Reza.Black 338 گزارش دادن ارسال شده در آذر 97 به نام خدا با سلام ابزار tcpdump برای آنالیز و تحلیل داده ها و نیز ترافیک شبکه مورد استفاده قرار می گیره. با tcpdump میشه بسته های شبکه رو با دقت بررسی کرد.وبخش های هدر و تریلر و خود محتوای بسته ها رو ازهم تفکیک کرد. چه به صورت اسکی و چه به صورت هگز البته با این ابزار میشه کارهای زیادی رو انجام داد. به خصوص اگه در لبه ی شبکه قرار بگیره که خیلی خوبه. ابزارهای گرافیکی هم مثل وایرشارک وجود داره که من خیلی باهاش کار نکردم ولی اون هم خوبه. ولی شخصا ابزارهای خط فرمانی رو ترجیح میدم.(این یه نظر شخصیه) پسورد فایل ها guardiran.org Tcpdump-1.rar Tcpdump-2.rar 2 3 واکنش ها : opsec041 ، banozk ، DAN_B و 2 نفر دیگر به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ka021 34 گزارش دادن ارسال شده در آذر 97 ایول خیلی خوب بود بنظرم بهتر هم میشه اگه تاپیک رو ادامه بدی و با فیلترهای دیگه tcpdump کار کنی 3 1 واکنش ها : iranihacker ، johnjones ، Reza.Black و 1 نفر دیگر به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Reza.Black 338 گزارش دادن ارسال شده در آذر 97 ممنون خودم هم دوست دارم تاپیک جامع باشه ولی مشکل زمان دارم. 3 1 واکنش ها : banozk ، johnjones ، DAN_B و 1 نفر دیگر به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر