mr.b3n 2 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 98 با سلام دوستان من یه تارگت دارم که روی یک سرور لینوکسی هستش و وقتی فایل perl برای مس دیفیس میریزم اسکریپت perl رو به صورت فایل متنی txt نشون میده فانکشن های غیر فعالم هم اینا هستن تو سرور passthru | exec | system | chgrp | chown | shell_exec | popen | proc_open | ini_alter | ini_restore | dl | openlog | syslog | readlink | symlink به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
armanbabaei 350 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 98 سلام فکر کنم مشکل از symlink است 1 واکنش ها : mr.b3n به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mr.b3n 2 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 98 خب چجوری bypass ش کنم ؟ که دیگه تو disable function ها نباشه و بتونم مس دیفیس کنم! به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Goodzilam 763 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 98 در ۱ ساعت قبل، mr.b3n گفته است : خب چجوری bypass ش کنم ؟ که دیگه تو disable function ها نباشه و بتونم مس دیفیس کنم! "به احتمال خیلی زیاد با اپلود کردن فایلی که براتون اپلود میکنم در کنار اسکریپت پرلتون درست میشه" وقتی به صورت متن نشون میده یعنی نتونسته اجراش کنه و خب میتونه دلایل مختلف داشته باشه تنظیم کردن chmod فرمت فایل ها که cgi. یا pl. باشن و ... فایل زیر پیوست میشه: .htaccess 2 واکنش ها : C0d3!Nj3ct!0n و MR.wIzArD به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر