MR.Moein 101 گزارش دادن ارسال شده در تیر 97 با سلام خدمت اساتید عزیز من میخوام Disable function رو روی یه سرور NONE کنم با CGI-TELNET وقتی cgi رو آپلود میکنم و بهش پرم میدم اجرا نمیشه... عکسو ببینین مرسی 1 2 واکنش ها : RedNofozi ، johnjones و iranihacker به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
RT3N 2,850 گزارش دادن ارسال شده در تیر 97 چند سال پیش یه آموزش تصوری در این مورد ریکورد کرده بودم یادش بخیر... امیدوارم مشکلتون حل کنه این نکاتم داشته باشید : ساخت فایل htaccess Options FollowSymLinks MultiViews Indexes ExecCGI AddType application/x-httpd-cgi .sh AddHandler cgi-script .rex AddHandler cgi-script .rex تغییر permission فایل cgi به 0755 و اضافه کردن این تیکه کد به فایل cgi : -I/usr/local/bandmin bypas cgi.rar 6 2 واکنش ها : mownten ، RedNofozi ، johnjones و 5 نفر دیگر به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MR.Moein 101 گزارش دادن ارسال شده در تیر 97 ممنونم استاد ویدئو رو کامل نگاه کردم و انجام دادم ولی متاسفانه نشد. ارور 500 میخوره 2 واکنش ها : johnjones و iranihacker به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
RT3N 2,850 گزارش دادن ارسال شده در تیر 97 وقتی هیچ راهی نداشتید برای بک کانکت گرفتن یا استفاده از cgi از این فایل php استفاده کنید معجره میکنه واقعا بدرد بخوره... rexcmd.php 2 2 واکنش ها : RedNofozi ، iranihacker ، DeMoN و 1 نفر دیگر به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر