archer 12 گزارش دادن ارسال شده در خرداد 98 سلام من میخواستم بپرسم چه جوری بعد از نفوذ به ویندوز یا اندروید بتونیم دسترسی گرافیکی گرفت؟؟؟؟ باید قبل از نفوذ کاری کرد یا بعدش اگه میشه راهنمایی دقیق بکنید. ممنون توی سایت هم گشتم ولی نتونستم چیزی پیدا کنم. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
archer 12 گزارش دادن ارسال شده در خرداد 98 راهنمایی لطفا!! به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mdonline 15 گزارش دادن ارسال شده در خرداد 98 شما با متاسپلویت دسترسی گرفتی؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
archer 12 گزارش دادن ارسال شده در خرداد 98 در 5 ساعت قبل، mdonline گفته است : شما با متاسپلویت دسترسی گرفتی؟ بله ...اگه با متاسپلویت نمیشه دسترسی گرافیکی گرفت باید با چه ابزاری کار کنم؟ لطفا راهنمایی دقیق کنید. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mdonline 15 گزارش دادن ارسال شده در خرداد 98 شما میتونی با دستور bgrun vnc دسترسی گرافیکی بگیری به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
archer 12 گزارش دادن ارسال شده در خرداد 98 در 6 ساعت قبل، mdonline گفته است : شما میتونی با دستور bgrun vnc دسترسی گرافیکی بگیری این دستور دسترسی نمیده فقط رو ویندوز جواب میده و فقط فعالیت مانتیور هدف رو برات نشون و نمیتونی فعالیتی داشته باشی. اگه میشه راه دیگه ای رو بگید. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
archer 12 گزارش دادن ارسال شده در خرداد 98 کسی راه دیگه ای سراغ نداره.هم برای اندروید هم ویندوز؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
archer 12 گزارش دادن ارسال شده در خرداد 98 کسی راهی نمیدونه؟؟؟!!!! لطفا بگید.🙄🙄 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر