starboy78 8 گزارش دادن ارسال شده در آذر 97 با سلام ممنون میشم بگین که چطوری فایل رتی که توی کالی لینوکس میسازیم رو با یدونه برنامه بایند کنیم. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
DAN_B 133 گزارش دادن ارسال شده در آذر 97 با apktool میتونی به صورت دستی این کار رو انجام بدی که اموزش هاش توی نت هست اول دیکامپایل میکنی دو تا برنامت رو و یه سری کارها انجام میدی و ........ بهترین گزینه به نظر من fatrat https://github.com/Screetsec/TheFatRat 1 واکنش ها : starboy78 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
armanbabaei 350 گزارش دادن ارسال شده در آذر 97 سلام نرم افزار evil droid هم عالی هست میتونید تو نت بزنید اموزش کامل هست 1 واکنش ها : starboy78 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
DAN_B 133 گزارش دادن ارسال شده در آذر 97 در 12 ساعت قبل، starboy78 گفته است : با سلام ممنون میشم بگین که چطوری فایل رتی که توی کالی لینوکس میسازیم رو با یدونه برنامه بایند کنیم. یچیز یادم رفت بگم اگه با msfvenom ساختی با x- میتونی بایند کنی البته این روش قبلا جواب میداد الان نمیدونم 1 واکنش ها : starboy78 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
starboy78 8 گزارش دادن ارسال شده در آذر 97 در 41 دقیقه قبل، DAN_B گفته است : با apktool میتونی به صورت دستی این کار رو انجام بدی که اموزش هاش توی نت هست اول دیکامپایل میکنی دو تا برنامت رو و یه سری کارها انجام میدی و ........ بهترین گزینه به نظر من fatrat https://github.com/Screetsec/TheFatRat از fatratهم استفاده کردم.ولی نمی دونم از کدوم بخشش باید بایند کنم. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
DAN_B 133 گزارش دادن ارسال شده در آذر 97 در 12 ساعت قبل، starboy78 گفته است : از fatratهم استفاده کردم.ولی نمی دونم از کدوم بخشش باید بایند کنم. باید این قسمت رو انتخاب کنی Backdooring Original apk 1 واکنش ها : starboy78 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
armanbabaei 350 گزارش دادن ارسال شده در آذر 97 سلام thefatrat خوب نیست من امتحان کردم درست بایند نمیکنه حالا میل خودتون که ازش استفاده کنید! به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
starboy78 8 گزارش دادن ارسال شده در آذر 97 هردو روش ارور میدن 1 واکنش ها : Hamzehbehbahani به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر