sajad325 285 گزارش دادن ارسال شده در مرداد 97 سلام دوستان من یک دمویی از دوره ساخت رت با سی شارپ میخواهم http://guardiran.org/files/file/5-آموزش-ساخت-بکدور-در-سی-شارپ-و-روش-مقابله/ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad325 285 گزارش دادن ارسال شده در شهریور 97 ...................... کسی نیست جواب بده به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad325 285 گزارش دادن ارسال شده در شهریور 97 ...................... کسی نیست جواب بده 1 واکنش ها : iranihacker به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
BlackElf 102 گزارش دادن ارسال شده در بهمن 97 دوست عزیز زبان C# اصلا قدرت رت و ویروس نویسی بالایی نداره . شاید بشه ویروس و رت نوشت اما قطعا به پای زبان برنامه نویسی پایتون نمیرسه پس اگه میخوای اکسپلویت و رت نویسی کنی به نظرم سمت سی شارپ نرو چون به درد این کارا نمیخوره . زبان پایتون یا پرل رو یاد بگیر که نونت برای رت نویسی تو روغنه 1 واکنش ها : iranihacker به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0r0b4s 1,589 گزارش دادن ارسال شده در بهمن 97 در 13 ساعت قبل، BlackElf گفته است : دوست عزیز زبان C# اصلا قدرت رت و ویروس نویسی بالایی نداره . شاید بشه ویروس و رت نوشت اما قطعا به پای زبان برنامه نویسی پایتون نمیرسه پس اگه میخوای اکسپلویت و رت نویسی کنی به نظرم سمت سی شارپ نرو چون به درد این کارا نمیخوره . زبان پایتون یا پرل رو یاد بگیر که نونت برای رت نویسی تو روغنه با سلام دوستان عزیز خیر دوست عزیز بهترین برنامه برای رات نویسی همون زبان سی # هستش و جسارتا برای اجرای پایتون باس کلی مکافات بکشی تا کتابخونش نصب بشه بنده پایتونم دوس دارو و الانم دارم با کتابخونه سلنیوم کار میکنم اما برا رات نویسی ویروس و ..... همین سی # خوبه اینم بدک نیس اگر خواستی خرید کنی در سایه حق 1 1 واکنش ها : nnje و RT3N به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad325 285 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 98 پایتون خروجی exe خوبی نداره مثل سی شارپ من خودم دو ساله دارم پایتون کار می کنم ، و می دونم که پایتون بدرد این کار نمیخوره 1 1 واکنش ها : iranihacker و C0d3!Nj3ct!0n به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر