arash223 11 گزارش دادن ارسال شده در تیر 98 سلام من اطلاعات تعدادی کارت اعتباری مثل ویزا، مستر، امریکن اکسپرس و ... به همراه Billing Address هر کدوم رو به دست آوردم ولی نمیدونم میشه ازشون استفاده کرد و به پول تبدیلشون کرد یا نه. کسی اطلاعاتی در این زمینه داره یا مایل باشه با هم همکاری کنیم؟ 1 1 واکنش ها : iranihacker و johnjones به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
PrAN 8 گزارش دادن ارسال شده در تیر 98 سلام بله میشه میتونی باهاشون گیف کارت بخری و بفروشی سرور بخری و بفروشی یا یچیزی برای خودت بخری در هر صورت کمکی از دستم بر میاد بگید 2 واکنش ها : iranihacker و johnjones به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
armanbabaei 350 گزارش دادن ارسال شده در تیر 98 میتونی بری توی بعضی از سایت ها که پیپال میخرن پیپال هاتو به ریال تبدیل کنی. 1 واکنش ها : johnjones به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash223 11 گزارش دادن ارسال شده در تیر 98 در 2 ساعت قبل، PrAN گفته است : سلام بله میشه میتونی باهاشون گیف کارت بخری و بفروشی سرور بخری و بفروشی یا یچیزی برای خودت بخری در هر صورت کمکی از دستم بر میاد بگید گیفت کارت رو امتحان کردم ولی امکانش نیست. اغلب سایت هایی که گیفت کارت میفروشند وریفیکیشن های اضافه ای مثل vbv دارند که در نهایت اجازه خرید نمیده. فکر می کنم این موضوع در رابطه با اغلب کالاهای غیر فیزیکی صدق میکنه. 1 واکنش ها : johnjones به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash223 11 گزارش دادن ارسال شده در تیر 98 در 2 ساعت قبل، armanbabaei گفته است : میتونی بری توی بعضی از سایت ها که پیپال میخرن پیپال هاتو به ریال تبدیل کنی. پیپال نیست، کردیت کارت هست. 1 واکنش ها : johnjones به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
armanbabaei 350 گزارش دادن ارسال شده در تیر 98 خوب واسه این هم سایت هست فقط یه جستجو نیازه 1 واکنش ها : johnjones به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash223 11 گزارش دادن ارسال شده در تیر 98 در ۱ ساعت قبل، armanbabaei گفته است : خوب واسه این هم سایت هست فقط یه جستجو نیازه خیلی بیشتر از چیزی که فکرشو بکنید جستجو کردم ولی به نتیجه ای نرسید. شما اگر ایده دارین لطف میکنین بگین 1 1 واکنش ها : iranihacker و johnjones به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash223 11 گزارش دادن ارسال شده در تیر 98 در ۱ ساعت قبل، armanbabaei گفته است : خوب واسه این هم سایت هست فقط یه جستجو نیازه خیلی بیشتر از چیزی که فکرشو بکنید جستجو کردم ولی به نتیجه ای نرسید. شما اگر ایده دارین لطف میکنین بگین 1 واکنش ها : johnjones به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر