Attackers 9 گزارش دادن ارسال شده در مهر 97 با سلام. من در یک سایت شل alfa آپلود کردم. چگونه صفحه ی اصلی را دیفیس کنم؟ لطفا مرحله به مرحله و با عکس پاسخ کامل بدهید. 2 واکنش ها : R3dC0d3r و johnjones به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0r0b4s 1,590 گزارش دادن ارسال شده در مهر 97 با سلام دوست عزیز اگر شما در ایندکس هستیت میتونید با ویرایش فایل index.php یا index.هرچی میتونید اونرو عوض کنید 4 واکنش ها : R3dC0d3r ، johnjones ، C0d3!Nj3ct!0n و 1 نفر دیگر به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Attackers 9 گزارش دادن ارسال شده در مهر 97 در در 1397/07/18, 15:47:38، 0r0b4s گفته است : با سلام دوست عزیز اگر شما در ایندکس هستیت میتونید با ویرایش فایل index.php یا index.هرچی میتونید اونرو عوض کنید ویرایش کردم اما صفحه ی اصلی دیفیس نشد. 2 واکنش ها : johnjones و nnje به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
proxy 3,093 گزارش دادن ارسال شده در مهر 97 در 3 ساعت قبل، Attackers گفته است : ویرایش کردم اما صفحه ی اصلی دیفیس نشد. پس تو مسیر اشتباهی رفتی تو تلگرام پیام بده کمکت کنم @jolbakkhan 2 1 واکنش ها : C0d3!Nj3ct!0n ، johnjones و DAN_B به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر