Barc0d 76 گزارش دادن ارسال شده در شهریور 97 باسلام خدمت اساتید دوستان من دیشب اخرین ورژن bluestacks رو دانلود کردم و موقع اکسترکت تا 91% رفت بعد گیر کرد منم بستمش حالا برنامه نصب نشده ولی وقتی setup رو باز میکنم پیغام میده اخرین ورژن نصب شده! حتی فایلاش هم از درایو C پاک کردم ولی بازهم درست نشد! چه باید کرد؟ مرسی به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MR.wIzArD 570 گزارش دادن ارسال شده در شهریور 97 سلام دوست من همونطور که دوست عزیزمون لرد بلک توضیخ دادن که چطور برنامه حذف کنید اما خب را هایی هم وجود داره مثل پاک کردن از طریق پاورشل ! در منوی استارت، روی پاورشل (Powershell) کلیک راست کنید، بعد اجرا توسط مدیر سیستم یا همون (Run as administrator) را انتخاب کنید، دستورات زیر تایپ کنید. تو این قسمت به عنوان مثال من میخوام نرم افزارultraiso را حذف مکنم – عبارت پاورشل به زبان انگلیسی در کادر جستجوی منوی استارت تایپ میکنم و بعد اینتر ، خب بعد از باز شدن پاورشل دستور زیر تایپ میکنم ! ppxPackage *ultraiso* | Remove-AppxPackage قسمت اول این کد، به انتخاب برنامه مورد نظرمون اختصاص داره، بین دو ستاره میتونم اسم نرم افزار مورد نظرمون قرار بدم، قسمت آخر کد هم، مربوط به دستور حذف نرم افزار هست . امیدوارم این راه بدردتون بخوره اگر باز هم نشد بگید تا راه دیگه ای بگم خدمتتون ! 2 واکنش ها : Mr.Python و P0S3ID0N به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر