rashvand 2 گزارش دادن ارسال شده در تیر 98 (ویرایش شده) **************** سلام با آموزش اولین فصل از دوره آموزشی لینوکس lpic-1 در خدمت شما دوستان عزیز هستم. قصد دارم قسمت به قسمت این دوره دوست داشتنی رو با هم یاد بگیریم و تبدیل به لینوکس کار حرفه ای شویم. پس همراه من باشید. ansible.pdf lpic-1.pdf ویرایش شده تیر 98 توسط REX تبلیغات 1 واکنش ها : proxy به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MR.wIzArD 570 گزارش دادن ارسال شده در تیر 98 در 14 ساعت قبل، rashvand گفته است : **************** سلام با آموزش اولین فصل از دوره آموزشی لینوکس lpic-1 در خدمت شما دوستان عزیز هستم. قصد دارم قسمت به قسمت این دوره دوست داشتنی رو با هم یاد بگیریم و تبدیل به لینوکس کار حرفه ای شویم. پس همراه من باشید. ansible.pdf lpic-1.pdf با سلام و خسته نباشید خدمت شما دوست عزیز جناب عیسی رشوند ! دوست من ممنون که همون یک قسمت رایگان کلیپ آموزشیتون در انجمن قرار دادید و در فضای آپلود شده سایت فراز نتورک خودتون که آپلود کردید لینک به نمایش گذاشتید تا ما هم از سایت شما مطلع بشیم ! وب سایت خوبی دارید ! اما اگر امکانش هست فیلم های خودتون در فضای آپلود سایت آپلود کنید ! و ادامه ی پارت هایی هم که آپلود کردید به اشتراک بزارید به صورت رایگان چون اینجا جای خرید و فروش نیست ! موفق باشید 1 واکنش ها : RT3N به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر