shahroukh 94 گزارش دادن ارسال شده در آبان 97 سلام از یه تارگت اکسس گرفتم و اشل اپ کردم و تونستم بایپس کنم و تا روت در شل رفتم بیش از 150 سایت در سرور وجود داره اما مجوز برای خواندن اونها را نمیده عکس برای واضح تر بودن موضوع ضمیمه شد به نظرتان باید چه کرد ؟؟ 1 1 واکنش ها : R3dC0d3r و johnjones به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahroukh 94 گزارش دادن ارسال شده در آذر 97 اساتید این حوزه نظر و راهکاری ندارند ؟؟؟؟ 1 واکنش ها : johnjones به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1TED 2,481 گزارش دادن ارسال شده در آذر 97 درود ../ در صورتی که شما از یک سرور دسترسی شل اسکریپت داشته باشید ، به دو صورت میتونید به دیگر وبسایت های سایت دسترسی داشته باشید ! نوع اول روت شدن به سرور هست . اونطور که دیدم ، ظاهران سرور این تارگت شما 2018 هست که لوکال روت پابلیک اون فعلا وجود نداره ! و اما راه دوم سیملینک گرفتن از سرور هست که آموزشش تو انجمن هست .../ با سپاس ../ یا حـ ـق ../ 1 1 واکنش ها : R3dC0d3r و johnjones به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر