Mnjyjngyjhchgig 3 گزارش دادن ارسال شده در آبان 96 سلام دوستان من ی چند تا سوال داشتم خب الان ما با کالی ب یه اندروید نفوذ گردیم چجوری میتونیم بعدا دوباره بهش دسترسی داشته باشیم مثلا تارگت که برنامه رو حذف کرد دسترسی خارج میشه ما چجوری میتونیم دو باره کانکت شیم ب تارگت؟؟ سوال دوم اینه ک چجوری گالری تارگت رو ببینیم یا برداریم یا دوربین جلوشو ببینیم ؟؟ ی پن تا کد بگین ممنون 1 1 واکنش ها : 7s8s7s4s1AXAXAXAX0l2c0f و johnjones به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sina8013 1 گزارش دادن ارسال شده در تیر 97 اول ینکه برای دسترسی دوباره باید با استفاده از دستورات مجود فایل خودتونو به فایل های سیستمی انتقال بدید. دوم اینکه برای گالری مستقیم نمیشه...ولی میتونید از طریق فایل هاش و shell وارد عکس ها بشید برای دوربین جلو و عقب هم دستور هست شما بعد از دسترسی دستور help یا ? رو بزنید همه کار هایی که میتونید انجام بدید روی تارگت هست از post ها غافل شید خیلی دسترسی های خوبی میدن. 1 واکنش ها : johnjones به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saman90 74 گزارش دادن ارسال شده در تیر 97 در در 1396/08/26, 10:51:49، Mnjyjngyjhchgig گفته است : سلام دوستان من ی چند تا سوال داشتم خب الان ما با کالی ب یه اندروید نفوذ گردیم چجوری میتونیم بعدا دوباره بهش دسترسی داشته باشیم مثلا تارگت که برنامه رو حذف کرد دسترسی خارج میشه ما چجوری میتونیم دو باره کانکت شیم ب تارگت؟؟ سوال دوم اینه ک چجوری گالری تارگت رو ببینیم یا برداریم یا دوربین جلوشو ببینیم ؟؟ ی پن تا کد بگین ممنون تو همون دسترسی اول یه backdoor رو تارگت بساز.😉 2 1 واکنش ها : johnjones ، RT3N و invisible_3 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadi.k 6 گزارش دادن ارسال شده در شهریور 97 سلام من وقتی که متاسپلویت برای هک اندروید باز میکنم erorr میده و دیگه نمی تونم باهاش کار کنم در ضمن وقتی هم که lhost.lportو payload رو set میکنم همش set میشه به غیر از payload 1 واکنش ها : johnjones به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mr.Python 1,690 گزارش دادن ارسال شده در شهریور 97 در 14 دقیقه قبل، hadi.k گفته است : سلام من وقتی که متاسپلویت برای هک اندروید باز میکنم erorr میده و دیگه نمی تونم باهاش کار کنم در ضمن وقتی هم که lhost.lportو payload رو set میکنم همش set میشه به غیر از payload کالی رو روی ماشین مجازی نصب کردی؟ 1 واکنش ها : johnjones به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadi.k 6 گزارش دادن ارسال شده در شهریور 97 بله رو vmware 1 1 واکنش ها : johnjones و R3dC0d3r به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mr.Python 1,690 گزارش دادن ارسال شده در شهریور 97 در 37 دقیقه قبل، hadi.k گفته است : بله رو vmware من نمیدونم شما پارتیشن بندی های نصب رو درست انجام دادید یا نه اما مشکل شما از حافظه ایه که به سیستم عامل اختصاص داده شده . یعنی حافظه extra یا اضافی که بهش میگنswap این حافظه زمانی بکار میره که وقتی رم سیستم پر شد لینوکس ادامه کارشو روی این انجام بده و از این حافظه استفاده کنه. اگر مقدار مورد نیاز رو به این حافظه نداده باشید توی اجرای ابزار ها و کارایی سیستم عامل به مشکل برمیخورید . مقدار پیشنهادی و معقول برای این حافظه 20 درصد حافظه اصلی یعنی RAM شماست . اما میتونید مثلا اگر رم سیستم شما 1 گیگ باشه swap رو باید به اندازه همون RAMدر نظر بگیرید ( چاره ای نیست جز اینکه از رمتون استفاده زیادی نکنید و بذارید تمام رم دست لینوکس باشه) اگر 2 گیگ هست حافظه swap باید 1 الی 2 گیگ باشه . یا اگر 3 تا 4 گیگ دارید 2گیگ هم اختصاص بدید کفایت میکنه. پس مشکل شما میتونه دو چیز باشه : 1. پارتیشن بندی نادرست 2. نبود فضای خالی RAM و استفاده بیش از حد از آن 2 1 واکنش ها : R3dC0d3r ، s.a.e.e.d و johnjones به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadi.k 6 گزارش دادن ارسال شده در شهریور 97 واقعا ممنون 1 1 واکنش ها : johnjones و R3dC0d3r به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر