رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

اگر از یه کاربر ویندوز بپرسید بعد از نصب ویندوز نوبت چیه، بدون شک جواب میده نصب درایور! اکثر کاربرایی که از ویندوز میان به‌منظور نصب درایور و دنبال کردن این سنت حسنه سرگردان می‌شوند.

در اوبونتو عمدتا نیاز به نصب درایور خارجی ندارید و این سیستم‌عامل تمام درایوهای مورد نیاز رو به همراه داره. اوبونتو رو به صورت زنده بوت کنین و اگر همه چیز کار می‌کرد، صدا داشتید و صفحات وب رو میشد بخوبی مرور کرد، اون رو نصب کنید.

فقط ممکنه احتمال اون باشه که اوبونتو بعضی از سخت‌افزارها مثل کارت شبکه بی‌سیم رو شناسایی نکنه یا برای کارایی بیشتر گرافیکی نیاز به نصب درایورهای انحصاری باشه.

برای نصب این درایورها از System Settings گزینه Additional Drivers رو انتخاب کنید. این ابزار سعی می‌کنه برای سخت‌افزارهایی که شناخته نشدن یا درایور بهتری برای‌شون موجوده، از اینترنت درایوری دانلود و نصب کنه. بعضی مواقع برای یک سخت‌افزار چندین درایور پیدا میشه که بهتره موردی که Recommended مشخص شده رو نصب کنید.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
 اشتراک گذاری

انجمن تیم امنیتی گارد ایران

تیم امنیتی گارد ایران یک گروه مستقل است که قوانین آن با خط مشی جمهوری اسلامی ایران مغایرت ندارد. تیم امنیتی گارد ایران از سال 1393 فعالیت خود را آغاز کرد و هدف این تیم تامین امنیت سایت ها و سرورهای ایرانی است. تیم ما همیشه برای دفاع از مرزهای سایبری سرزمین عزیزمان ایران آماده است.

شرکت گاردایران

پردازشگران ایمن داده ي آدلان

شماره ثبت: 9438

شبکه های اجتماعی

 

نمادها

logo.aspx?id=56084&Code=ybjZVyBlXag5cNRv logo-samandehi

×
×
  • اضافه کردن...

اطلاعات مهم

فعالیت شما در این انجمن به منزله تایید قوانین انجمن میباشد! شرایط استفاده