mga 2 گزارش دادن ارسال شده در مرداد 96 با سلام من با متاسپلویت رات ساختم و روی گوشی کسی که به وای فای من وصله کار کرد ، ولی روی گوشی کسی که به مودم من وصل نیست کار نمیکنه. راهی هست که بر روی گوشی افرادی ک به مودم من وصل نیستن کار کنه. لطفا واضح پاسخ بدید 1 واکنش ها : mmj-sys به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alizombie 2,324 گزارش دادن ارسال شده در مرداد 96 با سلام دوست عزیز وقتی خارج از شبکه ی لوکال رت میسازید باید از ایپی پابلیک هم استفاده کنید.میتونین برای رفع مشکل قطعی هنگام عوض شده ایپی از اکانت no-ip استفاده کنین ..... یک ویدئو از یوتیوب دانلود کنید و مراحل رو مشاهده کنید.اگر مشکلی بود من در خدمتم با تشکر 6 واکنش ها : RT3N ، restive2 ، Mr.Python و 3 نفر دیگر به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mgs80 1 گزارش دادن ارسال شده در مرداد 96 سلام . چجوری باید از ایپی پابلیک استفاده کنم . من ب جای ایپی مودمم موقع ساخت رات ایپی پابلیک میزنم ولی وصل نمیشه . چیکار کنم . واضح توضیح بدید . ممنون 1 واکنش ها : mmj-sys به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Edris_Ice 248 گزارش دادن ارسال شده در مرداد 96 با سلام خیلی ها هستن که پورت فوروارد انجام میدن ولی پکت براشون ارسال نمیشه و کلا مشکل دارن خب شما میتونید آموزش پورت فوروارد رو به صورت قدم به قدم و رفع مشکلات پیش رو اعم از باز نشدن پورت فیلتر شدن و .. رو در پکیج بنده مشاهده بفرمایید. لینک پکیج در ضمن شما فقط قسمت پورت فورواردشو میخاین که میشه 4 بعدشم به دلیل ارتقا فروشکاه انجمن بزودی گزاشته میشه . 4 واکنش ها : alizombie ، RT3N ، DeMoN و 1 نفر دیگر به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mgs80 1 گزارش دادن ارسال شده در مرداد 96 من نمیتونم این کارو کنم . تنظیم مودمم کلا فرق داره گزینه هارو نداره توی کل نت و انجمن ها گشتم برای من نبود . مودمم ip link هست . لطفا را هنمایی کنید . راهی دیگه ای برای ساخت بورت نیست ؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Worst_board 92 گزارش دادن ارسال شده در شهریور 96 در در 1396/05/22, 13:04:35، Edris_Ice گفته است : با سلام خیلی ها هستن که پورت فوروارد انجام میدن ولی پکت براشون ارسال نمیشه و کلا مشکل دارن خب شما میتونید آموزش پورت فوروارد رو به صورت قدم به قدم و رفع مشکلات پیش رو اعم از باز نشدن پورت فیلتر شدن و .. رو در پکیج بنده مشاهده بفرمایید. لینک پکیج در ضمن شما فقط قسمت پورت فورواردشو میخاین که میشه 4 بعدشم به دلیل ارتقا فروشکاه انجمن بزودی گزاشته میشه . در در 1396/05/03, 15:27:27، alizombie گفته است : با سلام دوست عزیز وقتی خارج از شبکه ی لوکال رت میسازید باید از ایپی پابلیک هم استفاده کنید.میتونین برای رفع مشکل قطعی هنگام عوض شده ایپی از اکانت no-ip استفاده کنین ..... یک ویدئو از یوتیوب دانلود کنید و مراحل رو مشاهده کنید.اگر مشکلی بود من در خدمتم با تشکر دوست عزیز منظورتون اینکه باید ای پی تارگت رو بدونیم؟ 1 واکنش ها : johnjones به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mr.Python 1,720 گزارش دادن ارسال شده در شهریور 96 واقعا حرفی نمیمونه یه سایتی هست به اسم یوتیوب پکیج و اینام نیازی نداری عزیزم 3 1 واکنش ها : DeMoN ، restive2 ، alizombie و 1 نفر دیگر به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminaqi 34 گزارش دادن ارسال شده در مهر 96 از ngrok استفاده کنید مشکلتون حل میشه 1 1 واکنش ها : johnjones و DeMoN به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر