mostafaRAT 145 گزارش دادن ارسال شده در مرداد 97 با سلام من در port forwarding مشکل دارم و نمیدونم باید چیکار کنم چون این زبانه توی تنظیمات نیستش 1 واکنش ها : johnjones به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mr.Python 1,690 گزارش دادن ارسال شده در مرداد 97 در 19 دقیقه قبل، mostafaRAT گفته است : با سلام من در port forwarding مشکل دارم و نمیدونم باید چیکار کنم چون این زبانه توی تنظیمات نیستش دنبال Virtual Servers تو تنظیمات مودم بگردید . 2 1 واکنش ها : RT3N ، P0S3ID0N و johnjones به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mostafaRAT 145 گزارش دادن ارسال شده در مرداد 97 متاسفانه نیست 1 واکنش ها : johnjones به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mr.Python 1,690 گزارش دادن ارسال شده در مرداد 97 در ۱ ساعت قبل، mostafaRAT گفته است : متاسفانه نیست مدل مودم چیه؟ همه جارو گشتی؟ 2 1 واکنش ها : RT3N ، P0S3ID0N و johnjones به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mostafaRAT 145 گزارش دادن ارسال شده در مرداد 97 مودم Huawei هستش 1 واکنش ها : johnjones به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mr.Python 1,690 گزارش دادن ارسال شده در مرداد 97 در 3 دقیقه قبل، mostafaRAT گفته است : مودم Huawei هستش هواوی چه سری ؟ مدل دقیقشو بگو 1 واکنش ها : johnjones به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mostafaRAT 145 گزارش دادن ارسال شده در مرداد 97 HG-521 1 واکنش ها : johnjones به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mr.Python 1,690 گزارش دادن ارسال شده در مرداد 97 یه قسمتی هست NAT رو تب Advanced اونجا تو تب port mapping باید باشه فکر کنم . دنبال اینا بگرد. 1 واکنش ها : johnjones به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر