navalraza 9 گزارش دادن ارسال شده در مهر 96 با سلام من یک سرور شل دارم و سیملینک هم میشه اما کانفیگ پرمیشن 600 داره نمیتونم بخونم ولی در همان جا یک دایرکتوری پرمیشن 777 داره که توش شل هم آپلود میشه اما Internal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. میده شاید بخاطر اینه که یوزر گروپ اسم یوزر منه میشه کاری کرد بایپس کرد؟ 1 واکنش ها : johnjones به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Phoen1X 1,342 گزارش دادن ارسال شده در مهر 96 سلام در دایرکتوری که میخواید فایل ها اونجا سیملینک بخورن .htaccess درست کنید و کد پیج زیر رو درش قرار بدید البته راهنماش هم بخونید بد نیس https://github.com/BDLeet/symlink-bypass/blob/master/All about .htaccess 3 1 واکنش ها : alizombie ، R3dC0d3r ، johnjones و 1 نفر دیگر به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
navalraza 9 گزارش دادن ارسال شده در مهر 96 بنده الان دارم دستی وارد یوزر ها میشم و میتونم تو یکی از دایرکتوری ها شل آپلود کنم یعنی میتونم کاری کنم اون اررور رو دور بزنم 1 واکنش ها : johnjones به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Phoen1X 1,342 گزارش دادن ارسال شده در مهر 96 سلام باید تست کنید تا جایی که من خوندم روشی که بالا عرض کردم خدمتتون برای سرور های 2013 هستش ولی خب احتمال داره روی بالاتر هم کار کنه تست کنید ضرری که نداره 1 1 واکنش ها : DeMoN و johnjones به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
navalraza 9 گزارش دادن ارسال شده در مهر 96 بننده یک htaccess »یخوام که توش اجازه اجرا شدن php رو بده چون txt اجرا میشه اما php نه فقط تو همون دایرکتوری 1 واکنش ها : johnjones به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Phoen1X 1,342 گزارش دادن ارسال شده در مهر 96 سلام این چیزی خواستید در لینک بالا هستش لطف بفرمایید بخونید در ضمن php نباید اجرا شه بلکه باید به صورت یک فایل txt اجرا شه که بتونید محتویاتش رو ببینید 2 واکنش ها : DeMoN و johnjones به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر