OOOHHHAAACCCKKKOOO 389 گزارش دادن ارسال شده در مهر 97 با سلام خدمت اعضای محترم. فایل کانفیگ اکثرا در چه مسیری از سایت دقیقا ذخیره میشه؟ 1 1 واکنش ها : johnjones و GhN به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahroukh 94 گزارش دادن ارسال شده در مهر 97 با سلام بسنه به نوع سیستم موردنظر دارد . معمولا در پوشه include هست اگر میخواس برات پیدا کنم پیام خصوصی کن برات پیدا میکنم و هیچ کاری نداره 2 1 واکنش ها : 1TED ، johnjones و iranihacker به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0r0b4s 1,590 گزارش دادن ارسال شده در مهر 97 در در 1397/07/26, 17:29:54، OOOHHHAAACCCKKKOOO گفته است : با سلام خدمت اعضای محترم. فایل کانفیگ اکثرا در چه مسیری از سایت دقیقا ذخیره میشه؟ با سلام کدوم فایل کانفیک سایت یا سرور؟ 1 واکنش ها : johnjones به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
OOOHHHAAACCCKKKOOO 389 گزارش دادن ارسال شده در مهر 97 در 2 ساعت قبل، 0r0b4s گفته است : با سلام کدوم فایل کانفیک سایت یا سرور؟ سایت. 1 واکنش ها : johnjones به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
OOOHHHAAACCCKKKOOO 389 گزارش دادن ارسال شده در مهر 97 در 3 ساعت قبل، injectorcoder گفته است : با سلام بسنه به نوع سیستم موردنظر دارد . معمولا در پوشه include هست اگر میخواس برات پیدا کنم پیام خصوصی کن برات پیدا میکنم و هیچ کاری نداره آخه میخوام خودم هم یاد بگیرم. 1 1 واکنش ها : johnjones و iranihacker به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0r0b4s 1,590 گزارش دادن ارسال شده در مهر 97 در 2 ساعت قبل، OOOHHHAAACCCKKKOOO گفته است : سایت. دوست عزیز تلکنولوزی سایت چی هس منظورم از تکنولوژی نوع سایت هس phpیا aspیا cmsیا ...... تا براتون بگم و ممنون میشم از دفعه بعد سوالتونو کامل مطرح کنید وگرنه جوابی نخواهید گرفت با سپاس 1 1 واکنش ها : proxy و johnjones به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
OOOHHHAAACCCKKKOOO 389 گزارش دادن ارسال شده در مهر 97 در در 1397/07/28, 16:40:39، 0r0b4s گفته است : دوست عزیز تلکنولوزی سایت چی هس منظورم از تکنولوژی نوع سایت هس phpیا aspیا cmsیا ...... تا براتون بگم و ممنون میشم از دفعه بعد سوالتونو کامل مطرح کنید وگرنه جوابی نخواهید گرفت با سپاس آهان ببخشید php هست. 1 واکنش ها : johnjones به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0r0b4s 1,590 گزارش دادن ارسال شده در مهر 97 در 59 دقیقه قبل، OOOHHHAAACCCKKKOOO گفته است : آهان ببخشید php هست. دوست عزیز پیشنهاد بنده به شما اینه که برید چنتا اسکریپت دانلود کنید تا ببینید که اسم فایل کانفیگ چیه کجا قرار داره و الی اخر 2 2 واکنش ها : 1TED ، OOOHHHAAACCCKKKOOO ، johnjones و 1 نفر دیگر به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر