smrp1980 2 گزارش دادن ارسال شده در اردیبهشت 97 با سلام به اساتید چندی هست با یک وب سایت سروکله میزنم برای پیدا کردن و دسترسی گرفتن از پنل کاربری من از طریق مهندسی اجتماعی و ابزار بروت تونستم یک بار دسترسی بگیرم اما مثل اینکه رمز رو بصورت روزانه عوض میکنن از شما اساتید میخوام در صورت امکان راهنمایی کنید که ایا میتونم بصورت تزریق اس کیو ال یک دسترسی دایمی بگیرم در ضمن من لیت یوزر نیم رو دارم makro.perabet.info/qrcadmin/auth/login و این هم لیست یوزر نیم ها: Hikmet3 Hikmet33 ayaz Ayaz murat این موضوع برای من و راهنمایی شما بسیار حیاتی هست برای من 1 واکنش ها : johnjones به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
proxy 3,095 گزارش دادن ارسال شده در اردیبهشت 97 برای اینکه همیشه دسترسی داشته باشی باید شل بزنی 4 واکنش ها : smrp1980 ، iranihacker ، johnjones و 1 نفر دیگر به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
smrp1980 2 گزارش دادن ارسال شده در اردیبهشت 97 خب سلام و خدا رو شکر که یکی پیدا شد جواب بده!!!۱ دوست گرامی اتفاقا مشکل من همین جاست من میدونم که باید شل اپلود کنم ولی...... این سایت از کلادفلر استفاده میکنه و 1. ادرس ای پی اون میدونم ادرس ای پی موجود نیست 2. دی ان اس این سایت رو نمی شه پیدا کرد و اخریش اینکه برای اپلود شل باید به سرور یا هاست دسترسی داشت که اپنها هم نا معلومه. من خیلی سعی کردم اما به نتیجه ایی نرسیدم لطفا اگه کسی میدونه کمکم کنه چون همییشه روشهایی هست که بعض از ذوستان بصورت خلاقانه و تجربه شخصی بدست میارن . ادرس ای پی که من بدست اوردم این هست 104.27.145.158 و وب سرورش هم clodflar هست 1 واکنش ها : johnjones به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر