black_water 41 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 97 با عرض سلام و درود خدمت همه ی اعضای انجمن تیم امنیتی گارد ایران دوستان من تازه وارد دنیای کرک وی پی اس وارد شدم لطفا چند تا از یوزر لیست ها و پسورد لیست های گود خور را در اینجا وارد کنن 3 1 واکنش ها : johnjones ، mownten ، proxy و 1 نفر دیگر به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mownten 1,394 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 97 در در 1397/01/25, 17:17:57، black_water گفته است : با عرض سلام و درود خدمت همه ی اعضای انجمن تیم امنیتی گارد ایران دوستان من تازه وارد دنیای کرک وی پی اس وارد شدم لطفا چند تا از یوزر لیست ها و پسورد لیست های گود خور را در اینجا وارد کنن لطفا قبل از ایجاد تاپیک کمی سرچ کنید. پسورد لیست به اندازه کافی توی انجمن هست. مشکلی داشتید پیام بدید موفق باشید 2 3 واکنش ها : RT3N ، johnjones ، iranihacker و 2 نفر دیگر به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
proxy 3,093 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 97 در در 1397/01/25, 05:47:57، black_water گفته است : با عرض سلام و درود خدمت همه ی اعضای انجمن تیم امنیتی گارد ایران دوستان من تازه وارد دنیای کرک وی پی اس وارد شدم لطفا چند تا از یوزر لیست ها و پسورد لیست های گود خور را در اینجا وارد کنن اگه تازه کار هستید پس حتما سیستم قوی برای کرک در اختیار ندارین . چون دیدم بعضی ها سرعت کرکشون پایینه ولی پسورد لیست قوی مزنن و بعدش میگن چرا نتونستیم کرک کنیم 123 12345 123456 123456789 شما چند تا پسورد ساده مثل اینا رو بزنید بهتر نتیجه میده تا بخواید از پسوردلیست بزرگ استفاده کنید البته اینو برای کسایی گفتم که vps قوی برای کرک ندارن 1 3 واکنش ها : iranihacker ، RT3N ، johnjones و 1 نفر دیگر به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
black_water 41 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 97 در 7 ساعت قبل، proxy گفته است : اگه تازه کار هستید پس حتما سیستم قوی برای کرک در اختیار ندارین . چون دیدم بعضی ها سرعت کرکشون پایینه ولی پسورد لیست قوی مزنن و بعدش میگن چرا نتونستیم کرک کنیم 123 12345 123456 123456789 شما چند تا پسورد ساده مثل اینا رو بزنید بهتر نتیجه میده تا بخواید از پسوردلیست بزرگ استفاده کنید البته اینو برای کسایی گفتم که vps قوی برای کرک ندارن مرسی از راهنماییتون دوست عزیز من لیست آی پی های فعالم متعلق به چندین شرکت عالی هست و سیستم که ازش برا کرک استفاده میکنم در ویچرال باکس سیستم خودمه. دیروز بنده یک پس لیست بیست هزار تایی رو این آی پی ها امتحان کردم حتی 1 گود هم نداد آی پی ها هم تقریبا بیشتر از 700 تا بود اگر امکانش هست شما هم یک تستی بر روی آی پی ها بزن برای usa و چینن ip on.txt 1 1 واکنش ها : iranihacker و johnjones به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر