Hacksaw123 1 گزارش دادن ارسال شده در دی 97 سلام دوستان برای نفوذ به اندروید تمام ابزار ها رو چک کردم تقریبا جواب ندادن انتی ویروس شناسایی کردن اپ رو کسی جدیدا کار کرده با ابزاری؟ 1 واکنش ها : Drag-Stor به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
armanbabaei 351 گزارش دادن ارسال شده در دی 97 سلام با ابزار evil-droid میتونید کار خودتون رو پیش ببرید اگه نشد به ابزار TheFatRat مراجعه کنید لینک این برنامه ها در github است 3 واکنش ها : proxy ، Drag-Stor و saman90 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Drag-Stor 20 گزارش دادن ارسال شده در اردیبهشت 99 سلام خسته نباشین ... تمامی دستورات رو برای انجام هک گوشی اندروید خودم انجام دادم ولی وقتی برنامه رو توی گوشی نصب میکنم نه اجرا میشه و نه دسترسی به من میده میشه کمکم کنین که چجوری باید این مشکل رو حل کنم.... به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Goodzilam 773 گزارش دادن ارسال شده در اردیبهشت 99 در 10 ساعت قبل، Drag-Stor گفته است : سلام خسته نباشین ... تمامی دستورات رو برای انجام هک گوشی اندروید خودم انجام دادم ولی وقتی برنامه رو توی گوشی نصب میکنم نه اجرا میشه و نه دسترسی به من میده میشه کمکم کنین که چجوری باید این مشکل رو حل کنم.... درود بنظر میاد گوشی و سیستم شما در یک شبکه نیستن از تنظیمات vmware کارت شبکه ی سیستم عامل مجازیتون رو بر روی bridge قرار بدید، و دوباره تنظیمات رت رو بر اساس ایپی جدید انجام بدید بررسی کنید که پورت 444 باز باشه، تو تنظیمات مودم قسمت port forwarding میتونید چک کنید اگر برنامه در گوشی اجرا نمیشه میتونه از انتی ویروس گوشی باشه 2 3 واکنش ها : johnjones ، C0d3!Nj3ct!0n ، Khof و 2 نفر دیگر به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Drag-Stor 20 گزارش دادن ارسال شده در اردیبهشت 99 ممنون از کمک هاتون مشکلم حل شد....🙂 2 1 واکنش ها : Goodzilam ، johnjones و C0d3!Nj3ct!0n به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر