saman90 75 گزارش دادن ارسال شده در خرداد 97 سلام دوستان، چطوری آدرس ip سیستم هدف رو پیدا کنم؟ مسلما تنها راه ارتباطی من با هدف از طریق اینترنت هست و با تارگت مورد نظر توی یه شبکه نیستم. تارگت یه سیستم شخصیه و مثلا تنها راه ارتباطی ایمیل هست و حالا مشخص هم نیست که قربانی با چه divice ای قراره ایمیلش رو چک کنه! اصلا امکانش هست که بدون ردوبدل کردن یک فایل آلوده یا ... و تنها از طریق اتصال به اینترنت به ip یک شخص پی برد؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
proxy 3,282 گزارش دادن ارسال شده در خرداد 97 بله سایت زیاد هست که این کار رو انجام میدن که شما یک عکس به سایت میدین و سایت یه لینک بهتون میده و هر کس روی اون کلیک کنه میتونید ip رو بگیرید ولی من این روش رو دوست ندارم چون ممکنه طرف شک کنه بهتره خودتون یه هاست رایگان بزنید بعد روی هاست یه فایل برای گرفتن ip بزارید تا هر کس بازدید کرد ip رو ذخیره کنه وردپرس هم یک افزونه برای چنین کاری داره که میتونید ازش استفاده کنید 3 واکنش ها : DAN_B ، s.a.e.e.d و saman90 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر