m_hadi1989 0 گزارش دادن ارسال شده در اسفند 97 با سلام نسخه 2018 کالی رو در ماشین مجازی نصب کردم و می خوام از طریق putty به کالی متصل بشم ابتدا خطا اتصال می داد در نتیجه ssh رو enable و start کردم و تونستم یک مرحله جلو برم بر اساس نسخه های redhat , centos می بایست با username , password که با آن لاگین کردم از طریق putty متصل بشم ولی در کالی 2018 وقتی root / toor را در putty میزنم access denied رو برام میاره جالب اینجاست اگر یه یوزر جدید بسازم , putty کانکت میشه ولی مشکل اینجاست که یوزر جدید دسترسی روت نداره. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mr.Nashena3 276 گزارش دادن ارسال شده در اسفند 97 با سلام خوب دوست من شما طبق آموزش زیر عمل کنید # apt-get update # apt-get install ssh # systemctl enable ssh # service ssh start این فایل رو ادیت کنید /etc/ssh/sshd_config کد زیر را اضافه کنید FROM: #PermitRootLogin prohibit-password TO: PermitRootLogin yes و در آخر # service ssh restart اگر باز مشکل حل نشد بگید 3 واکنش ها : RT3N ، C0d3!Nj3ct!0n و DeMoN به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر