harry5 2 گزارش دادن ارسال شده در آذر 96 با سلام من میخوام به ایپی گیم سرور یک کشور دیگه اتک بدم که فقط نت داخلیش میتونه بره توشچ با نرم افزار rdos میخوام اتک بدم اما چون ایپی امریکا دارم نمیشه روشی هست که بشه رو نرم افزار کاری کرد که وصل بشه به ایپی اون کشور؟ پراکسی تو ویندوز میزارم فقط واسه browser هست 2 واکنش ها : johnjones و iranihacker به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mownten 1,405 گزارش دادن ارسال شده در آذر 96 در 18 ساعت قبل، harry5 گفته است : با سلام من میخوام به ایپی گیم سرور یک کشور دیگه اتک بدم که فقط نت داخلیش میتونه بره توشچ با نرم افزار rdos میخوام اتک بدم اما چون ایپی امریکا دارم نمیشه روشی هست که بشه رو نرم افزار کاری کرد که وصل بشه به ایپی اون کشور؟ پراکسی تو ویندوز میزارم فقط واسه browser هست سلام دوست عزیز نمیدونم شرایطی که میخوای رو میشه به این روش تهیه کرد یا نه اما ق.ند.شکن 20اسپید معمولا به کشورهای زیادی وصل میشه و سرور داره اونجا. یه تستی بزن. برو توی بخش راهنمای استفاده و نرم افزارش رو دانلود کن. برای استفاده اول چند روز میتونی بصورت رایگان حالشو ببری. لینک: https://goo.gl/MKrWzN 2 2 واکنش ها : johnjones ، proxy ، DeMoN و 1 نفر دیگر به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر