رادیو توی گوشی هم میشه این کارو انجام البته اگه یکم توش تغییر ایجاد کنی.میخواستم ازتون کمک بگیرم و یه روشی برای شنود پیدا کنم(گوشیم روت نیست) 1 واکنش ها : Phoen1X به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0r0b4s 1,591 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 96 در 2 ساعت قبل، arhacker گفته است : با سلام. من میخواستم بدونم که چجوری میتونم تو اندروید بیسیمی رو شنود کنم.فک کنم با همین رادیو توی گوشی هم میشه این کارو انجام البته اگه یکم توش تغییر ایجاد کنی.میخواستم ازتون کمک بگیرم و یه روشی برای شنود پیدا کنم(گوشیم روت نیست) با سلام شیطون این کار خوب نیس دانلودکن اما این برنامه 2تا ورژن داره یکی پاب هس اونیکی پرایو این عمومیشه خدمت شما Signal Sniffer Fitbit finder_vBTSniffer_Public_.apk 9 واکنش ها : DeMoN ، Teodor ، restive2 و 6 نفر دیگر به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
YASAMIN 2 گزارش دادن ارسال شده در تیر 96 در در 1396/01/10, 16:53:13، 0r0b4s گفته است : با سلام شیطون این کار خوب نیس دانلودکن اما این برنامه 2تا ورژن داره یکی پاب هس اونیکی پرایو این عمومیشه خدمت شما سلام چرا من دانلود کردم مود لرزش صفحه قفلم فعال شد Signal Sniffer Fitbit finder_vBTSniffer_Public_.apk 1 1 واکنش ها : johnjones و Phoen1X به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omid_asp 6 گزارش دادن ارسال شده در تیر 96 خب روش کارشم توضیح بدید که چطوری هست ؟ 1 1 واکنش ها : johnjones و Conqueror_Boy به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر