RedNofozi 312 گزارش دادن ارسال شده در مرداد 97 در این تاپیک قصد دارم لیست ایپی تمامی کشور ها رو برای کرک وی پی اس بزارم امریکا Amrica.txt 1 1 واکنش ها : RT3N و iranihacker به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
RedNofozi 312 گزارش دادن ارسال شده در مرداد 97 چین China.txt 2 1 واکنش ها : Mr.Python ، RT3N و iranihacker به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
DeMoN 9,601 گزارش دادن ارسال شده در مرداد 97 سلام. 1-پسورد هارو داخل فایل متنی قرار بدین(من این 2 پست رو ویرایش کردم) 2-نام دیتاسنتر رو هم ذکر کنید فقط گشور ملاک نیست. 3-بعضی از آی پی هارو چک کردم اکثرا غیر فعال بودن 4-ملاک برای کرک VPS یک سرعت بالی vps ها و دو پایین بودن امنیت پسورد هاست. موفق باشید 4 2 واکنش ها : nnje ، iranihacker ، RT3N و 3 نفر دیگر به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
RedNofozi 312 گزارش دادن ارسال شده در مرداد 97 در 8 ساعت قبل، DeMoN گفته است : سلام. 1-پسورد هارو داخل فایل متنی قرار بدین(من این 2 پست رو ویرایش کردم) 2-نام دیتاسنتر رو هم ذکر کنید فقط گشور ملاک نیست. 3-بعضی از آی پی هارو چک کردم اکثرا غیر فعال بودن 4-ملاک برای کرک VPS یک سرعت بالی vps ها و دو پایین بودن امنیت پسورد هاست. موفق باشید سلام دورد بله بعضی هاشون برای استفاده زیادی که کردم جواب نمیده ولی بنده لیست از جزی از کشور ها میزارم با تشکر از مدیر ارشد تیم نیاز به وی پی اس سرعت بالا داره با هر وی پی اس نمیشه یا حق ژاپن.txt 4 1 واکنش ها : DeMoN ، MR.Moein ، nnje و 2 نفر دیگر به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر